משגע אותי שלא מצליחים ליצור המשכיות בנוער
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
משגע אותי שלא מצליחים ליצור המשכיות בנוער
איווניר התפטר (רוצה לאמן באירופה-או שלא...) ואני לא זוכר מאמן אחד או ג׳נרל מנג׳ר שנשאר בנוער יותר משנה אחת.
אני שואל איך אפשר ליצור המשכיות במיוחד שכולם חוזרים על המנטרה שבנוער חייב המשכיות וסבלנות ובפועל המועדון מתנהל כבר כמה שנים 180 מעלות משם.
אני שואל איך אפשר ליצור המשכיות במיוחד שכולם חוזרים על המנטרה שבנוער חייב המשכיות וסבלנות ובפועל המועדון מתנהל כבר כמה שנים 180 מעלות משם.
Re: משגע אותי שלא מצליחים ליצור המשכיות בנוער
מחלקת נוער אין לך ולא תהיה בהפועל באר שבע בשנים הקרובות,כי אין מישהו במועדון שאכפת לו מהנוער,שדואג רק לבוגרים, ולא לדור הצעיר.
להבדיל משירצקי/יעקב שחר/ ורבים וטובים אחרים שהדגש העיקרי שלהם הוא על מחלקת הנוער- כאן אין מישהו שאכפת לו ומוכן להשקיע בילדים האלה.
להבדיל משירצקי/יעקב שחר/ ורבים וטובים אחרים שהדגש העיקרי שלהם הוא על מחלקת הנוער- כאן אין מישהו שאכפת לו ומוכן להשקיע בילדים האלה.
רק דבר אחד שכחת... ליענקלה שחר לקח 15 שנה להביא את מחלקת הנוער לרמה הזאתשלומי12 כתב:מחלקת נוער אין לך ולא תהיה בהפועל באר שבע בשנים הקרובות,כי אין מישהו במועדון שאכפת לו מהנוער,שדואג רק לבוגרים, ולא לדור הצעיר.
המדיניות של אלונה מראה עד כמה שהיא דואגת ומשקיעה בשביל מחלקת הנוער .. עצוב!אלדר כתב:
רק דבר אחד שכחת... ליענקלה שחר לקח 15 שנה להביא את מחלקת הנוער לרמה הזאת
שלומי בגילך אתה ילד מאוד פסימי זה לא בריא לנפש...
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
מה אתם רוצים משלומי אני לא מבין?הנוער שלנו כבר עשור חלש מלהד שחקן שתיים לא יצאו פה שחקנים ברמה של ליגת העל .. הניהול של אלונה לגבי הנוער הוא לא טוב כפי שזה ניראה עד היום. נקווה שיבוא מישהו שיודע לקדם שחקנים צעירים ..
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

מה אתה מבלבל את המוח תגיד לי?אתה יודע מה אלונה עושה או לא עושה בשביל הנוער?!אתה יודע איזה שידרוג עבר או לא עבר הנוער?!סתיו רווח!.! כתב:מה אתם רוצים משלומי אני לא מבין?הנוער שלנו כבר עשור חלש מלהד שחקן שתיים לא יצאו פה שחקנים ברמה של ליגת העל .. הניהול של אלונה לגבי הנוער הוא לא טוב כפי שזה ניראה עד היום. נקווה שיבוא מישהו שיודע לקדם שחקנים צעירים ..
אין לך מושג. אתה יושב מאחורי מקלדת ומבלבל את המוח, וכמו עוד מספר משתמשים כאן, מעבירים ביקורת בלי לעקוב בכלל אחרי מחלקות הנוער.
מחלקת נוער טובה לוקח המון אבל המון זמן לבנות וזה בתנאי שהכל הולך חלק. במיוחד שבארץ אין הרבה מאמנים טובים לנוער וילדים.
"נקווה שיבוא מישהו לקדם שחקנים צעירים"..בדיחה טובה..כאילו זה קסם..עוד יותר בדיחה שאוהדים שאומרים משפטים כאלה ואומרים שאלונה לא משקיעה בנוער הם אותם אוהדים שאחרי טעות אחת הרגו את בן אלגרבלי.
גם בן אלגרבלי הוא לא מציאה, גם ז'ינו,השחקנים עצמם במחלקת הנוער - אין בהם שום כישרון,גם אבו לאבן עם כל הכבוד שיש לי לשחקן הזה- הוא לא מתאים לשחק ברמות האלה של קבוצה שרצה לאליפות.CrazyRed7 כתב: מה אתה מבלבל את המוח תגיד לי?אתה יודע מה אלונה עושה או לא עושה בשביל הנוער?!אתה יודע איזה שידרוג עבר או לא עבר הנוער?!
אין לך מושג. אתה יושב מאחורי מקלדת ומבלבל את המוח, וכמו עוד מספר משתמשים כאן, מעבירים ביקורת בלי לעקוב בכלל אחרי מחלקות הנוער.
מחלקת נוער טובה לוקח המון אבל המון זמן לבנות וזה בתנאי שהכל הולך חלק. במיוחד שבארץ אין הרבה מאמנים טובים לנוער וילדים.
"נקווה שיבוא מישהו לקדם שחקנים צעירים"..בדיחה טובה..כאילו זה קסם..עוד יותר בדיחה שאוהדים שאומרים משפטים כאלה ואומרים שאלונה לא משקיעה בנוער הם אותם אוהדים שאחרי טעות אחת הרגו את בן אלגרבלי.
תגיד לי שם של שחקן אחד שבאמת אפשר להגיד עליו שהוא 'כישרון' או 'יוצא מחלקת הנוער של הפועל באר שבע'?!
כלום,נדה, אין כלום בנוער,כי אין מי שיטפח ואין שם את האנשים המתאימים כדאי שינהלו ברמה גבוהה את המחלקת הנוער שלנו,במכבי תל אביב- הפועל תא מכבי חיפה יש עשרות שחקני נוער מוכשרים שמביאים את הנוער שלהם לאן הם היום,ובנוסף השחקנים הכישרונים שאין להם מקום בקבוצה- תוכל למצוא אותם פורחים בהשאלה בקבוצות אחרות. ואל תגיד לי זה תהליך של שנים כי אלונה פה כבר 4-5 שנים - ושום שחקן תוצרת נוער הצליח לעשות פה משהו.
אין לנו לא מחלקת נוער,ולא שחקנים מוכשרים,ולא הנהלה שיכולה להביא מישהו שיביא לכאן שחקנים צעירים מוכשרים,כי אין מדיניות!
אה, ותמשיכו להתלהב מז'ינו שלכם,היהלום של הנגב, כי גם הוא - לא משהו בכלל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שיש בחירה מאוד לא נכונה של מאמנים למחלקה.
מוטי איווניר, אבו רקייק, שרון אביטן, כולם מאמנים שלפני שבכלל מדברים על הקטע המקצועי, צריך לזכור שהם פשוט לא ראוים להיות מאמנים של שחקני כדורגל בתחילת דרכם.
למחלקת הנוער, צריך למנות קודם כל אדם שהוא ראוי, שהוא מחנך. עוד לפני הקטע המקצועי, צריך להביא מישהו עם בסיס חינוכי, כי בגיל הזה פחות חשוב כמה ניצחונות נשיג מידי עונה והרבה יותר איזה שחקנים ואנשים נגדל לעתיד.
וכן, בשורה התחתונה, זה הכל שאלה של תקציב. כשאנחנו נוכל למשוך אלינו מאמנים ברמה של אריק בנאדו, ניר לוין וברק בכר למחלקת הנוער, אז הדברים יראו אחרת...
מוטי איווניר, אבו רקייק, שרון אביטן, כולם מאמנים שלפני שבכלל מדברים על הקטע המקצועי, צריך לזכור שהם פשוט לא ראוים להיות מאמנים של שחקני כדורגל בתחילת דרכם.
למחלקת הנוער, צריך למנות קודם כל אדם שהוא ראוי, שהוא מחנך. עוד לפני הקטע המקצועי, צריך להביא מישהו עם בסיס חינוכי, כי בגיל הזה פחות חשוב כמה ניצחונות נשיג מידי עונה והרבה יותר איזה שחקנים ואנשים נגדל לעתיד.
וכן, בשורה התחתונה, זה הכל שאלה של תקציב. כשאנחנו נוכל למשוך אלינו מאמנים ברמה של אריק בנאדו, ניר לוין וברק בכר למחלקת הנוער, אז הדברים יראו אחרת...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
חובה ללמד בסיס כדורגל בגילאי הילדים: לעצור כדור, להגביה תוך כדי ריצה, לקפוץ לגבהים ולהניע כדור בשני נגיעות, לא רואים כמעט כלום מזה בצעירים שלנו וזה לא רק עניין של פוטנציאל מולד אלה רק אימון ותרגול מגיל 8 עד ליציאה מפס הייצור בגיל 16 שכבר כל זה צריך להיות מושרש בשחקנים והם מוכנים לכדורגל מקצועני כי טקטיקות למיניהם הרבה יותר קל ליישם שיש יסודות.
לפי דעתי המועדון צריך להוציא מאמנים צעירים לשנת לימודים בחו״ל כדי שיחזרו עם ידע ותוכניות מותאמות לכל גיל וגיל ואת זה לומדים רק באימפריות הנוער באירופה. אם חושבים על טווח רחוק זאת התחלה חשובה- ידע!
לפי דעתי המועדון צריך להוציא מאמנים צעירים לשנת לימודים בחו״ל כדי שיחזרו עם ידע ותוכניות מותאמות לכל גיל וגיל ואת זה לומדים רק באימפריות הנוער באירופה. אם חושבים על טווח רחוק זאת התחלה חשובה- ידע!
אתה צודק בקטע של בחירת המאמנים אבל להגיד שקריית שמונה ומכבי חיפה משכו ״מאמנים גדולים״ לנוער זו גניבת דעת. מי בכלל שם על בכר ובנאדו (שממילא נכשל בחיפה) לפני שהם קיבלו את הצ׳אנס שלהם כמאמני בוגרים? אנחנו צריכים להביא מנג׳ר מקומי למחלקה אחרת כולם יילכו כמו איוונירSir Alex Ferguson כתב:אני חושב שיש בחירה מאוד לא נכונה של מאמנים למחלקה.
אל תלך רחוק, תראה את טוברוק ואיזו עבודה מצויינת הם עושיםclark kent כתב:חובה ללמד בסיס כדורגל בגילאי הילדים: לעצור כדור, להגביה תוך כדי ריצה, לקפוץ לגבהים ולהניע כדור בשני נגיעות, לא רואים כמעט כלום מזה בצעירים שלנו וזה לא רק עניין של פוטנציאל מולד אלה רק אימון ותרגול מגיל 8 עד ליציאה מפס הייצור בגיל 16 שכבר כל זה צריך להיות מושרש בשחקנים והם מוכנים לכדורגל מקצועני כי טקטיקות למיניהם הרבה יותר קל ליישם שיש יסודות.
הדבר הכי טוב שטוברוק עושה זה לגנוב כישרונות צעירים ממחלקות נוער חלשות(כמו שלנו בתקופת ז'ינו).
- ForeverRed
עוד דבר הוא שכח.אלדר כתב:
רק דבר אחד שכחת... ליענקלה שחר לקח 15 שנה להביא את מחלקת הנוער לרמה הזאת
יעקב שחר משקיע יופי בנוער, ושם זה בדר"כ גם נגמר. כמעט כל הילדים המוכשרים האלה לא מקבלים אפילו חצי הזדמנות בבוגרים והולכים לאיבוד. אחלה מדיניות.
מוטי איווניר בחר לעזוב. אולי זה עקב דרישות תקציב שלא נענו, אולי בכלל נמאס לו לעשות אסיפות הורים כל שני וחמישי. מה אתם רוצים מאלונה?
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
חחח לך לישון על האף .. יצאו עשרות שחקני נוער לבוגרת בעידן של אלונה ורק אחד ראוי להרכב וזה דוידזאדה כל השאר מתאימים לקבוצה תחתית .שהתוצאות יהיו טובות במחלקות נוער אז זה סימן שעושים שם עבודה טובה ..CrazyRed7 כתב: מה אתה מבלבל את המוח תגיד לי?אתה יודע מה אלונה עושה או לא עושה בשביל הנוער?!אתה יודע איזה שידרוג עבר או לא עבר הנוער?!
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה