אז אחרי שכל הקבוצות שיחקו 7 מחזורים...
אחרי 3 עונות של מסננת בליגת העל, יש לנו נכון לעכשיו את ההגנה מס' 3 בליגה. מאחר שלא הבאנו כאלה כוכבים להגנה, אז זה ברור שזה בזכות קבוצה יותר מאומנת שכל משחק ההגנה שלה בכל המערכים יותר טוב.
אבל... בהתאמה מושלמת אנחנו גם ההתקפה מס' 3 מהסוף בליגה, ככה שזה די ברור שהעמידה הטובה בהגנה גובה את המחיר.
אני אישית מעדיף את זה על פני מה שהיה לנו עם עזורי למשל, שהיינו כובשים כל משחק 2 וסופגים 3-4. לא סתם אומרים שקבוצה בונים מההגנה וזה יותר נוח לשפר משחק התקפה תוך כדי העונה מאשר את משחק ההגנה. מה אתם חושבים?
קבוצה בונים מלמטה?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: קבוצה בונים מלמטה?
עם עזורי סיימת 9 (רק שאז היה לך את מליקסון) אני לא חושב שביכולת הנוכחית ובקצב צבירת הנקודות הנוכחית אנחנו נגיע רחוק יותר ממקומות 8-11.
הסיכוי היחידי שלנו להגיע לפליאוף העליון זה אם נשתפר התקפית כלומר נמצא דרך להפיק את המקסימום מפלצוק וסוויסה או נביא חלוץ איכותי בינואר.
הסיכוי היחידי שלנו להגיע לפליאוף העליון זה אם נשתפר התקפית כלומר נמצא דרך להפיק את המקסימום מפלצוק וסוויסה או נביא חלוץ איכותי בינואר.
לא רק הקבוצה מאז שהיא חזרה לליגת העל היתה מסננת זו לא היתה קבוצת כדורגל תלא הייתה הנעת כדור לא תוכנית משחק בקיצור כדורגל חובבני מינוס עד שהגיע אלישע ורואים שינוי אדיר בכל הפרמטרים ...רואים קבוצת כדורגל לגיטימית שיכולה לשחק גם מול הגדולות בשווה...אני אומר אין מה למהר יגיעו הנקודות במוקדם או במאוחר יהיה בסדר אלא אם כן יתחיל לחץ מטורף ואז נחריב הכל
בס״ד
התקפה שמורכבת משחקנים כמו פלצ׳וק, סוויסה, נאסר, סבע, ברוכיאן וגבאי חייבת להתחבר בסופו של דבר.
אתמול ראינו סוף סוף משחק התקפי שיצר המון מצבים שמחוסר מזל לא נגמרו ברשת, פוטנציאל יש.
כרגע זה נראה שחסר לנו הגרוש ללירה שיכניס בשחקנים ביטחון ושקט נפשי, נקווה שזה יגיע כבר בשבת מול אשדוד.
התקפה שמורכבת משחקנים כמו פלצ׳וק, סוויסה, נאסר, סבע, ברוכיאן וגבאי חייבת להתחבר בסופו של דבר.
אתמול ראינו סוף סוף משחק התקפי שיצר המון מצבים שמחוסר מזל לא נגמרו ברשת, פוטנציאל יש.
כרגע זה נראה שחסר לנו הגרוש ללירה שיכניס בשחקנים ביטחון ושקט נפשי, נקווה שזה יגיע כבר בשבת מול אשדוד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני מאמין שהמזל הולך עם הטובים. כלומר אם אתה איכותי אתה יוצר את המזל שלך. ואנחנו לא מספיק איכותים בהתקפה.yossi כתב:בס״ד
אתה מופתע מהעובדה שדובב גבאי החמיץ אתמול פעמיים מול שוער? אני לא. שחקן שלא כבש יותר מ10 שערים בשום עונה בקרירה שלו ובונה את הקרירה על ארבעה משחקים בעונה (זה מספר המשחקים בעונה שעברה שהוא כבש בהם), הוא לא חלוץ שאני סומך עליו בעיניים עצומות כשהוא מקבל כדור באיזור מסוכן.
אתה מופתע שאקסברד הוציא בעיטה חלשה ממצב מצוין כשהוא לבד מקצה הרחבה? אני לא. זאת האיכות וזה מה שיצא לשחקן ברמתו רוב הזמן.
היחידים שמסוגלים לכבוש אצלנו מעל עשרה שערים בעונה הם פלצוק וסוויסה. כל השאר הם בינונים, בינונים ומטה, ואני לא מופתע כשנאסר בוחר להפציץ את המשקוף מקרוב במקום לבעוט חד פנימה כי הוא שחקן לא חכם או כשאוסיאקו מבזבז פעם אחר פעם הזדמנויות בעיטה מחוץ לרחבה בגלל שאין לו את הטכניקה לכך.
שחקנים חדים ואיכותים מספקים מספרים, כל השאר יכולים לספר לך על החמצות ומשקופים וימים לא טובים, זה רק תירוצים ורק מסתיר את העובדה שהם לא טובים מספיק. מקרייב או דברשוילי בחוד שלנו אתמול ואנחנו מנצחים את המשחק בלי סיפורים על משקופים וחוסר מזל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"דמשה אוחיון כתב: אני מאמין שהמזל הולך עם הטובים. כלומר אם אתה איכותי אתה יוצר את המזל שלך. ואנחנו לא מספיק איכותים בהתקפה.
אתה מופתע מהעובדה שדובב גבאי החמיץ אתמול פעמיים מול שוער? אני לא. שחקן שלא כבש יותר מ10 שערים בשום עונה בקרירה שלו ובונה את הקרירה על ארבעה משחקים בעונה (זה מספר המשחקים בעונה שעברה שהוא כבש בהם), הוא לא חלוץ שאני סומך עליו בעיניים עצומות כשהוא מקבל כדור באיזור מסוכן.
אתה מופתע שאקסברד הוציא בעיטה חלשה ממצב מצוין כשהוא לבד מקצה הרחבה? אני לא. זאת האיכות וזה מה שיצא לשחקן ברמתו רוב הזמן.
היחידים שמסוגלים לכבוש אצלנו מעל עשרה שערים בעונה הם פלצוק וסוויסה. כל השאר הם בינונים, בינונים ומטה, ואני לא מופתע כשנאסר בוחר להפציץ את המשקוף מקרוב במקום לבעוט חד פנימה כי הוא שחקן לא חכם או כשאוסיאקו מבזבז פעם אחר פעם הזדמנויות בעיטה מחוץ לרחבה בגלל שאין לו את הטכניקה לכך.
שחקנים חדים ואיכותים מספקים מספרים, כל השאר יכולים לספר לך על החמצות ומשקופים וימים לא טובים, זה רק תירוצים ורק מסתיר את העובדה שהם לא טובים מספיק. מקרייב או דברשוילי בחוד שלנו אתמול ואנחנו מנצחים את המשחק בלי סיפורים על משקופים וחוסר מזל.
גבאי לא היה מספיק זמן שחקן הרכב כדי שתוכל לקבוע מסקנות חותכות על יכולתו לפי הרזומה שלו.
בעונה שעברה הוא נתן עונה יפה עם 7 שערים, לא מעט בהתחשב בפציעות הרבות שפקדו אותו אחרי כל משחק טוב וההצבה שלו באגף שם הוא לא בא לידי ביטוי.
על גבאי לא צריך לבנות כחלוץ ראשון, כשחקן משני אני כן מאמין בו.
שחקני התקפה הם שחקנים של ביטחון, סוויסה נתן את המשחקים הטובים שלו (אתמול והמחצית השנייה מול בית"ר) אחרי שכבש, אני מאמין שגם אצל גבאי זה עוד ישתחרר.
את העובדה שאקסברד לא מסוגל לשמש אלטרנטיבה להרכב וגורם לכך שבעצם אין לנו חלוץ שלישי כבר מיותר להזכיר.
אני לא טוען שיש לנו עודף של איכות וכישרון בחלק ההתקפי אך גם לא צריך להגזים, החומר הנוכחי שווה יותר ממה שהוא מספק.
ואני אישית חושב שהבעיה נעוצה בעמדה אחורית יותר, אין לנו מוסר טוב בחלק ההתקפי וזה גורם לכך שלא פעם אנחנו מגיעים עם הכדור לאזור ל-30 מטרים האחרונים ושם המשחק פשוט נתקע.
גם אתמול על כל כדורי העומק הטובים היה אחראי סוויסה, עם החולשה שמפגין ברוכיאן אני הייתי מכניס את דיא סבע להרכב.
סוויסה בחוד עם נאסר, פלצ'וק, וסבע מאחור, ככה אני הייתי עולה בשבת הקרובה.
גם להמשיך עם ברוכיאן באמצע, פלצ'וק משמאל וסבע מימין זו אופציה טובה.
פעם אחת משה למה פעמיים? ההחמצה הראשונה היתה של סוויסה.משה אוחיון כתב: אני מאמין שהמזל הולך עם הטובים. כלומר אם אתה איכותי אתה יוצר את המזל שלך. ואנחנו לא מספיק איכותים בהתקפה.
דרך אגב, סוויסה עם סחיטת עבירה וגול גדול, ופעמיים שם את גבאי ונאסר מול השוער (שני המשקופים). לא נראה לי שיש מה לבוא אליו בטענות.