400 איש? בטוח שהיו יותר!אליק כתב:אני לא נכנס לויכוח לגבי עזורי. אין לי כח ואין לי שום דבר טוב להגיד אז אני פשוט אשתוק.
אבל מושיקו, אל תהיה דמגוג.
אני לרגע לא מאשים את הקהל בביזיון היום...אבל 1000 איש?? איך הגעת למספר הזה?? היינו אולי 400 וגם פה אני מגזים.
'העלמנו את הקהל של פ"ת'? חכמה גדולה...מדובר על קהל שאפשר לשים בטרנזיט ועוד ישאר מקום.
עידוד אחרי הגול השני? בפ"ת?? אני לא שמעתי כזה.
תהיה אמיתי.
הקהל של ב"ש שוב התנהג מגעיל - וזה ממש לא תירוץ\סיבה\גורם לביזיון על הדשא.
נהמות מכוערות בכל נגיעה של מסיקה (וזה לא משנה כמה הוא היה גרוע) בכדור מצד חצי יציע??
ניסיון לעשות 'מחאה' ולצאת מהאצטדיון בדקה 50?
וזה על קצה המזלג...
נהמות למסיקה? שמעתי שריקות, ולדעתי היו בודדים.
אחרי הגול השני המשכנו לעודד. וזה שלמכבי פתח תקווה אין קהל לא מוריד מזה שבאנו ונתנו עידוד. בשידור נתנו לנו המון מחמאות על כך.
אליק, זה ההבדל ביננו, אני רואה באותם אנשים שהלכו הביתה בדקה ה60 (והיו לא מעט כאלה) כאנשים שעשו מעשה יותר מלגיטמי.
הם שילמו ממיטב כספם, הם ויתרו על יום עם המשפחה, הם המשיכו להאמין גם בפיגור בזמן שעל הדשא הקבוצה הרימה ידיים וויתרה.
מבטיח לך שאם עזורי היה מכניס כלים התקפים במחצית ובמחצית השנייה היינו לפחות מנסים לתקוף או נלחמים, הקהל היה מגיב אחרת.
ראית איך הקהל מחא כפיים לקדוסי כשהוא נלחם והשקיע גם בפיגור 3-0.
תהיו אמיתים ואל תלכו עם ראש בקיר. השחקנים לא יכולים גם לספוג 3 שערים וגם לא לתת את התחת.
משחק שני ברציפות שהם מבזים אותנו. אז כן, אנשים הלכו הביתה כאקט של מחאה בדקה ה60, חלק מהאנשים גם שרקו בוז למסיקה כי הוא מסמל עבורם את הפולטיקה של עזורי שהולך רק עם השחקנים שהוא הביא, וכן, יש גם אנשים שביקשו מעזורי להתפטר.
למעט האקט של מסיקה שאני מבין מאיפה הוא בא אבל קשה לי לקבל אותו כי אני לא חושב שהוא יכול לתרום בעתיד, כל השאר הם דברים יותר מלגיטמים עבור קהל שכבר שבועיים מגיע לתמוך בקבוצה ומושפל על ידי השחקנים שלו.
אתם צריכים להבין שכל קהל תומך בכל מקום בעולם עושה זאת כי הוא מקבל חזרה. באנגליה הקהל מוחא כפיים לקבוצה גם אם היא ירדה ליגה, והיא בתמורה גם אחרי הירידה נותנת את התחת על המגרש.
אין קהל בעולם שיתמוך בקבוצה שלא נלחמת, שלא מתאמצת, שאפילו לא שולחת את כל השחקנים להודות לקהל שמעודד ומוחא להם כפיים אחרי תבוסה (המשחק מול הפועל ת"א בבית).
אין בעיה להפסיד, השאלה איך מפסידים.
היום היה ביזיון, היום היה יום שבו השחקנים לא רק לא יכלו אלא גם לא רצו להחזיר לקבוצה חלק מהכבוד שלה.
לראות את מסיקה בדקה ה80 מעדיף ללכת ולא לרוץ לכדור שנמצא לידו על קו האורך בזילזול ובהרגשה של ויתרנו על המשחק, ולהבין שלכל מטבע יש 2 צדדים.