אלונה
Re: אלונה
מה זה אומר מצדיקה את מעבירי הביקורת?
למה אתם חושבים שאם נניח היא הייתה ממשיכה להתנהל כמו עונה שעברה, אם היא הייתה עוזבת היה פה טוב יותר? באיזה עולם?
מה יש בנו שגורם לכם לחשוב שזה מובן מאליו שאנחנו נלחם כתף אל כתף מול מועדונים עשירים, חזקים ובעלי בסיס אוהדים חזק מאיתנו במכפלות?
אתם חושבים ככה רק כי התרגלתם לטוב של ברקת.
שמקום 3 זה מקום אפור ומדכא.
וזה בקהל שלא מסוגל למלא את האצטדיון שלו שקטן בחצי משל היריבות, ולא מסוגל להביא יותר מ1500 אוהדחם למשחק חוץ.
לא נדבר עלזה שמציירים פה כאילו הכל תלוי בה. לצוות המקצועי יש 0 השפעה.
התקציב העונה לא כזה גדול. גם מדיירש משתכר שכר של סלמאני, אספרייה ועוד רבים
אין פה שום שבירת מסגרת.
למה אתם חושבים שאם נניח היא הייתה ממשיכה להתנהל כמו עונה שעברה, אם היא הייתה עוזבת היה פה טוב יותר? באיזה עולם?
מה יש בנו שגורם לכם לחשוב שזה מובן מאליו שאנחנו נלחם כתף אל כתף מול מועדונים עשירים, חזקים ובעלי בסיס אוהדים חזק מאיתנו במכפלות?
וזה בקהל שלא מסוגל למלא את האצטדיון שלו שקטן בחצי משל היריבות, ולא מסוגל להביא יותר מ1500 אוהדחם למשחק חוץ.
אין פה שום שבירת מסגרת.
בדיוק.yossi כתב: ↑23 ינואר 2025, 09:52מה זה אומר מצדיקה את מעבירי הביקורת?
אין פה שום שבירת מסגרת.
יש פה עניין של דיוק .
דיוק בעמדות המקצועיות שצריך על המגרש שמשתלב היטב עם הפן הכלכלי כי כל אלה לא יכלו לקרות אם לא היינו משחררים/משאילים 6-7 שחקנים ומפנים תקציב .
יש פה עבודת צוות נהדרת ששילבה מקצועי וכלכלי ביחד .
פונק ומדיירוש לא היו נוחתים כאן אם לא היו משחררים כסף ממקור אחר.
אני בכלל לא בטוח שהתקציב עלה למרות שעל פניו זה נראה ככה .
אלונה לא נהייתה פתאום "רעבה" יותר - אלה פשוט הסטות תקציב מ-6-7 שחקנים שלא בתוכניות ל-2-3 שכן .
התחלנו את החלון אם אני לא טועה עם 27-28 שחקנים . היום אנחנו עם 22-23 .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אלונה לקחה פה מהלך בסיכון עצום שהיא החליפה בברדה את קוזוק. היא ידעה שכישלון ירשם בעיקר עליה, ויתחילו לפקפק בכל המורשת שלה. מניח שזה נתן לה מוטיבציה אדירה להוכיח לכולם שהיא יודעת מה היא עושה (ובאמת היא יודעת, אם היא קלטה את הפוטנציאל של קוזוק, אני לא חושב שיש הרבה כאן שהעריכו שהוא מסוגל להגיע לכזאת יכולת)
מדויק.yossi כתב: ↑23 ינואר 2025, 09:52מה זה אומר מצדיקה את מעבירי הביקורת?
אין פה שום שבירת מסגרת.
+1סימיוני כתב: ↑23 ינואר 2025, 06:21הרבה צביעות יש פה והסתמכות על זיכרון קצר מצד אותם אלו ש" גמרו עם אלונה" וסימנו אותה כבעייה הגדולה של המועדון. מעליש.... כזה הוא הקהל בעוד הרבה מקומות. העיקר שעכשיו כולם מרוצים, מהללים ומשבחים.
Red tiger כתב בעקביות על חשיבותה של הבעלים מהסוג הזה, גם כשהיה פחות טוב והקיץ נראה ממש לא מבטיח. אני מקווה שאולי כולם יפנימו את חכמת הזקנים. מותר וצריך לבקר, אסור לשבור את הכלים, כי יש לנו משהו טוב ביד שאסור, אבל אסור לוותר עליו.
צר לי מתנצל מראש. קשה לי לשחרר ממה שהלך בקהל שלנו בקיץ וגם פה בפורום.
המועדון הלך בקיץ על מהלך של בניה מחדש, וקיבל אפס סבלנות מהקהל, רעל, זלזול , ביקורת לא הוגנת על כל מהלך ומהלך.
הרגשה של חוסר גב לקבוצה על 200 קמש. אפס סבלנות.
קל לטאטא את הדברים האלה עכשיו שהכל ורוד ומפרקים את הליגה.
לא מעט אנשים צריכים לעשות חשבון נפש על איך שהם התבטאו בקיץ הזה.
המועדון הלך בקיץ על מהלך של בניה מחדש, וקיבל אפס סבלנות מהקהל, רעל, זלזול , ביקורת לא הוגנת על כל מהלך ומהלך.
- ForeverRed
אין לנו נתונים מדויקים.
אני חושב שכן יש עליית מדרגה בשכר.
מה שהיו נותנים פעם ליחידי סגולה הפך לסוג של סטנדרט.
נגלה בהמשך.
לגבי ההבנה של אלונה או מה שקרה פה בקיץ אגיד שוב, המון דברים התחברו העונה. באותה מידה יכלו לא להתחבר והיינו מדברים אחרת. הצלחה נמדדת לאורך זמן. הייתי ממתין קצת עם ההצהרות המפוצצות.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
תקציב כמעט זהה.ForeverRed כתב: ↑23 ינואר 2025, 10:46אין לנו נתונים מדויקים.
אני חושב שכן יש עליית מדרגה בשכר.
מה שהיו נותנים פעם ליחידי סגולה הפך לסוג של סטנדרט.
נגלה בהמשך.
לגבי ההבנה של אלונה או מה שקרה פה בקיץ אגיד שוב, המון דברים התחברו העונה. באותה מידה יכלו לא להתחבר והיינו מדברים אחרת. הצלחה נמדדת לאורך זמן. הייתי ממתין קצת עם ההצהרות המפוצצות.
אם יש עלייה היא מינורית. כשאתה לא מעמיס בינוניים אז אתה מגלה שנשאר לך קצת יותר כסף לרכש זר, באותה מסגרת תקציבית.
המון דברים צריכים להתחבר תמיד. גם לנו, גם למכביות וגם לברצלונה.
נקווה שהבחירות של השחקנים זה לא רק מזל אלא גם טביעת עין של הצוות המקצועי.
בשורה התחתונה שהיא מאמינה בצוות מקצועי ובדרך שלו היא תיתן לו הכל ודי לחכימא ברמיזה.
לגבי מה שהלך כאן בקיץ,זה פשוט עניין של אופי של אנשים.
יש כאלה שבתקופות קשות של בן אדם מחבקים אותו וזוכרים לו ויש כאלה שזורקים אותו לכלבים כי הוא כבר לא משרת אינטרסים.
אני תמיד יבחר באופציה הראשונה, צריכים להיות בני אדם לפני הכל.
אלונה עברה תקופה קשה מאוד בפן האישי והקהל היה צריך לחבק אותה, כל הכבוד לה שהאגו במקרה הזה לא שיחק תפקיד.
יש כאלה שבתקופות קשות של בן אדם מחבקים אותו וזוכרים לו ויש כאלה שזורקים אותו לכלבים כי הוא כבר לא משרת אינטרסים.
אלונה עברה תקופה קשה מאוד בפן האישי והקהל היה צריך לחבק אותה, כל הכבוד לה שהאגו במקרה הזה לא שיחק תפקיד.
1000+ReDo כתב: ↑23 ינואר 2025, 10:30צר לי מתנצל מראש. קשה לי לשחרר ממה שהלך בקהל שלנו בקיץ וגם פה בפורום.
שכחו כמה ארס יצא מהקהל על המועדון, עוד לא חודש בקבוצה וכבר היו קריאות תתפטר מהיציע לקוזוק. המועדון יכל אולי לתווך את הניקוי אורוות בצורה יותר מתווקשרת לקהל ולפזר את הערפל אבל עדיין זה לא מצדיק את ההתנהגות האלימה שהקהל הפגין.
עכשיו כשהקבוצה נראית טוב ויש רכש אז פתאום יש התלהבות, לצערי לא ישנה את העובדה שאנחנו קהל טרחן וכפוי טובה.
תודה לאלוהים שאלונה בחרה לבלוע את הרוק ולהאמין בדרך שלה, לעולם לא הייתי מוציא שקל מכיסי בשביל אוהדים שישחטו אותי על כל חריגה קטנה משלמות.
אף אחד לא קרא לאלונה ללכת אבל רן צודק במה שאמר שאם ההתנהלות הייתה נשארת משנה שעברה הקבוצה הייתה במדרון חלול למטה אם היא לא האמינה בברדה ובצוות שהיה זה משהו אחר אבל בשורה התחתונה גם מי שהעביר ביקורת מותר כל עוד היא בגבול הטעם הטוב ולא שוברים שורות וכלים למשל כמו הפוסט המפגר שהאולטראס כתבו ומחקו אחרי הפיטורים של ברדהReDo כתב: ↑23 ינואר 2025, 10:30צר לי מתנצל מראש. קשה לי לשחרר ממה שהלך בקהל שלנו בקיץ וגם פה בפורום.
היא לחצה המון על ברדה שיהיה מאמן כי האמינה בו וזה לא התחבר , עם רן זה מתחבר וכל הזרים בול בפוני אבל אי אפשר לדעת מה יהיה לאורך זמן . כרגע צריך להנות ולהודות
להודות שיש לנו את אלונה בשביל להיות שם שהכל מתחבר
להודות שיש לנו את אלונה בשביל להיות שם שהכל מתחבר
כל כך לא פייר להגיד על רן כאילו במקרה הכל התחבר.
הוא זיהה להביא 2 קשרי אמצע שכולם חשבו שגורדנה זה באנקר הרכב.
בנה קבוצה עובדת ולוחצת בדמותו וידע לעשות הגנת ברזל גם כשהיינט כמעט סיבוב עם בלוריאן ובלטקסה בלמים פותחים.
אחלה רן מאמן עם טביעת עין ועבודה יסודית
1- מה היה לפני הקיץ ? בדיוק אותו דבר . מה שהצוות ביקש - הצוות קיבל .ran כתב: ↑23 ינואר 2025, 03:09חד משמעית עומד מאחורי מה שכתבתי, כתבתי במפורש 1- אם היא ממשיכה בדרך שהייתה לפני הקיץ הנוכחי, לא היה טעם שהיא תמשיך בצורה הזאת, בלי שאיפות, לאורך זמן הקהל היה מתהפך על זה.
מזלנו שאחרי השחרור של ברדה 2- היא כל כך רצתה להוכיח שהיא לא טעתה אז היא החליטה לחזק את הקבוצה, 3- מי שחושב שהתקציב לא עלה עם כל ההחתמות האלה שיחשוב שוב. המשכורות גבוהות יותר, סכומי העברות חצו את רף החצי מליון אירו העונה ובגדול מה שרציתי קרה.
אלונה חזרה להשקיע בזרים איכותיים, להביא שחקנים גם אם הם בהעברה חופשית (דן ביטון, יורי) אבל הם איכותיים והשכר שלהם גבוה, בשונה מהחופשיים שהגיעו עד לא מזמן שרק לפי השכר שלהם אתה מבין שהם לא ברמה. 4- אמרתי מליון פעם שאם תחזור אלינו אלונה הרעבה, זאת שכמו שכתבת ״מזהה טרף״, אני מעדיף אותה על כל בעלים אחר בפער.
אין ולא היה לי שום דבר עם האישה הזאת, להיפך, היא הביאה לנו רגעי אושר בחיים ולא שוכח לה לרגע והקפדתי להדגיש את זה גם בהודעות שלי בעבר. לא חושב שאני צריך להתנצל על זה שאני ממשיך להיות רעב כאוהד כדי להצליח עוד ועוד ולא מסתפק ב-3 אליפויות שלקחנו. וכן יודע איפה היינו לפני 20 ו-30 שנה ובאיזה מצב, הייתי שם גם תאמינו לי.
החוכמה היא להזכיר לי דברים לא בתקופות של הצלחה שהכל הולך ושבעצם מה שרציתי קרה, 5- אני גם כשהקבוצה יחסית הצליחה (הזכייה האחרונה בגביע) אבל התהליך היה לא נכון הקפדתי לרשום על זה כאן. גם היום אם יהיה משהו לא נכון אני ארשום. כמו שרשמתי שאם לא נביא את 2 הזרים במהירות זה יהיה בעייתי.
עד כה העונה מתפתחת, מתנהלת ומרגישה בדרך הכי נכונה שיש ועל זה שאפו ענק לכולם, מי שרואה תתגובות שלי בפייסבוק למועדון רואה כמה אני מפרגן שם עכשיו.
2- למי היא צריכה להוכיח ומה ?
3- משחק סכום 0 . היו צריכים לשחרר כסף אז שיחררו השאילו 6-7 שחקנים ובמקומם הגיעו 2-3 . 19 שחקנים עזבו מסוף עונה שעברה , 13 הגיעו .
4- מה זה רעבה ? כל עונה היא שמה 20 מיליון מהכיס . מה השתנה ? רק הבחירות המיקצועיות.
5- שוב, מי אחראי על התהליך ?
היא תעשה מהפכות בשבילו אם הדרך נכונה . מהפכה זה לא אומר להשתולל כלכלית ולבקש תוספת תקציב.Red Tiger כתב: ↑23 ינואר 2025, 11:07בשורה התחתונה שהיא מאמינה בצוות מקצועי ובדרך שלו היא תיתן לו הכל ודי לחכימא ברמיזה.