גיא עזורי לך הביתה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: גיא עזורי לך הביתה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:אני לא נכנס לויכוח לגבי עזורי. אין לי כח ואין לי שום דבר טוב להגיד אז אני פשוט אשתוק.

אבל מושיקו, אל תהיה דמגוג.
אני לרגע לא מאשים את הקהל בביזיון היום...אבל 1000 איש?? איך הגעת למספר הזה?? היינו אולי 400 וגם פה אני מגזים.
'העלמנו את הקהל של פ"ת'? חכמה גדולה...מדובר על קהל שאפשר לשים בטרנזיט ועוד ישאר מקום.
עידוד אחרי הגול השני? בפ"ת?? אני לא שמעתי כזה.
תהיה אמיתי.

הקהל של ב"ש שוב התנהג מגעיל - וזה ממש לא תירוץ\סיבה\גורם לביזיון על הדשא.
נהמות מכוערות בכל נגיעה של מסיקה (וזה לא משנה כמה הוא היה גרוע) בכדור מצד חצי יציע??
ניסיון לעשות 'מחאה' ולצאת מהאצטדיון בדקה 50?
וזה על קצה המזלג...
400 איש? בטוח שהיו יותר!
נהמות למסיקה? שמעתי שריקות, ולדעתי היו בודדים.
אחרי הגול השני המשכנו לעודד. וזה שלמכבי פתח תקווה אין קהל לא מוריד מזה שבאנו ונתנו עידוד. בשידור נתנו לנו המון מחמאות על כך.
אליק, זה ההבדל ביננו, אני רואה באותם אנשים שהלכו הביתה בדקה ה60 (והיו לא מעט כאלה) כאנשים שעשו מעשה יותר מלגיטמי.
הם שילמו ממיטב כספם, הם ויתרו על יום עם המשפחה, הם המשיכו להאמין גם בפיגור בזמן שעל הדשא הקבוצה הרימה ידיים וויתרה.
מבטיח לך שאם עזורי היה מכניס כלים התקפים במחצית ובמחצית השנייה היינו לפחות מנסים לתקוף או נלחמים, הקהל היה מגיב אחרת.
ראית איך הקהל מחא כפיים לקדוסי כשהוא נלחם והשקיע גם בפיגור 3-0.

תהיו אמיתים ואל תלכו עם ראש בקיר. השחקנים לא יכולים גם לספוג 3 שערים וגם לא לתת את התחת.
משחק שני ברציפות שהם מבזים אותנו. אז כן, אנשים הלכו הביתה כאקט של מחאה בדקה ה60, חלק מהאנשים גם שרקו בוז למסיקה כי הוא מסמל עבורם את הפולטיקה של עזורי שהולך רק עם השחקנים שהוא הביא, וכן, יש גם אנשים שביקשו מעזורי להתפטר.
למעט האקט של מסיקה שאני מבין מאיפה הוא בא אבל קשה לי לקבל אותו כי אני לא חושב שהוא יכול לתרום בעתיד, כל השאר הם דברים יותר מלגיטמים עבור קהל שכבר שבועיים מגיע לתמוך בקבוצה ומושפל על ידי השחקנים שלו.

אתם צריכים להבין שכל קהל תומך בכל מקום בעולם עושה זאת כי הוא מקבל חזרה. באנגליה הקהל מוחא כפיים לקבוצה גם אם היא ירדה ליגה, והיא בתמורה גם אחרי הירידה נותנת את התחת על המגרש.
אין קהל בעולם שיתמוך בקבוצה שלא נלחמת, שלא מתאמצת, שאפילו לא שולחת את כל השחקנים להודות לקהל שמעודד ומוחא להם כפיים אחרי תבוסה (המשחק מול הפועל ת"א בבית).

אין בעיה להפסיד, השאלה איך מפסידים.
היום היה ביזיון, היום היה יום שבו השחקנים לא רק לא יכלו אלא גם לא רצו להחזיר לקבוצה חלק מהכבוד שלה.
לראות את מסיקה בדקה ה80 מעדיף ללכת ולא לרוץ לכדור שנמצא לידו על קו האורך בזילזול ובהרגשה של ויתרנו על המשחק, ולהבין שלכל מטבע יש 2 צדדים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

תשמע משה, יכול להיות שאתה לא מבין מה המשמעות של קהל.
הקהל אמור לעזור לקבוצה שלו להתרומם ממצבים קשים, הקהל צריך לדחוף את הקבוצה שלו במצב שהם כמעט מאבדים תקווה.
נכון שהקהל לא אשם בהפסד, אבל במקום לעזור לקבוצה להתרומם אנחנו רק מורידים אותם למטה עוד יותר.
ודרך אגב, היום למסיקה הגיע שהקהל יירד עליו...(כמובן שלא להגיע למצב שהגיע) אבל מסיקה נראה כמו אחד שלא אכפת לו... והיה איזה מקרה שאביתר צעק עליו והוא הגיב בחיוך ואיזה תנועה עם היד שנראית כמו אצבע משולשת...
ויותר מזה אני חושב שהגיע לקבוצה קצת שישרקו לה בוז וישפילו אותם כדי שיקבלו איזה זעזוע כי מחיאות כפיים במקרה הזה לא היו עוזרות.
אבל את כל זה היה צריך לשמור לאחרי שריקת הסיום! ולא במהלך המשחק.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אדום לעד

שליחה על ידי אדום לעד »

הוא מאמן בפרובולושן......
עזורי לך הביתה!!!!!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לאור הניסיון שלי עם הקהל "התומך" וה"אוהד" של הקבוצה, אני דווקא נוטה להאמין למה שכתבו ניצן ואליק.
לצערי הרב, אנחנו קוצרים היום את הזרעים שנשתלו פה בשנתיים האחרונות ובעיקר במה שקרה פה בתקופת גיא לוי, כשהקהל צמא הדם שלנו (שלא לומר "מזוכיסטים") פשוט מצץ לאיש הזה את הדם בקשית.
אם יש ביניכם, כל אותם אלו שקיללו ואיחלו לגיא לוי "ברכות" שונות ומיתות משונות, קצת יושר וטיפת אמת - אתם צריכים לבקש סליחה ענקית מהאיש הזה, שאין לי שום ספקות שאם היה נשאר- הכל היה ניראה אחרת.
אז היום אנחנו נאלץ "להחנק" עם עזורי בשקט, בתקווה שעוד יבואו ימים טובים יותר.
לא ניראה לי שזה יקרה, אבל אם הקהל שלנו יחזור על אותה טעות של לבקש את ראשו של המאמן כבר במחזורי הפתיחה - אז התסריט הזה יחזור על עצמו ויש חשש כבד שאף מאמן רציני לא ירצה לעבוד פה.
ואם עדיין חושבים על מישהו להחליף את עזורי - אז ההוא שהיה כאן שנה שעברה עדיין פנוי (בניגוד להכפשות כאילו סגר במכבי ת"א לפני סיום העונה שעברה - שזה עוד שקר גס שכל מי שהפיץ אותו והאמין לו חייב לבקש מחילה).
גמר חתימה טובה לכולכם וצום מועיל לכולכם!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

ראובן עטר צפוי לשוב למכי נתניה :(
צריך למהר ולהחתים אותו ולהעיף את עזורי הדפוק הזה

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

משה סלח לי אבל התיאורים שלך לא הגיוניים וסבירים כאשר מדברים על הקהל של ב"ש.
כל שנה ושנה אנחנו מגיעים לאותו טופיק של המאמן אשם והמאמן צריך ללכת הביתה ומי שחושב שזה ישתנה עם המאמן הבא שיתעורר.
אין ספק שגיא עזורים טועה, לא יודע אם בסגל עצמו כי לדעתי יש לנו סגל מספיק טוב, אלא באיך שהוא משתמש בו.
הוא לא טיפש ואני בטוח שהוא יבין את הטעויות והוא ישנה דברים ואם לא אז הוא באמת ימצא את עצמו מחוץ למועדון.
אליק רשמת שאין לך מה להגיד בנושא המאמן אבל אני חושב שגם בנושא הקהל אין יותר מדיי מה להגיד ומה לחדש
זה הקהל שלנו (קללות, שריקות בוז, חוסר סבלנות וכד') ולא נראה לי שאפשר לשנות אותו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אדם
Title: הפועל חיפה

שליחה על ידי אדם »

יש לכם קבוצה עם פוטנציאל עצום ובעלים משקיעה ואוהבת והקהל שלכם, עם כל הצער שבדבר שוב דואג לשים מקלות בין ההגלגלים של הקבוצה שלכם.
חבל, חבל מאוד הייתי אומר.
במצב שלכם אתם צריכים להשתמש בכמות הקהל שלכם לדברים טובים, רק עליתם ליגה, בדיוק כמונו וחשוב שהקבוצה תקבל אווירה ביתית בכל מגרש בליגה.
אנחנו ליוונו את הקבוצה שלנו עם 1,800 איש לנתניה ועודדנו כל המשחק, גם כשהקבוצה היית בפיגור ידענו לקום על הרגליים, לעודד ולתמוך עד שהגיע השיוויון ושער הניצחון.
נגד אשדוד למרות ההפסד הקהל נשאר אחרי המשחק ביציעים ומחא כפיים לשחקנים על תצוגת כדורגל מצויינת שרק במזל לא הסתיימה בניצחון סוחף וצודק.
בעילוט הגיעו 800 אוהדים שלנו שעודדו ללא הרף ואחרי שער השיוויון המצחיק\מוזר שספג גליל בן שאנן עודדנו אותו כדי לרומם לו את הביטחון ולהחזיר אותו לעיניינים, הקבוצה החזירה וכבשה עוד שני שערים וניצחנו 3-1.
יום שבת? אני לא חושב שהקבוצה הייתה מוציאה נקודות נגד מכבי ת"א בלי הקהל האדיר שלנו. איזו אווירה, איזו תצוגה. פשוט מדהים.

שם המשחק בליגה הזו זו ביתיות, והקהל דואג לביתיות של הקבוצה שלו. אם תדאגו לאווירה ביתית גם במשחקי חוץ, תתמכו במועדון שלכם גם כשהוא בפיגור ולא תלחצו על אלונה לפטר כל מאמן שפותח את העונה עם 3 הפסדים אז אתם בדרך הנכונה. אבל בנתיים, עד שלא תפסיקו ללחוץ על דבר אפשרי אתם לא תתרוממו ולא תתקעו יתד בליגת העל.
כמדומני גם מגיא לוי ביקשתם להתפטר במשך חצי עונה שעברה ובסוף העונה תחננתם שישאר...
תמונה
[align=center]תמונה[/align]

סמל אישי של משתמש
אדם

שליחה על ידי אדם »

שם האווירה הרבה יותר אופטימית.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

אדם תגיב פה בכיף אבל אל תשים פה תמונות של הקבוצה שלך כמו שאוהדים שלנו לא שמים תמונות של האוהדים שלנו באתר שלכם
וסחתן על הנצחון מול מכבי

סמל אישי של משתמש
אדם

שליחה על ידי אדם »

תודה.
מצטער על התמונות, אם זה מפריע אני לא אעלה יותר.
שיהיה בהצלחה נגד בית"ר, יש מצב שאני מגיע עם חבר אוהד ב"ש לעודד איתכם בשער 5.

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

אדם כתב:תודה.
לא צריך את העידוד שלך תעודד את הקבוצה שלך!

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

ה.א.ד.ו.ם כתב: לא צריך את העידוד שלך תעודד את הקבוצה שלך!
לך לאמא שתחליף לך טיטול !
כותב פה אוהד ( של קבוצה אחרת ) בצורה מכובדת ואתה בוחר להראות את הצד הלא יפה של אוהדי הפועל באר שבע .
כל הכבוד ! תגובה מאוד בוגרת.
דרך אגב , המוצץ שלך על שידת ההחתלה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום

אדם כתב:תודה.

נשמח לראותך :)

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדם כתב:יש לכם קבוצה עם פוטנציאל עצום ובעלים משקיעה ואוהבת והקהל שלכם, עם כל הצער שבדבר שוב דואג לשים מקלות בין ההגלגלים של הקבוצה שלכם.
חבל, חבל מאוד הייתי אומר.
במצב שלכם אתם צריכים להשתמש בכמות הקהל שלכם לדברים טובים, רק עליתם ליגה, בדיוק כמונו וחשוב שהקבוצה תקבל אווירה ביתית בכל מגרש בליגה.
אנחנו ליוונו את הקבוצה שלנו עם 1,800 איש לנתניה ועודדנו כל המשחק, גם כשהקבוצה היית בפיגור ידענו לקום על הרגליים, לעודד ולתמוך עד שהגיע השיוויון ושער הניצחון.
נגד אשדוד למרות ההפסד הקהל נשאר אחרי המשחק ביציעים ומחא כפיים לשחקנים על תצוגת כדורגל מצויינת שרק במזל לא הסתיימה בניצחון סוחף וצודק.
בעילוט הגיעו 800 אוהדים שלנו שעודדו ללא הרף ואחרי שער השיוויון המצחיק\מוזר שספג גליל בן שאנן עודדנו אותו כדי לרומם לו את הביטחון ולהחזיר אותו לעיניינים, הקבוצה החזירה וכבשה עוד שני שערים וניצחנו 3-1.
יום שבת? אני לא חושב שהקבוצה הייתה מוציאה נקודות נגד מכבי ת"א בלי הקהל האדיר שלנו. איזו אווירה, איזו תצוגה. פשוט מדהים.

שם המשחק בליגה הזו זו ביתיות, והקהל דואג לביתיות של הקבוצה שלו. אם תדאגו לאווירה ביתית גם במשחקי חוץ, תתמכו במועדון שלכם גם כשהוא בפיגור ולא תלחצו על אלונה לפטר כל מאמן שפותח את העונה עם 3 הפסדים אז אתם בדרך הנכונה. אבל בנתיים, עד שלא תפסיקו ללחוץ על דבר אפשרי אתם לא תתרוממו ולא תתקעו יתד בליגת העל.
כמדומני גם מגיא לוי ביקשתם להתפטר במשך חצי עונה שעברה ובסוף העונה תחננתם שישאר...
תמונה
השחקנים שלכם חיים מהכדורגל ואוהבים אותו. גם המאמן שלכם. שחקנים כמו ערן לוי, ירו בלו, בן בסט, רואש, אבוקרט שורפים את הדשא כל שבת. יש לכם הרבה שחקני בית שאתם יכולים להזדהות איתם. השחקנים שלכם צעירים ושאפתנים וחיים את הכדורגל, לא משחקים בשביל הכסף, אלא בשביל המועדון והאוהדים. השחקנים שהזכרתי יודעים שבחיפה הם חייבים להוכיח את עצמם כדי להתקדם.
המאמן שלכם כריזמטי וחי את המשחק, ומחדיר מוטיבציה לשחקנים בצורה מדהימה. אני בטוח שעמוק בפנים השחקנים שלכם רוצים לנצח גם בשביל המאמן.

וכל מה שכתבתי- לא קיים בהפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
אדם

שליחה על ידי אדם »

להוציא את בן בסט וירו בלו אני די מסכים איתך, אבל בכל זאת, אתה לא מסכים שעם עידוד ותמיכה גדולים יותר שלכם הייתם מגיעים רחוק יותר בנתיים? אתה טוען ששריקות הבוז וחוסר התמיכה גם בפיגור הן לא פקטור בחוסר ההצלחה הרגעי?
אני יודע בוודאות שאם הקהל שלנו לא היה מעודד בנתניה, עילוט וביום שבת נגד מכבי ת"א, ספק אם היינו נמצאים במצב של 9 מ-12 נקודות היום. נקודה למחשבה.

שלח תגובה