מה זה הטיעון ההזוי הזה?nitsande כתב: גיא חניה, כמה קשרים בליגה משחקים בקבוצה שכבשה 28 שערים בשלב הזה? תודה.
אין לו אחריות על חלק מהשערים האלה? וובה בראון במקומו היה נותן את אותם מספרים?
מה זה הטיעון ההזוי הזה?nitsande כתב: גיא חניה, כמה קשרים בליגה משחקים בקבוצה שכבשה 28 שערים בשלב הזה? תודה.
נראה שאתה שבוי בקונספציה של עצמך, החלטת שראדי גמור אני מחליט שהוא אחת הסיבות המרכזיות לאליפות שלנו.nitsande כתב:וואוואווואואו איזה גיבוב של שטויות!!!!!! זה פשוט לא ייאמן שאתם מאמינים לעצמכם.
צר לי חברים אבל אתם שבויים בקונספציה של עצמכם, מכריחים את עצמכם לתמוך למרות שאין במה,
מתעקשים לשכנע שראדי שחקן גדול למרות שהוא מזמן כבר ממש לא.
(לא נכנס בכלל לדיון של אידיוט, אין מושג בכדורגל ועוד דימויים כי זה לא תגובות ענייניות ששוות יחס).
אני ודומיי (לא שאני מתיימר לדבר בשם מישהו) כנראה מבינים כדורגל אחרת לגמרי מכם.
ראדי שחקן גמור. לא מבין מה הוא עושה על המגרש, תרם פעולה אחת חיובית והיא הכדור (הענק) לגאדיר, כל שאר הפעולות שלו פשוט לא קשורות לכדורגל (ותמשיכו לספר לי כמה הוא רץ ומשקיע).
תבדקו קצת מה אוהדים אובייקטיבים אומרים ותגלו שהאמת רחוקה מאוד מדעתכם.
מצטער, אין לו מקום על כר הדשא, או כמו שאמרתי אתמול הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה, והוסיף מי שאמר עדיף שגם ייתנו לו מתנה אייפון 7 שלא יהיה לו משעמם.
ממש לא מצליח להבין על מה אתם מדברים, עמכם הסליחה.
האידיוט, זה שאין לו מושג בכדורגל.
ממש כמו ״לא רוצה לדבר על השופטים״ ואז ״הם הרסו את המשחק״doctorslayer כתב:לא אכנס לויכוחים, אבל מי שחושב ששלישיה שכוללת את ראדי אוחנה ואוגו עדיפה על שלישיה של אוגו אוחנה והובאן - לא מבין כדורגל.
דווקא אני חשוב שקשה להחליט. ראדי עוזר הרבה יותר מהובאן בהנעת הכדור.doctorslayer כתב:לא אכנס לויכוחים, אבל מי שחושב ששלישיה שכוללת את ראדי אוחנה ואוגו עדיפה על שלישיה של אוגו אוחנה והובאן - לא מבין כדורגל.
כיסוי שטחים וחיפויים, חטיפות, אגרסיביות, האמצע איתו מחזיק יותר בכדור והצטרפות טובה קדימה.nitsande כתב:מצטער, לא מתחבר אליו זה בלשון המעטה, ולא בלי דעות קדומות ועוד כל מיני סטיגמות.
פשוט לא מצליח להבין מה התרומה שלו...
מביך !nitsande כתב: תתפלא, לא מחזיק ממנו הרבה יותר טוב (היום). לא שנאה חס וחלילה, אין לי כלום נגדו. ובטח לא משהו נגוע בדעות כמו שאתה רומז אליהם.
לא רואה ממה אתם כל כך מתלהבים,ועוד לראות נושא מקביל בו חלקכם כותב שאוגו לא טוב מתחילת העונה גורם לי פשוט לשפשף את העיניים בפליאה.
גיא חניה, כמה קשרים בליגה משחקים בקבוצה שכבשה 28 שערים בשלב הזה? תודה.
אין שלישיה עדיפה, כרגע ראדי בכושר טוב יותר מהובאן וזהוdoctorslayer כתב:לא אכנס לויכוחים, אבל מי שחושב ששלישיה שכוללת את ראדי אוחנה ואוגו עדיפה על שלישיה של אוגו אוחנה והובאן - לא מבין כדורגל.
אתה ממשיך לקבור שחקנים?doctorslayer כתב:לא אכנס לויכוחים, אבל מי שחושב ששלישיה שכוללת את ראדי אוחנה ואוגו עדיפה על שלישיה של אוגו אוחנה והובאן - לא מבין כדורגל.
ראדי נעלביאדום זקן כתב:על איזה ראדי אנחנו מדברים?
גם אני לא בדיוק מתומכי ראדי הנלהביםnitsande כתב:וואוואווואואו איזה גיבוב של שטויות!!!!!! זה פשוט לא ייאמן שאתם מאמינים לעצמכם.
צר לי חברים אבל אתם שבויים בקונספציה של עצמכם, מכריחים את עצמכם לתמוך למרות שאין במה,
מתעקשים לשכנע שראדי שחקן גדול למרות שהוא מזמן כבר ממש לא.
(לא נכנס בכלל לדיון של אידיוט, אין מושג בכדורגל ועוד דימויים כי זה לא תגובות ענייניות ששוות יחס).
אני ודומיי (לא שאני מתיימר לדבר בשם מישהו) כנראה מבינים כדורגל אחרת לגמרי מכם.
ראדי שחקן גמור. לא מבין מה הוא עושה על המגרש, תרם פעולה אחת חיובית והיא הכדור (הענק) לגאדיר, כל שאר הפעולות שלו פשוט לא קשורות לכדורגל (ותמשיכו לספר לי כמה הוא רץ ומשקיע).
תבדקו קצת מה אוהדים אובייקטיבים אומרים ותגלו שהאמת רחוקה מאוד מדעתכם.
מצטער, אין לו מקום על כר הדשא, או כמו שאמרתי אתמול הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה, והוסיף מי שאמר עדיף שגם ייתנו לו מתנה אייפון 7 שלא יהיה לו משעמם.
ממש לא מצליח להבין על מה אתם מדברים, עמכם הסליחה.
האידיוט, זה שאין לו מושג בכדורגל.