חוסר העידוד זה פקטור. אבל לא הכי משמעותי.אדם כתב:להוציא את בן בסט וירו בלו אני די מסכים איתך, אבל בכל זאת, אתה לא מסכים שעם עידוד ותמיכה גדולים יותר שלכם הייתם מגיעים רחוק יותר בנתיים? אתה טוען ששריקות הבוז וחוסר התמיכה גם בפיגור הן לא פקטור בחוסר ההצלחה הרגעי?
אני יודע בוודאות שאם הקהל שלנו לא היה מעודד בנתניה, עילוט וביום שבת נגד מכבי ת"א, ספק אם היינו נמצאים במצב של 9 מ-12 נקודות היום. נקודה למחשבה.
תאמין לי שרוב הבעייתיות בב"ש השנה זה לא הקהל. עזורי בנה קבוצה שלקהל קשה להתחבר אליה. הקפטן הוא שחקן רכש לא הכי מנוסה, שעדיין לא הוכיח את עצמו, ואמור לדחוף ולהוביל קבוצה, ולהיות מן שליח בין האוהדים לקבוצה- וכל זה בגיל 24.
לא שיש לי מישהו יותר טוב לסרט הקפטן (אולי בונפלד אם היה לו מקום בהרכב). ובכל זאת זה מאוד בעייתי.
ומיותר לציין את מסע הרכש המגוחך והלא הכרחי, בחירת הזרים ושחרורם לאחר חודש בלבד והטעויות הטקטיות שחוזרות על עצמן במשחקים.
שוב, בב"ש יש לחץ. אנחנו לא יכולים להעלים אותו לגמרי. אנחנו יכולים לנסות ולהפחית ממנו. ושחקנים שלא עומדים בלחץ שלא ישחקו בב"ש.
עוד משהו, שנה שעברה כמעט כל שחקן שהתראיין אמר שזה תענוג וחוויה לעבוד עם גיא לוי, משמע החיבור של המאמן עם השחקנים היה טוב. עם עזורי אני לא ממש רואה את זה. אני חושב שקבוצה צריכה לדעת להתמודד עם חוסר-תמיכה מהקהל, ולנסות לשחק במצבים יותר קשים בשביל מישהו אחר- המאמן. אצל שתי החיפאיות זה קורה. גם בהפועל ת"א. במיוחד בבני יהודה, ששם אני חושב שחלק מאוד גדול מההצלחה זה החיבור המושלם של גיא לוזון ושחקניו.
וכן, גם שנה שעברה בב"ש השחקנים הצליחו להתעלות על עצמם במצבים של פיגור וכשהקהל לוחץ, כי הם כנראה הרגישו ששווה להם לשחק- אם לא בשביל האוהדים- בשביל גיא לוי. כרגע קשה לי להאמין ששחקנים מצליחים לדרבן את עצמם לשחק בשביל גיא עזורי.