הפועל חדרה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:00, נתניה
הפועל חדרה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:00, נתניה
מחזור שני של סיבוב שני.
יאללה הפועל!
יאללה הפועל!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: הפועל חדרה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:00, נתניה
נכנסים לרצף הקשה של העונה, חדרה מוקש שחייבים לצלוח. החודש הקרוב לדעתי יראה לאן מועדות פנינו.
שינוי אחד שהייתי עושה בהרכב- מיכה במקום יחזקאל, פשוט חייבים לנסות את השלישייה ספורי-מיכה-רוקאביצה
שינוי אחד שהייתי עושה בהרכב- מיכה במקום יחזקאל, פשוט חייבים לנסות את השלישייה ספורי-מיכה-רוקאביצה
וואו איזו חתיכת משחק מפתח !
משחק שמבחינתי צריך לצאת ממנו עם אמירה ברורה מאוד לחדרה - תשכחו ממה שהיה בסיבוב הראשון אנחנו כאן כדי לקחת 3 נק' בלבד !
אלחמיד ושכטר עם 4 צהובים וצריכים להיזהר - במידה ואחד מהם מקבל צהוב הוא לא ישחק מול מכבי ת"א בחוץ . אז אם כבר מקבלים אחד , עדיף לקבל גם את השני
שינוי אחד בהרכב שניצח את בית"ר - פטרוצ'י על יוספי
גלזר
לופס טיבי ויטור אבו-עביד אספריה
פטרוצ'י בריירו ספורי
רוקאביצה יחזקאל
בהצלחה
משחק שמבחינתי צריך לצאת ממנו עם אמירה ברורה מאוד לחדרה - תשכחו ממה שהיה בסיבוב הראשון אנחנו כאן כדי לקחת 3 נק' בלבד !
אלחמיד ושכטר עם 4 צהובים וצריכים להיזהר - במידה ואחד מהם מקבל צהוב הוא לא ישחק מול מכבי ת"א בחוץ . אז אם כבר מקבלים אחד , עדיף לקבל גם את השני

שינוי אחד בהרכב שניצח את בית"ר - פטרוצ'י על יוספי
גלזר
לופס טיבי ויטור אבו-עביד אספריה
פטרוצ'י בריירו ספורי
רוקאביצה יחזקאל
בהצלחה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אני חושב שצריך לנסות קצת רוטציות. ולא בהכרח כי השחקנים עייפים או שהלו"ז רצחני כי הוא לא, בעיקר כי צריך את כולם בכושר להמשך העונה.
הייתי רוצה את הרוש, פטרוצ'י ואולי גם דדיה בהרכב. מניח שאחד מהבלמים הישראלים ירד לספסל כי הם שיחקו גם בגביע.
הכי חשוב לא להיות הראשונים שסופגים מול קבוצה כזאת.
הייתי רוצה את הרוש, פטרוצ'י ואולי גם דדיה בהרכב. מניח שאחד מהבלמים הישראלים ירד לספסל כי הם שיחקו גם בגביע.
הכי חשוב לא להיות הראשונים שסופגים מול קבוצה כזאת.
צאו מהסרט, עולים באותו הרכב בדיוק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הייתי עושה רק שינוי אחד לופס במקום אבו עביד
מתחיל רצף רצחני של 4 משחקי ליגה קשים מאוד פלוס גביע משחק 1 בין שני המשחקים הקשים של העונה,
נקווה שבסוף הרצף נדע מה אנחנו באמת שווים ולא נפקשש בדרך(יש לי הרגשה שאחת הקבוצות תברח לליגה)
מתחיל רצף רצחני של 4 משחקי ליגה קשים מאוד פלוס גביע משחק 1 בין שני המשחקים הקשים של העונה,
נקווה שבסוף הרצף נדע מה אנחנו באמת שווים ולא נפקשש בדרך(יש לי הרגשה שאחת הקבוצות תברח לליגה)
קורצקי מאמן אנטי כדורגל, אל תצפו למשחק שוטף
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
יאללה, לנחס, לנחס, לנחס.
מעיון בספרו של אייל חטב (אליו מצרפים את משחקי העונה שעברה ועונה זו), המאזן ההיסטורי שלנו עם הפועל חדרה, חיובי.
נצחונות: 12. תיקו: 12. הפסדים: 3.
יאללה, ל נ צ ח !
מעיון בספרו של אייל חטב (אליו מצרפים את משחקי העונה שעברה ועונה זו), המאזן ההיסטורי שלנו עם הפועל חדרה, חיובי.
נצחונות: 12. תיקו: 12. הפסדים: 3.
יאללה, ל נ צ ח !
חצי שעה ראשונה הוא עשה לנו בית ספר. אבל אז במקום לשים את השלישי והרביעי הם ירדו למגננה וכמעט גם הפסידו בסוף.
בכל מקרה ההגנה שלהם לא בפוקוס בזמן האחרון וכמו בית"ר הם עושים טעויות מעצמם אם לוחצים אותם. שחקנים כמו סיסה ומרמנטיני נראה שמנטלית המשיכו הלאה והם אמורים לעזוב בינואר. בכללי זאת תקופה לא טובה עבורם אחרי שהתחילו את העונה נהדר.
זה יתפתח למשחק מגעיל וקשה אם לא נכבוש במחצית הראשונה, על אחת כמה וכמה אם נהיה הראשונים לספוג.
בכל מקרה ההגנה שלהם לא בפוקוס בזמן האחרון וכמו בית"ר הם עושים טעויות מעצמם אם לוחצים אותם. שחקנים כמו סיסה ומרמנטיני נראה שמנטלית המשיכו הלאה והם אמורים לעזוב בינואר. בכללי זאת תקופה לא טובה עבורם אחרי שהתחילו את העונה נהדר.
זה יתפתח למשחק מגעיל וקשה אם לא נכבוש במחצית הראשונה, על אחת כמה וכמה אם נהיה הראשונים לספוג.
חדרה הבקיעו רק 2 ! שערים בבית ...