הפועל באר שבע - מכבי חיפה, 21.5, שלישי, 20:30
הפועל באר שבע - מכבי חיפה, 21.5, שלישי, 20:30
משחק נגד חיפה תמיד כיף לנצח.
העיקר זה הגמר אבל אי אפשר להגיע אליו מוכים וחבולים,
וגם... להמשיך להחזיר את טרנר למבצר שהוא היה זאת מטרה בפני עצמה.
קבוצת הבית הטובה בליגה העונה, חייבים להמשיך.
רק בלי פציעות מיותרות
רק בלי הרחקות מיותרות
הרכב:
מי שכשיר ולא בסכנת פציעה,
לא עביד
לא דדיה
יאללה ב"ש!
העיקר זה הגמר אבל אי אפשר להגיע אליו מוכים וחבולים,
וגם... להמשיך להחזיר את טרנר למבצר שהוא היה זאת מטרה בפני עצמה.
קבוצת הבית הטובה בליגה העונה, חייבים להמשיך.
רק בלי פציעות מיותרות
רק בלי הרחקות מיותרות
הרכב:
מי שכשיר ולא בסכנת פציעה,
לא עביד
לא דדיה
יאללה ב"ש!
רק אהבה תנצח...
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: הפועל באר שבע - מכבי חיפה, 21.5, שלישי, 20:30
קיניונס חוזר לסגל
לא יקרה כלום אם ברדה יביא צ'אנס לשחקני נוער במשחקי גארבץ'. גם ככה אין לנו כוח לראות שחקנים כמו סטויאנוב, עביד ושמיר.
אולי בטעות אחד מהם יכנס טוב למשחק כמו גנאח מול נתניה.
חוץ מזה אין יותר מדי למה לצפות או לקוות חוץ מזה שנגיע לשם שינוי ליהנות מהמשחק ולא לחנוק אותו.
אולי בטעות אחד מהם יכנס טוב למשחק כמו גנאח מול נתניה.
חוץ מזה אין יותר מדי למה לצפות או לקוות חוץ מזה שנגיע לשם שינוי ליהנות מהמשחק ולא לחנוק אותו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אז שאני אבין, הרעיון שלך הוא לשלב שחקנים מקבוצת הנוער מצד אחד, אבל מצד שני אתה רוצה להנות מהמשחק.
איך זה מסתדר? אם אתה מוריד את הרמה של ההרכב שלך, שגם ככה חסר את ויטור, את קאניונס ואת באריירו, ממה אתה אמור להנות?
לשלב צעירים ולשחק כדורגל התקפי ולקבל תבוסה בבית בטרנר יגרום לך הנאה? כי אני רואה כאן ניגוד.
אני חושב שהסיכוי היחידי שלנו לסיים את הליגה בצורה מתוקה, לעשות הכנה אמיתית לגמר הגביע ולהנות כמו במפגש הקודם מולם בטרנר הוא להתייחס למשחק הזה כהכנה הכי טובה לגמר הגביע, לעלות בהרכב הכי חזק שלנו, לתת הכל על המגרש, לבעוט, לשרוט, לשחק גם טקטי אם צריך, ומקסימום במשחק החוץ מול סכנין שהוא 5 ימים לפני הגמר לעלות עם הרכב פחות חזק ורוטציה ולתת דקות לשחקנים מהנוער אם יצא (גם שם, לא הייתי רוצה להגזים ולקבל בטעות בראש לפני הגביע).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הפעם אין לי הרכב, אני הייתי רוצה ככה:
1. לראות לפחות את נועם שחר משתלב כמחליף (ממילא אין לנו חלוצים והנוער גמר את העונה).
2. שאף אחד שבסכנת כשירות לא יסתכן שלא לצורך.
3. אם מסתדר לנו להחליף את לופז מוקדם זה עדיף, החלאות ינסו להוציא אותו באדום.
4. לא רוצה לראות אף שחקן שהעתיד שלו לא פה.
1. לראות לפחות את נועם שחר משתלב כמחליף (ממילא אין לנו חלוצים והנוער גמר את העונה).
2. שאף אחד שבסכנת כשירות לא יסתכן שלא לצורך.
3. אם מסתדר לנו להחליף את לופז מוקדם זה עדיף, החלאות ינסו להוציא אותו באדום.
4. לא רוצה לראות אף שחקן שהעתיד שלו לא פה.
כמחליפים, אולי רק נועם שחר בהרכב במקום תורג'מן אם שחר מרשים באימונים.Sir Alex Ferguson כתב: ↑20 מאי 2024, 13:33אז שאני אבין, הרעיון שלך הוא לשלב שחקנים מקבוצת הנוער מצד אחד, אבל מצד שני אתה רוצה להנות מהמשחק.
איך זה מסתדר? אם אתה מוריד את הרמה של ההרכב שלך, שגם ככה חסר את ויטור, את קאניונס ואת באריירו, ממה אתה אמור להנות?
לשלב צעירים ולשחק כדורגל התקפי ולקבל תבוסה בבית בטרנר יגרום לך הנאה? כי אני רואה כאן ניגוד.
אני חושב שהסיכוי היחידי שלנו לסיים את הליגה בצורה מתוקה, לעשות הכנה אמיתית לגמר הגביע ולהנות כמו במפגש הקודם מולם בטרנר הוא להתייחס למשחק הזה כהכנה הכי טובה לגמר הגביע, לעלות בהרכב הכי חזק שלנו, לתת הכל על המגרש, לבעוט, לשרוט, לשחק גם טקטי אם צריך, ומקסימום במשחק החוץ מול סכנין שהוא 5 ימים לפני הגמר לעלות עם הרכב פחות חזק ורוטציה ולתת דקות לשחקנים מהנוער אם יצא (גם שם, לא הייתי רוצה להגזים ולקבל בטעות בראש לפני הגביע).
גם ככה כבר כמה חודשים שחטואל סטויאנוב עביד ושאר הכוכבים לא מצליחים לתת חצי פס. לא נרגיש בחסרונם וגם הקהל במשחק שלא מעניין כלב מת בטח יעדיף לראות פרצופים חדשים.
לבעוט, לשרוט, לשחק טקטי... אתה מעייף. קודם שנחשוב על איך עוברים את החצי כי אנחנו בקושי עושים את זה בחודשים האחרונים.
- Sir Alex Ferguson
אני רוצה לנצח, זה מה שמעניין אותי.הפועלעולה כתב: ↑20 מאי 2024, 13:43כמחליפים, אולי רק נועם שחר בהרכב במקום תורג'מן אם שחר מרשים באימונים.
גם ככה כבר כמה חודשים שחטואל סטויאנוב עביד ושאר הכוכבים לא מצליחים לתת חצי פס. לא נרגיש בחסרונם וגם הקהל במשחק שלא מעניין כלב מת בטח יעדיף לראות פרצופים חדשים.
לבעוט, לשרוט, לשחק טקטי... אתה מעייף. קודם שנחשוב על איך עוברים את החצי כי אנחנו בקושי עושים את זה בחודשים האחרונים.
מה שמעייף זאת הגישה שלך כאילו אתה הולך לשחק מול הפועל חדרה בפלייאוף אמצע ולא מול מכבי חיפה.
ושוב אני שואל, עלית בגישה התקפית, משוחררת, שילבת שחקני נוער וחטפת תבוסה, אתה תבוא לכאן ותגיד לא מעניין "כלב מת" או שנדבר על משבר לפני הגמר, על התרסקות מקצועית וכדומה?
בסדר, לנצח.Sir Alex Ferguson כתב: ↑20 מאי 2024, 13:46אני רוצה לנצח, זה מה שמעניין אותי.
מה שמעייף זאת הגישה שלך כאילו אתה הולך לשחק מול הפועל חדרה בפלייאוף אמצע ולא מול מכבי חיפה.
ושוב אני שואל, עלית בגישה התקפית, משוחררת, שילבת שחקני נוער וחטפת תבוסה, אתה תבוא לכאן ותגיד לא מעניין "כלב מת" או שנדבר על משבר לפני הגמר, על התרסקות מקצועית וכדומה?
נעלה עם 3 בלמים, שמירה כפולה על רפאלוב, משולשת על פיירו, עמידה נמוכה, להעיף כדורים לצבים בהתקפה ולהתפלל למצבים נייחים.
ככה ננצח ולא נושפל. זה הוכח לאורך העונה.
- Sir Alex Ferguson
לא, נעלה בגישה כמו במשחק הקודם בטרנר עם ההרכב הכי חזק שלנו, בלי שחקני נוער ובלי אווירת פלייאוף אמצע.
רפאלוב לא יהיה בסגל (:
לפי כלפי גם קיניונס וגם באריירו (מפתיע מאוד) צפויים להיות בסגל, חדשות טובות לפני הגמר.
פחות מעניין הרכב, פחות מעניינת תוצאה מקווה לראות שינוי של 180 מעלות קודם כל בגישה, לעלות לשחק כדורגל, לסגור רשמית את המאבק על מקום 3 ולהתחיל להניע מנועים לקראת הגביע.
פחות מעניין הרכב, פחות מעניינת תוצאה מקווה לראות שינוי של 180 מעלות קודם כל בגישה, לעלות לשחק כדורגל, לסגור רשמית את המאבק על מקום 3 ולהתחיל להניע מנועים לקראת הגביע.
מעניין אם נראה קצת את נועם שחר מול חיפה/סכנין
הוא חלוץ או קשר?
הוא חלוץ או קשר?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
את העשרים ואחת לחודש מאי, אנל'א אשכח עד סוף ימי חיי... 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אי אפשרלזרוק ז** לםני גמר ועוד בבית כי זה יהרוסלנו את הגמר, חיפה גמרה את העונה וזה הזמן לתת הכל ולנצח כי זה מה שחשוב. קצת לחייך לפני הגמר כי עוד תבוסה ונרעד עד הגמר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב אז:
אליאסי
לופז, טיבי, מקסימו לוי, אבו עביד
גאנח, עומאר, גורדנה, שמיר, ספר
תורג'מן
אליאסי
לופז, טיבי, מקסימו לוי, אבו עביד
גאנח, עומאר, גורדנה, שמיר, ספר
תורג'מן