רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי shovalb9 »

yossi כתב:
28 אוקטובר 2025, 07:15
אליאס ואלמוג אלה שחקנים שנכנסים רק כשאין ברירה.
אין להם טכניקה בסיסית, ויש הרבה יותר סיכוי שיהרסו מאשר שיועילו.
במיוחד אליאס, שחקן שאין קבוצה בליגה שאין לה לפחות קשר אחד טוב ממנו. כמו שמיר, ברגע שיעזוב יבינו כמה הוא לא קשור וכמה שחקן כזה לא צריך להיות פה.

חזות כן מוכשר ואולי שווה דקות, לא יודע למה לא נותנים לו.
מזרחי כקשר אמצע זה גם משהו שהייתי מנסה כי פשוט אין ברירה. כתבתי על זה גם בעבר.
יש לנו עומק מאחורה, קישור ומעלה אחמד בלבד. זה מצב אבסורדי שלא יכול להימשך.
אז כן, צריך להשתמש בלוי גם ככנף, לנסות מזרחי כקשר אמצע - דברים שיכולית להוסיף טיפה בשר, רגליים שיש בהם משהו ועומק.
לגבי אלמוג, אני לא מסכים כי אני לא יודע על איזה טכניקה בסיסית אתה מדבר. יש דברים שתגיד ואני לא יכול שלא להסכים איתך עמיחי, נגיד תדבר איתי על העצלנות שלו, על הלחץ לעומת איגור, אבל יש לאלמוג שליטה נהדרת בכדור, והשחקן התקפה עם הבעיטה הכי טובה בסגל. רק שלשום בחימום מחצית הבן אדם הקפיץ שם עם העקב משהו חריג. יש לו גם דריבל והוא חזק שזה מצחיק כי הוא גם הבור ההגנתי הגדול ביותר, יותר מגנאח אפילו.

אני מבין את הוייב, זה כמו הבבושקה של לואי טאהא -> אבו עביד. סופם בהפועל חיפה ואז ללאומית. יכול מאוד להיות שאתה צודק ואליאס יהיה בדרך לשם. לשאלתך, לפי ההרכבים של הקבוצות במחזור האחרון - הפועל חיפה ובני סכנין.

עכשיו בוא נדבר עובדתית. הוא פתח את העונה טוב, היה טוב בהרכב באלוף האלופים, הוא נראה בכושר טוב, וכשהוא נכנס, עובדתית הוא מכניס לנו קשיחות, וחטיפות זה אף שחקן אחר בספסל לא יכול לתת, לדעתי גם לא מזרחי שיכול לתרום בהנעת כדור כאלטרנטיבה.

כשמדברים על הסגל הקיים, שאתה צריך לתת לאליאל, לקינגס ונטורה לנוח - אתה יכול להכניס אותו ל30 דק. אני עדיין נגד לתת לו לשחק את התפקיד 8 ב433, אני מאוד רוצה שרן לפעמים כשזה דורש יהפוך את המשולש, בעיקר במחצית שניה כשאנחנו מתעייפים ומגנים רע מאוד. דוידזאדה, אליאס, זאהי אחמד - שחקנים קלאסיים שאני רוצה שיהיו על המגרש כשכולם עייפים שירוויחו לי כדורים. התועלת של הכדורים שנרוויח ככה רק תתן לנו עוד הזדמנויות לצאת למתפרצת.

כשאתה מדבר איתי אם יכולים למצוא יותר טוב/מתאים למשל טפר,תומר אלטמן שאני מאוד אוהב או גיא חדידה - כן קל. אבל אני אוהד שתקוע בין חלונות, לכן חי את הקיים, ובאהבה גדולה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:
28 אוקטובר 2025, 07:15
אליאס ואלמוג אלה שחקנים שנכנסים רק כשאין ברירה.
אין להם טכניקה בסיסית, ויש הרבה יותר סיכוי שיהרסו מאשר שיועילו.
במיוחד אליאס, שחקן שאין קבוצה בליגה שאין לה לפחות קשר אחד טוב ממנו. כמו שמיר, ברגע שיעזוב יבינו כמה הוא לא קשור וכמה שחקן כזה לא צריך להיות פה.

חזות כן מוכשר ואולי שווה דקות, לא יודע למה לא נותנים לו.
מזרחי כקשר אמצע זה גם משהו שהייתי מנסה כי פשוט אין ברירה. כתבתי על זה גם בעבר.
יש לנו עומק מאחורה, קישור ומעלה אחמד בלבד. זה מצב אבסורדי שלא יכול להימשך.
אז כן, צריך להשתמש בלוי גם ככנף, לנסות מזרחי כקשר אמצע - דברים שיכולית להוסיף טיפה בשר, רגליים שיש בהם משהו ועומק.
גם אני הייתי משתמש יותר בחזות, בין היתר אתמול.
ולגבי אלמוג, האנטי אליו מובן אבל מוגזם. הוא לא שיחק אפילו שני משחקים ברצף בשביל שיהיה אפשר להתייחס ברצינות. יש לו תכונות שאין לחלוצים בסגל, ובארץ בכלל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

לפי כלפי הוא במו"מ להארכת החוזה

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

תאריך כבר חוזה.

:מאוהב:

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לא חושב שצריך להיות בלחץ כי זה יקרה.
אין לו משהו טוב יותר ללכת אליו
תמונה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אם היה לנו ספסל ברמה הוא היה עושה שמות היום!
יש לנו ספסל כל כך בינוני שרוב הפעמים החילופים פוגעים בנו.
עם חיזוק נוסף לקישור ולהתקפה יהיה לו כיף כמאמן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שינוי המערך פגע יותר מהחילופים עצמם.
חוץ מזה שאי אפשר להתעלם מההשפעה של הלחץ והעייפות על החלק האחרון של המשחק.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

שמעתי את ההסבר שלו בראיון אחרי המשחק.
היו מתיחות ופציעות של כל הרביעייה האחורית,
יכול להיות שהשינוי מערך לא היה נכון, אבל באותו זמן במשחק לא בטוח שחשבנו שזה טעות.
הבעיה פה ששחקני ההתקפה שנכנסו לא נתנו לנו את הלחץ שצריך וירדו אחורה מדי. בקיצור ספסל חלש

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

לא פוסל שהוא שוחק אותם יותר מדי וזה גורם לנפילה הזו בכושר בדקה 75.
בסוף בגלל שינוי המערך שנבע מחוסר ברגליים כמעט חירבנו משחק גדול שלנו.

חייב להרכיב ספסל, זה לא הגיוני שנכנסים חילופים ואלמוג ותורגמן לא מצליחים להאט את הנעת הכדור של ביתר לחצי שנייה. זזים כמו גריאטרים, יוצרים פערים מהקישור וכל היכולת ללחוץ או לחבר 3 פסים ולהאט את המשחק, או סתם להרוג שעון הולכת לעזאזל.
זה לא על אלמוג ותורגמן לבדם כמובן, אבל אצלם זה סופר צורם.
אתה מצפה ממחליפים כאלה לעלות ולאכול את הדשא. לתת אקסטרות של דינאמיות, לנשוך ולרדוף.
בפועל כלום ושום דבר, לא זזים.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

yossi כתב:
03 נובמבר 2025, 23:40
לא פוסל שהוא שוחק אותם יותר מדי וזה גורם לנפילה הזו בכושר בדקה 75.
בסוף בגלל שינוי המערך שנבע מחוסר ברגליים כמעט חירבנו משחק גדול שלנו.

חייב להרכיב ספסל, זה לא הגיוני שנכנסים חילופים ואלמוג ותורגמן לא מצליחים להאט את הנעת הכדור של ביתר לחצי שנייה. זזים כמו גריאטרים, יוצרים פערים מהקישור וכל היכולת ללחוץ או לחבר 3 פסים ולהאט את המשחק, או סתם להרוג שעון הולכת לעזאזל.
זה לא על אלמוג ותורגמן לבדם כמובן, אבל אצלם זה סופר צורם.
אתה מצפה ממחליפים כאלה לעלות ולאכול את הדשא. לתת אקסטרות של דינאמיות, לנשוך ולרדוף.
בפועל כלום ושום דבר, לא זזים.
ממה תרכיב? אין לך חלוצים בסגל, בקושי בהרכב יש.
בקיץ צעקנו שחייב קיצוניים וחלוץ נוסף. לא הקשיבו.
על זה לוקחים/לא לוקחים אליפות. שוב ינואר הופך לקריטי.
עם סגל כזה וחוסר איכות משווע בספסל במאני טיים של העונה אנחנו נקרוס. הוא סוחט את ההרכב הראשון ומבחינתו בצדק אחרת יאבד נקודות כשיסתמך על הבינוניים האלה.
הרוטציות המשמעותיות יותר הוא עושה רק ברביעיית הגנה ששם אפשר לשחק קצת כי דודזאדה ולופז די שווים וארבעת הבלמים ראוים לכל משחק בליגה.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

גם מעבר לפציעות המחשבה לעבור מערך הייתה נכונה לדעתי, בית״ר כבר די השתלטה על המשחק, מזרחי יצר לנו בולענים והיה חייב לקבל עזרה בצד ימין, לופס ובלוריאן גילו סימני עייפות...
היינו חייבים להגיב לזה ולהוסיף עוד זוג רגליים להגנה וזה מה שרן עשה.

בעיניי זה גם לא מה שגרם לירידה ביכולת, הגופות שעלו מהספסל, הרצון לחבק את ה-1:0 והעייפות היו יותר מכריעים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ran כתב:
03 נובמבר 2025, 23:44
ממה תרכיב? אין לך חלוצים בסגל, בקושי בהרכב יש.
בקיץ צעקנו שחייב קיצוניים וחלוץ נוסף. לא הקשיבו.
על זה לוקחים/לא לוקחים אליפות. שוב ינואר הופך לקריטי.
עם סגל כזה וחוסר איכות משווע בספסל במאני טיים של העונה אנחנו נקרוס. הוא סוחט את ההרכב הראשון ומבחינתו בצדק אחרת יאבד נקודות כשיסתמך על הבינוניים האלה.
הרוטציות המשמעותיות יותר הוא עושה רק ברביעיית הגנה ששם אפשר לשחק קצת כי דודזאדה ולופז די שווים וארבעת הבלמים ראוים לכל משחק בליגה.
אני המון זמן אומר שמהקישור ומעלה חוץ מאחמד אין לנו כלום.
מה הפתרון?
לוי שישחק גם בעמדות ההתקפה, כנעאן שקרוב לחזור, ואחמד צריך להיכנס לפני אליאס/תורגמן/אלמוג לכל כמדה במגרש. קשר, חלוץ, אגף, לא מעניין. הוא טוב מהם בכל יום ובכל עמדה.
היום ספציפית שלוי לא זמין, זה בהחלט בעיה ואתה נאלץ לשתף שחקנים שיותר מחלישים אותך ממחזקים אותך. לא ממש היו ברירות.
זה משהו שצריך לתקן. אי אפשר להמשיך ככה.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

אגב מילה טובה על הנייחים היום, יופי של תרגיל בקרן שפרץ לקח וקאנגווה בעט וסחט הדיפה גדולה מסילבה, גם במחצית השנייה היה נייח שויטור היה חייב לשים ברשת ובאופן כללי היינו יותר מסוכנים היום בנייחים מהכלום של בדרך כלל, נקווה לראות המשכיות.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

היה עליו ביקורת שהוא לא יודע לשחק על תוצאה, ממשיך ללחוץ גם בדקות הסיום בצורת חסרת היגיון.
שמים לב שהוא שינה את זה, והוא גם מדבר על זה בקפיצה בבגרות של הקבוצה, בהוספת היכולת לשמור על תוצאה ו'לסבול' כמו שהוא אוהב לומר למענה.
זה דבר שטוב שרואים.

אין לי בעיה עם החצי הראשון של המחצית השנייה אתמול. סוף סוף עשינו כמה מעברים לא רעים, חושב שגם הגנתית עמדנו טוב ובית"ר על אף השליטה בכדור לא באמת יצרה מצבים מסוכנים למעט הקורה ממש בהתחלה.
החצי השני של אותה מחצית היה רע, ברור. צריך ללמוד ממנו איך גם בדקות כאלה, כי לגיטימי שיהיה דקות קשות, מצליחים לשבור לפרקים את השטף של היריב. ולא לתת לזה להימשך ככ הרבה זמן ולהגיע לנו לרחבה בכזו קלות.
זה מצריך גם עוד כלים, כי ברור שיש לנו חוסר ברגליים ומהירות מהספסל. זה משהו שהקבוצה צריכה להוסיף לעצמה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

צריך להגיד גם שבית"ר קבוצה מצוינת מהקישור ומעלה.
בחצי שעה האחרונה היה שילוב של מחליפים שלנו שלא נכנסו טוב למשחק, ובית"ר שהעמיסו שחקנים למעלה וזה עבד מצוין.
שועה ירד לעמדה קצת אחורית וחילק כדורים מעולה, מיכה וירין לוי נכנסו למשחק, לא פשוט לעמוד מולם כשהם בזון.

הדרך הכי טובה להדוף אותם בעיניי היא דרך לחץ גבוה ולהיות דומיננטים עם הכדור. ככה שחקנים כמו מיכה, אצילי ושועה צריכים למצוא את עצמם במיקומים לא שגרתיים כדי להיכנס למשחק ואז גם מנצלים את משחק ההגנה הבעייתי שלהם.
לא חושב שבית"ר קבוצת מתפרצות מפחידה כמו שעושים מהם, הם הכי טובים כשהם משחקים בצורה מסודרת על שטח קטן.
הכנה מעולה של קוזוק. בחילופים עשה בערך מה שהיה יכול. במשחקים הבאים מעדיף לראות את תורג'מן על אלמוג וכמובן כנעאן חייב להיכנס לעונה הזאת כבר.

שלח תגובה