עם זה אני מסכים.
פשוט חושב שהבסיס שלנו העונה לא כל כך טוב כמו שחשבנו כדי להאבק בעונה הבאה על הצלחת.
היום מכבי שיחקה מולנו עם הרכב טלאים.
80% מההרכב הזה אני מביא אלינו בשמחה.
עם זה אני מסכים.
בעניין הזה אני חולק עליך.
הרכב טלאים? אתה מגזים, אנחנו שיחקנו בהרכב טלאים, מכבי תל אביב שיחקה בלי זהבי בלי גויאגון ובלי לוקאסן אנחנו שיחקנו בלי 10 שחקני הרכב זה משמעותי מאוד
תשמע, אני מסתכל על הסגל של מכבי שאף אחד לא סופר אותה. יש שם שמות כמו סבוריט, פרץ, קניקובסקי, זהבי, יובנוביץ. את השחקנים שהם חושבים לזרוק בקיץ אני מביא אלינו. הם באמת צריכים כמה חיזוקים נכונים והם לגמרי שם. ויש להם הרבה יותר כסף ואמצעים. קבוצה שנפלה נטו על ניהול קלוקל וחוסר איזון של סגל.
יכול להיות.ForeverRed כתב: ↑15 מאי 2023, 22:55תשמע, אני מסתכל על הסגל של מכבי שאף אחד לא סופר אותה. יש שם שמות כמו סבוריט, פרץ, קניקובסקי, זהבי, יובנוביץ. את השחקנים שהם חושבים לזרוק בקיץ אני מביא אלינו. הם באמת צריכים כמה חיזוקים נכונים והם לגמרי שם. ויש להם הרבה יותר כסף ואמצעים. קבוצה שנפלה נטו על ניהול קלוקל וחוסר איזון של סגל.
לא יהיה פשוט. לא רואה יתרון מסוים בצד שלנו.
חד משמעית.
כל עוד זהבי שם כל מאמן שיחתימו יסבול מחוסר גמישות טקטית, (כמובן שנחזיק אצבעות שכל ההזיות שקראנקה מזמר לגבי הישארותו יתבררו כנכונות). הניהול הקלוקל של מכבי והחוסר איזון לא התחיל העונה, הוא הרבה יותר עמוק. גם להם יש לא מעט עבודה בקיץ, לא במקרה הם אמורים לסיים עונה שנייה ברצף במקום השלישי ובלי תואר.ForeverRed כתב: ↑15 מאי 2023, 22:55תשמע, אני מסתכל על הסגל של מכבי שאף אחד לא סופר אותה. יש שם שמות כמו סבוריט, פרץ, קניקובסקי, זהבי, יובנוביץ. את השחקנים שהם חושבים לזרוק בקיץ אני מביא אלינו. הם באמת צריכים כמה חיזוקים נכונים והם לגמרי שם. ויש להם הרבה יותר כסף ואמצעים. קבוצה שנפלה נטו על ניהול קלוקל וחוסר איזון של סגל.
לא יהיה פשוט. לא רואה יתרון מסוים בצד שלנו.
אתה פסימי ברמה מוגזמת, נתנו עונה אדירה והיה חסר לנו הגרוש של הלירה לאליפות, בוא נגיד שאפילו ברק בכר בסגל יותר נוצץ נכשל בעונה הרביעית וברדה הוציא מים מהסלע ואלמלא ההפסדים לחיפה ולמכבי תל אביב אנחנו זוכים העונה באליפותשמעון א כתב: ↑16 מאי 2023, 08:17בוקר לא נעים
אני חושש שעוד עונה כזאת ברדה יעזוב וזה יגמר לא יפה.
הוא מאוד רוצה ללכת הכי גבוה שאפשר, אבל הוא לא טיפש. אין לו את כל הכלים.
אני חלילה לא מאשים את אלונה, לגמרי מבין אותה שהיא לא רוצה שוב להיכנס למלחמות האלה עם חיפה ומכבי.
אני מעדיף יציבות עם אלונה מאשר הרפתקה עם מישהו אחר שאנחנו לא יודעים איך זה יגמר.
אולי עדיף בשבילו וגם בשבילנו שהוא יחזור לתפקיד המנהל המקצועי.
אם נאבד אותו כי אנחנו "נכשלים" בניסיון להביא צלחת אליפות עם סגל כזה... זו תהיה בכייה לדורות.
איפה הלכת אחי?שמעון א כתב: ↑16 מאי 2023, 08:17בוקר לא נעים
אני חלילה לא מאשים את אלונה, לגמרי מבין אותה שהיא לא רוצה שוב להיכנס למלחמות האלה עם חיפה ומכבי.
אני מעדיף יציבות עם אלונה מאשר הרפתקה עם מישהו אחר שאנחנו לא יודעים איך זה יגמר.
אם נאבד אותו כי אנחנו "נכשלים" בניסיון להביא צלחת אליפות עם סגל כזה... זו תהיה בכייה לדורות.
מבלי לשים לב וללא שום כוונה אישית אליך מיקדת את הבעיה.שמעון א כתב: ↑16 מאי 2023, 08:17בוקר לא נעים