הבוזגלוס- פתאום כבר לא כועס
הבוזגלוס- פתאום כבר לא כועס
ראיתי אתמול כתבת פרומו לסדרה המדוברת ומה אגיד לכם? עבר לי הכעס חלף לו.
אני מרחם על הילדים למשפחת בוזגלו ועל אביהם החולה. מעולם לא פגשתי אבא שעושה איפה ואיפה ברמה הזו בין הילדים שלו ומצלק את הנפש שלהם לנצח.
רחמיי עליכם, אסי, אלמוג וכדורגלן נוסף ולא מעניין ששמו חמק ממני.
"יש לי שלושה ילדים ואת מאורררר"
אני מרחם על הילדים למשפחת בוזגלו ועל אביהם החולה. מעולם לא פגשתי אבא שעושה איפה ואיפה ברמה הזו בין הילדים שלו ומצלק את הנפש שלהם לנצח.
רחמיי עליכם, אסי, אלמוג וכדורגלן נוסף ולא מעניין ששמו חמק ממני.
"יש לי שלושה ילדים ואת מאורררר"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: הבוזגלוס- פתאום כבר לא כועס
מת לראות תסדרה רק בגלל רגע אחד שהודיעו לו שמאור נפצע והוא בוכה כמו ילדה בגן בגלל שהריח יותר גובות
זה שי !
זה שי !

נשבע לך שזה לא היילייט, ההפך.
אני מרחם על מאור ואוהב אותו, הוא אחראי כל רגעים בלתי נשכחים שלי כאוהד.
הכל מתמגד מול הרגע שיעקב מביט למצלמה ואומר; קודם מאוררר, רק מאור מעניין אותי. ורגע אחר כך רואים את יתר הילדים/כדורגלנים זניחים בוכים "אם אבא היה משקיע בנו כמו במאור היינו במקומות אחרים"
אני מרחם על מאור ואוהב אותו, הוא אחראי כל רגעים בלתי נשכחים שלי כאוהד.
הכל מתמגד מול הרגע שיעקב מביט למצלמה ואומר; קודם מאוררר, רק מאור מעניין אותי. ורגע אחר כך רואים את יתר הילדים/כדורגלנים זניחים בוכים "אם אבא היה משקיע בנו כמו במאור היינו במקומות אחרים"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
בחייאת טוטי..אתה לא קולט שהכול זה משחק? לא ריאליטי ולא נעליים...הם מנסים לעשות בדיוק מה שאתה עושה פה עכשיו. שידברו על התכנית זבלה הזאת.
לא יכול לראות את השם הזה כבר בפורום, בטח לא בכותרת.
ואללה...לא מעניין.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
1+The red one כתב:בחייאת טוטי..אתה לא קולט שהכול זה משחק? לא ריאליטי ולא נעליים...הם מנסים לעשות בדיוק מה שאתה עושה פה עכשיו. שידברו על התכנית ***ה הזאת.
מהונדס כמו משולש ישר זווית

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
"נסע לסין לבחון הצעות".
ביצים שלי.
ביצים שלי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- The red one
על אחת כמה וכמה..הוא משלהם, הוא אינטרסנטTotti כתב:מחכה לטל.
.
אז אספר לכם על מאחורי הקלעים
התוכנית לא סיפקה את המוצר הסופי שיס רצו .
אחרי שהגישו להם לצפייה את הפרקים הראשונים יס קטלו את הסדרה והחליטו לתת עוד ימי צילום כי כבר השקיעו בסדרה כסף רב. הנוסחה שמצאו לדעתי עומדת לפגוע במשפחת בוזגלו , הספר , הנסיעה לסיין ואפילו חתונה הן פרי המצאה של הפקת התוכנית
אחרי שהגישו להם לצפייה את הפרקים הראשונים יס קטלו את הסדרה והחליטו לתת עוד ימי צילום כי כבר השקיעו בסדרה כסף רב. הנוסחה שמצאו לדעתי עומדת לפגוע במשפחת בוזגלו , הספר , הנסיעה לסיין ואפילו חתונה הן פרי המצאה של הפקת התוכנית
לא רואה באיזה תסריט המשפחה הזאת לא יוצאת בדיחהtaltal כתב:אז אספר לכם על מאחורי הקלעים
בדיחה לא בדיחה אין דבר כזה פרסום רע.bs war כתב:
לא רואה באיזה תסריט המשפחה הזאת לא יוצאת בדיחה
ספר את זה לכל הטמבלים שיצאו מהאח הגדול וקיבלו קמפיינים ותכניות בהמון כסף בזמן שאתה ואני יכולים להיות הכי אינטלגנטיים בעולם ולהמשיך לעבוד כמו ניגרים.
מתעורר עכשיו בבוקר בפיניקס וקורא שיקוב מתחיל בללכלך על מכבי חיפה. יש בעיות עם החוזה לילד.
4 חודשים אחרי קללת בוזגלו אני חושב שיקוב הוא המועמד שלי לשחקן העונה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
איפה?גדי כתב:מתעורר עכשיו בבוקר בפיניקס וקורא שיקוב מתחיל בללכלך על מכבי חיפה. יש בעיות עם החוזה לילד.