רדיו דרום ( ת"א , חיפה , המרכז והסביבה..)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
GRIZMO23

רדיו דרום ( ת"א , חיפה , המרכז והסביבה..)

שליחה על ידי GRIZMO23 »

תיראו , בשנים האחרונות , יתברכנו ברדיו דרום , אשר סיקר את הקבוצה ( הפועל ב"ש ) באופן שוטף , היו כתבים שדיווחו "היישר" מחדר ההלבשה כמו שי מלול , וליאור לרנר , שהביאו את הידיעות החמות - ראיונות וכו' מידי יום ביומו.
אני צופה במה שמתרחש כעת ברדיו דרום ופשוט נדהם .
הרדיו שסיקר את הקבוצה , והקים קמפיין שלם ב-2003 ( בגמר הגביע ) , פשוט מכר את עצמו ואת התכנים שהוא הביא בשביל עוד כמה לירות .
הנחיתו עלינו את תוכנית הספורט של ערוץ הספורט , שאם כל הכבוד ממש לא מעניינת כאן את רב האוהדים , ואתם יודעים מה , אם כבר תוכנית שכוללת את הספורט של ישראל , התוכנית של אופירה אסיאג ואייל ברקוביץ לוקחת בהליכה , בכל מקרה , ברגע שהשדרנים מדברים שתיים-שלוש דקות על הפועל ב"ש , מבחינת זיו אברג'יל ורדיו דרום זה מספיק , זה מגיע לכך שביום חמישי דני ענבר ראיין לכמה דקות את ליאור אסולין , ובאותו היום לא היה דיווח על הקבוצה , זה ממשיך היום , שמאור מליקסון התראיין לכמה דקות בודדות , ושוב לא היה דיווח על הקבוצה , מלבד זאת , בימים "רגילים" אשר לא מדברים על הקבוצה כמה דקות , זיו אברג'יל מקריא הודעה לקונית בת 2-3 שורות על הקבוצה וממשיך , פשוט ביזיון .
רדיו דרום מרוויח מכל העניין , הוא מקבל כספים מערוץ הספורט , גם זיו אברג'יל מרוויח בכך שהוא נעשה כתב ערוץ הספורט לענייני הדרום , אבל המפסידים הגדולים זה אנחנו , האוהדים , שבמשך שנים התרגלו לפירגון מצד הרדיו - לעדכונים יומומיים שוטפים על מה שבאמת מעניין אותנו - וזה הפועל ב"ש , על כתבים כמו שי מלול וליאור לרנר , ש"חיו" במגרש בכדי להביא ידיעות וחדשות הודות הקבוצה .
חייבים לעשות מחאות כנגד השידול הזה , כמו שהיו הפגנות בעירייה , חייבים לארגן הפגנות מול הרדיו בכדי להחזיר את הספורט לב"ש !!!

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

Re: רדיו דרום ( ת"א , חיפה , המרכז והסביבה..)

שליחה על ידי ערן »

לא מסכים איתך ואני אסביר.
בשנים האחרונות התוכנית ספורט ברדיו דרום או ר(ע)דיו דרום כמו שחלק מהאנשים פה נהגו לקרוא לו,
היא מתחת לכל ביקורת והנזק שהיא גרמה לקבוצה עדיף שהיא לא תהיה.
אם אתה אומר לי להחזיר את הרמה של התוכנית לרמה שהיתה כאשר במערכת היו אנשים כמו שרון ניסים אני בעד,
אבל אם זה להחזיר אותה לידיים של אברג'יל, שלא מבסס שניית שידור בכדי לחבל ולהרוס אני ממש לא מעוניין.
טובתו האישית של זיו הרבה יותר חשובה לו מטובת הקבוצה או טובת הרדיו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
GRIZMO23

שליחה על ידי GRIZMO23 »

Eran1 כתב:לא מסכים איתך ואני אסביר.
בשנים האחרונות התוכנית ספורט ברדיו דרום או ר(ע)דיו דרום כמו שחלק מהאנשים פה נהגו לקרוא לו,
היא מתחת לכל ביקורת והנזק שהיא גרמה לקבוצה עדיף שהיא לא תהיה.
אם אתה אומר לי להחזיר את הרמה של התוכנית לרמה שהיתה כאשר במערכת היו אנשים כמו שרון ניסים אני בעד,
אבל אם זה להחזיר אותה לידיים של אברג'יל, שלא מבסס שניית שידור בכדי לחבל ולהרוס אני ממש לא מעוניין.
טובתו האישית של זיו הרבה יותר חשובה לו מטובת הקבוצה או טובת הרדיו.
אני מסכים איתך , טובתו האישית של זיו אברג'יל מעניינת אותו הרבה יותר מטובת הקבוצה , ולכן הוא לא הטיל וטו על המהלך הזה , תקשיב , זיו אברג'יל תפקידו הוא פשוט להגיש , בתאכלס מי שעשה את העבודה החשובה הם כתבי השטח - ליאור לרנר , שי מלול , אשר סיקרו את הקבוצה והביאו את החדשות מידי יום ביומו , תפקידו של זיו אברג'יל זה להגיש נטו , כמו יונית לוי וכו.

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

מצד אחד זה טוב שזה ככה כי כיף לשמוע את איציק זוהר וכל השדרנים שם
לפעמים מדברים על באר שבע.
מצד שני לא כי בתוכנית הקודמת היו מדברים על באר שבע 10 דקות ולפעמים 15 דקות ובתוכנית הזאת מדברים 2 דקות אולי.
מה שאני חושב שהתוכנית הישנה יותר טובה איך
אומרים היא כזאת באר שבעית.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

GRIZMO23 כתב:
אני מסכים איתך , טובתו האישית של זיו אברג'יל מעניינת אותו הרבה יותר מטובת הקבוצה , ולכן הוא לא הטיל וטו על המהלך הזה , תקשיב , זיו אברג'יל תפקידו הוא פשוט להגיש , בתאכלס מי שעשה את העבודה החשובה הם כתבי השטח - ליאור לרנר , שי מלול , אשר סיקרו את הקבוצה והביאו את החדשות מידי יום ביומו , תפקידו של זיו אברג'יל זה להגיש נטו , כמו יונית לוי וכו.
נערך לאחרונה על ידי ערן ב 24 אוגוסט 2009, 17:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

סליחה גריזמו אחי... אבל ברגע שכתבת "בשנים האחרונות , התברכנו ברדיו דרום..." כבר הפסקתי לקרוא.
לצערי לשמוע את החבר'ה של ערוץ חמש (קופמן, שרף, מירי נבו, דני ענבר ושות') - זה הרע במיעוטו אבל זה עדיין עדיף על לשמוע את הרמה הנמוכה של כתבי רדיו דרום.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה