תשכב, אל תקום היום משחקים עקום ! - סלח חסארמה. שלא לומר 'אוי חסארמה', השחקן שלו נופל ליד קו האמצע בסמוך לעמדת הקוון והשופט הרביעי....השחקן קם, אבל חסארמה בתנועת ידיים ברורה מורה לו לשכב ! אוי לבושה...אוי לחסארמה על ההחלטה העגומה להשתין מהמקפצה.....
רן רואה ובטח בוכה... - סביר להניח שדמעה או שתיים זלגו מעיניו של רן בן שמעון בעת שצפה אתמול במשחק..."מה עשו לקבוצה שבניתי....איפה הקבוצה שלקחתי איתה אליפות מתוקה", בזמנו הרי הייתה קבוצה לוחמת, מוכשרת, כשרונית עד אין סוף...היום נותר מכול הסיפור רק הבלוף.
בגלל השמש לא ראית ? - האמירה הזו שייכת למיודעינו שוער העבר מריו זוכוביצקי, זכור לי איך בזמנו בהיותי נער בן 15 לערך....התישבתי עם הדוד שלי ליד שלום אביטן שהריץ בדיחות על מריו השוער שספג שער מוזר..."בגלל השמש לא ראיתי" אמר מריו לאביטן...ואביטן הריץ חיקוי של האמירה עם מבטא ארגנטיני מתגלגל....מעניין מה תהיה תשובתו של גורש על השער שספג אתמול ולא פחות מעניין איזה קטע היה מריץ בנושא שלום אביטן היום....
הספירה לאחור החלה - שאפו ענק למי שהחליט ביציע הדרומי על ספירת השניות בהן הרג השוער זועבי את הזמן....היה לזה אפקט ברור על השוער ובטוח שגם על השופט, אני מוכן להשבע שהעברת הזמן שלו אחרי אותה ספירה התקצרה בכמה שניות...
בכלל, על מה שעושים העונה ביציע הדרומי, על מה שעושה ארגון האוהדים המדהים שלנו העונה עוד ידובר רבות בפרק ההסטוריה המכובד שעוד יכתב על הקבוצה שלנו בתקופת אלונה, השמים הם הגבול והספירה ביציע אתמול סימנה לזועבי ועדר השוערים האומללים שמגיעים לטרנר שזהו....נמאס לכולנו מהעדר הספורטיביות ואנחנו מתכוונים גם לפעול על מנת להפסיק את התופעה, הספירה היא דרך חכמה.