אתה רוצה טישו?דורון כהן כתב:
למה אתה נגד המאמן??? הוא לא טוב??? אם שער 5 מוחאים לו כפיים סימן שיש בו משהו........
משחק חלש ונרפה??? משחק גרוע ומבזה!!! אלו המילים המתאימות.
אפשר להפסיד בכדורגל זה באמת לא בושה , אולי זה לא כבוד גדול אבל לבטח זה לא בושה.
אבל אם כבר מפסידים לפחות שנראה נורמלי , אבל גם זאת משימה גדולה על המאמן הליצן שיש לנו , תראו את שלומי דורה מהפועל חיפה , הוא עלה לדרבי בידיעה שהוא נחות משמעותית ממכבי חיפה , אבל החניכים שלו בעזרת משחק הקרבה אדיר הוציאו למכבי חיפה את הנשמה עד שנכנעו, השחקנים של מכבי חיפה עד עכשיו מלקקים את הפצעים ומחזירים את העצמות השבורות למקום... אצלנו???? בקושי יכולים לחסל זבוב שהגיע בטעות לוסרמיל.
עצוב לראות קבוצה עם תקציב של 25 מיליון שקלים שבלי שחקן אחד (מליקסון) אין לה מה למכור במגרש בצד ההתקפי.
מה שעצוב עוד יותר שקאלה היה ביום טוב ומנע 3 גולים בטוחים , בנוסף הפועל תל אביב הייתה ביום בינוני, מפחיד לחשוב מה הייתה התוצאה אם הפועל תל אביב היו ביום גדול או קאלה היה תופס יום רע , בכלל ההגנה שלנו זה בדיחה, עוד מעט יכניסו את הדמות של שמעון הרוש לבזוקה.....
אבל זה בסדר , אצל שער 5 הכל בסדר , עסקים כרגיל , גוזרים קונפטי ומחכים בנרות למשחק הבא , לפי איך שאנחנו נראים , לאור היכולת של מכבי פתח תקווה בשבועות האחרונים, אני חושב שהסופר פארם הסמוך לאיצטדיון צריך לחדש את מלאי הממחטות שלו, הלוואי שאני אתבדה אבל אני לא צופה גדולות בשבוע הבא , בשקט בשקט הבלוף של גיא עזורי מתחיל להתגלות, בסוף גם שער 5 יבינו את זה .
זה היה מרגש עד דמעות...
תבין שאף אחד לא רוצה את עזורי,גם לא שער 5 אבל קללות זאת הדרך הכי פחות טובה להשיג את מבוקשנו...
ועם כל הכבוד אנחנו מבחינת פציעות לא במצב שאפשר להאשים רק את המאמן...
אי מודה שאלה היו הבחירות שלו בתחילת השנה אבל רוב הבחירות העיקריות שלו פצועות ואני מקווה שנראה שינוי כשחלק יחזרו