הפועל ב"ש- קאיראט, חמישי, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש- קאיראט, חמישי, 20:30, טרנר
אני לא מצליח איך אנשים מוציאים את מרין מההרכב ??
יכול להיות שפע לא הוציאו את שער 2 למכירה?אין מצב קנו שם את כל הכרטיסים,תמיד היה מקום פנוי לידי,איזה באסה
- liron.beer
- Title: יאלללה הפועל מלחמה
גם 8, 7 ו-4 לא נפתחוhb7 כתב:יכול להיות שפע לא הוציאו את שער 2 למכירה?אין מצב קנו שם את כל הכרטיסים,תמיד היה מקום פנוי לידי,איזה באסה
אני בטוח שזה ייפתח בזמן הקרוב. מאמין שזה נובע מהעובדה שלא הרבה רכשו כרטיס מוקדם והם לא רוצים שכל האיצטדיון ייראה ׳פנוי׳
יותר מסתם מועדון

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זה כי האריכו את הקדימות למנויים בעוד יום...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מצבים נייחים זה הדיבורGuevara כתב: זה הרכב שתיתן לו 500 דקות משחק ולא תראה גול.
פותח עם לויטה ללא ספק, ראינו בסמי עופר למה.
בשני המשחקים מול האלבנים ששטוס נראה חסר ביטחון, מהוסס, כמעט קיבל גול הזוי מ70 מ'.
בשני המשחקים מול האלבנים ששטוס נראה חסר ביטחון, מהוסס, כמעט קיבל גול הזוי מ70 מ'.

לא יודע על איזה חוסר ביטחון אתה מדבר, כל כדור שקיבל לרגל, שיחרר כמו שצריך, כל כדור שהיה צריך לקחת, לקח כמו גדול...Mordechai כתב:פותח עם לויטה ללא ספק, ראינו בסמי עופר למה.
וגם קבוצות קצת יותר גדולות מאיתנו קיבלו גול הזוי מהחצי (הארי קיין נגד יובנטוס לפני כמה ימים), זה לא אומר כלום...
ואת הדברים האלה אני אומר בלי קשר למי שצריך לפתוח, ללויטה מגיעות כל המחמאות
אולי חוסר הבטחון הוא בכלל שלנו,maxkid22 כתב: לא יודע על איזה חוסר ביטחון אתה מדבר, כל כדור שקיבל לרגל, שיחרר כמו שצריך, כל כדור שהיה צריך לקחת, לקח כמו גדול...
וגם קבוצות קצת יותר גדולות מאיתנו קיבלו גול הזוי מהחצי (הארי קיין נגד יובנטוס לפני כמה ימים), זה לא אומר כלום...
ואת הדברים האלה אני אומר בלי קשר למי שצריך לפתוח, ללויטה מגיעות כל המחמאות
אבל כל פעם כשמחזירים כדור לשוער יש לי חשש שהוא הולך לעשות גורש.
לויטה נותן לי תחושה שהוא יותר רגוע ומדוייק ברגל.
כמעט חטף גול הזוי מהחצי?
אם כבר לקח כדור שכמעט אף שוער ישראלי לא לוקח. בעיטה שמפילה שוערים גדולים מאוד, כמו שציינו מעלי.
אם כבר לקח כדור שכמעט אף שוער ישראלי לא לוקח. בעיטה שמפילה שוערים גדולים מאוד, כמו שציינו מעלי.
בדיוק! מבלי להכנס לויכוח מי צריך לשחק כי שניהם שוערים מעולים, צריך לראות את זה כהצלה הירואית ולא כפלופ.סניור כתב:כמעט חטף גול הזוי מהחצי?
שוערים מודרניים עומדים היום על קו ה- 16 ואפילו קדימה יותר, ומשמשים כבלמים...
החזרה שלו אחורה וההצלה מעידים על יכולת אתלטית גבוהה.
בהחלט.MikiRed כתב: בדיוק! מבלי להכנס לויכוח מי צריך לשחק כי שניהם שוערים מעולים, צריך לראות את זה כהצלה הירואית ולא כפלופ.
שוערים מודרניים עומדים היום על קו ה- 16 ואפילו קדימה יותר, ומשמשים כבלמים...
החזרה שלו אחורה וההצלה מעידים על יכולת אתלטית גבוהה.
שוער שעומד על קו השער זה שוער של קבוצה במגננה.
כשמתקיפים השוער קדימה ולפעמים יכולות לצאת גם בעיטות כאלה כשכדור מגיע לשחקן הנכון בעמדה הנכונה.
ששטוס
גולדברג ויטור טאהא ביטון
קהבא
קלטינס שמיר
מרין שהר האסבלנייק
גולדברג ויטור טאהא ביטון
קהבא
קלטינס שמיר
מרין שהר האסבלנייק
היה פיק לקזחים ולאזרים גם כן לפני איזה שנתיים, חושב שזה התקבע משם.manutd כתב: ועדיין קבוצה ברמה של שירוקי עשתה להם חיים מאוד קשים.
אני לא מבין למה כולם מפארים כל כך קבוצה שההישג שיא שלה באירופה זה להגיע לפלאיוף האירופית לפני 5 שנים.
אסטנה הייתה קבוצה טובה, פירקו את מכבי בבתים באירופית, קרבאח עשו בתים באלופות אם אני לא טועה.
מאז בהחלט יש ירידה.
ישבתי לראות חלקים מאסטנה-קלוז' כדי לקבל פרופורציות ליכולת של אסטנה והם היו רחוקים מלהרשים. הרומנים שהם לא קבוצה אדירה בעצמם היו עדיפים בשני המשחקים, טחנו אותם מהאגפים.
אגב:
אותה טובול שמוליכה שם את הליגה וקאיירט ניצחה עפה מול קבוצה מלוקסמבורג.
אסטנה מסיימת היום ב0:0 די מביך מול סנטה קולומה (הזכורה לטוב, אחלה ניצחון בכורה).
ועם כל זה, בחוץ יהיה קשה. אף קבוצה ישראלית לא ניצחה על אדמת קזחסטן והסטטיסטיקה הזו לא משקרת לרוב.
הם בכושר יותר טוב וזה יבוא לידי ביטוי. גם יותר חדים, שירוקי איימו יותר אבל הם ממעט עשו גול.
לכן חייבים להשיג בחמישי הזה מקדמה טובה. ומקדמה טובה מתחילה בלא לספוג.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יש להם איצטדיון של כמעט 24,000 אוהדים, במשחק הביתי בסיבוב הקודם הם הביאו כמעט 19,000, משחק החוץ שם הולך להיות באיצטדיון מאוד ביתי, לדעתי ברק יחפש קודם כל לא לספוג מחר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מאוד מקווה שהוא יחפש לא לספוג ולא יעלה שוב בהרכב הרפתקני שיגמור לנו את המשחקSir Alex Ferguson כתב:יש להם איצטדיון של כמעט 24,000 אוהדים, במשחק הביתי בסיבוב הקודם הם הביאו כמעט 19,000, משחק החוץ שם הולך להיות באיצטדיון מאוד ביתי, לדעתי ברק יחפש קודם כל לא לספוג מחר.