טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
אלונה תני לגנרל עוד 200 250 אלף דולר הוא שווה כל שקל....
לדעתי הוא מתעצבן מזה ששחקן עצו איסאק מרוויח יותר ממנו בלי לעשות כלום
הפועל באר שבע זה 4 שחקנים שהם מעל הליגה
מליקסון אוגו טוני וויטור
זה שי !
לדעתי הוא מתעצבן מזה ששחקן עצו איסאק מרוויח יותר ממנו בלי לעשות כלום
הפועל באר שבע זה 4 שחקנים שהם מעל הליגה
מליקסון אוגו טוני וויטור
זה שי !

אחת מהדרכים ששיכנעו בהם את טוני להישאר בקיץ היה שהוא קיבל מילה שבמידה ונקבל הצעה שאי אפשר לסרב לה בינואר ייתנו לו ללכת ולא יעמדו בדרכו.
עם כל הכאב טוני עשה את הצד שלו בעסקה וכמעט במו רגליו(וראשו) הביא אותנו עד הצמפיונס, אם יירצה לעזוב הקבוצה צריכה לכבד את החלק שלה בעסקה.
עם כל הכאב טוני עשה את הצד שלו בעסקה וכמעט במו רגליו(וראשו) הביא אותנו עד הצמפיונס, אם יירצה לעזוב הקבוצה צריכה לכבד את החלק שלה בעסקה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השחקן הזה משחק על פי מצב רוח, אתמול הוא שיחק בקצב מטורף, יש משחקים שהוא לא מגיע לרבע מהאינטנסיביות של אתמול.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
במיוחד אחרי הגול הראשון של בית"ר. נכנס לאמוקzivmay כתב:השחקן הזה משחק על פי מצב רוח, אתמול הוא שיחק בקצב מטורף.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
RedHell כתב:אחת מהדרכים ששיכנעו בהם את טוני להישאר בקיץ היה שהוא קיבל מילה שבמידה ונקבל הצעה שאי אפשר לסרב לה בינואר ייתנו לו ללכת ולא יעמדו בדרכו.
אז שקודם שתגיע הצעה שאי אפשר לסרב לה
ושייהיה ברור שהצעה כזאת היא שוות ערך לאליפות
שמישהו יעשה את החישובים כמה כסף שוווה אליפות (רמז: אפשר לבדוק אצל יענק'לה ומיץ' כמה אפשר להוציא ועדיין לא לזכות בה) ואז נבין מה זה אומר "הצעה שאי אפשר לסרב לה"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מה שטוני עשה אתמול לקלטינס בהתקפה של הגול השני (קלטינס פשוט נפל מהרגליים, לא כמטאפורה אלא פיזית) וגם התקפה לאחר מכן כשסידר לסהר נגיחה שקליימן לקח, פשוט פירק אותו. וקלטינס זה לא מהישראלים הלא מקצוענים, שמחפשים קיצורי דרך, שכאילו עושים הגנה, שלא נותנים הכל, הוא עשה הכל נגד טוני וזה לא היה קרוב אפילו ללהיות מספיק.
לא זוכר מתי היה לנו זר בליגה שכשהוא מרים את הרמה, זה מרגיש כאילו מדובר בשחקן בוגר מול שחקן ילדים, כשלא משנה מי עומד מולו, גם את קונט הוא השכיב אתמול אחרי אחת מההטעיות שלו במחצית הראשונה, זה פשוט מרגיש לא כוחות.
לא זוכר מתי היה לנו זר בליגה שכשהוא מרים את הרמה, זה מרגיש כאילו מדובר בשחקן בוגר מול שחקן ילדים, כשלא משנה מי עומד מולו, גם את קונט הוא השכיב אתמול אחרי אחת מההטעיות שלו במחצית הראשונה, זה פשוט מרגיש לא כוחות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כמה הוא מרוויח היום?
600CrazyRed7 כתב:כמה הוא מרוויח היום?
לתת לו צ'ק פתוח. כמו זהבי, הוא מחזיר את ההשקעה עליו עם ריביות.
כל זה בהתחשב ברצון שלו ובמחויבות. אם הוא מאבד עניין הוא תוקע את כל המשחק שלנו, כי הוא תמיד הכתובת לא משנה אם מתחשק לו לתת עבודה או שהוא חושב עדיין על ההצלה היא.
כשהוא בא לעבוד מדובר פה באחד משוברי השיוויון הגדולים ששיחקו במדינה.
כל זה בהתחשב ברצון שלו ובמחויבות. אם הוא מאבד עניין הוא תוקע את כל המשחק שלנו, כי הוא תמיד הכתובת לא משנה אם מתחשק לו לתת עבודה או שהוא חושב עדיין על ההצלה היא.
כשהוא בא לעבוד מדובר פה באחד משוברי השיוויון הגדולים ששיחקו במדינה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לפי דעתי לפתוח לו את החוזה לא יעזור יותר מדי, רואים עליו וגם שומעים מסביב שהוא כבר רוצה להתקדם מקצועית או כלכלית וזה לגיטימי מבחינתו.
המטרה הכי חשובה צריכה להיות להשאיר אותו פה עד סוף העונה, והדרך הכי טובה לעשות את זה לדעתי זה לשחק על הקלף של המונדיאל.
הקדנציה בבאר שבע הביאה אותו לתודעה במדינה שלו, הביאה לו את הזימון לנבחרת בסופו של דבר, וכל מהלך שהוא יעשה בינואר יכול לגרום לו להפסיד את המקום שלו בנבחרת. צריך לפמפם לו את זה בלי הפסקה.
הכסף של סין לא יברח, עוד ריקוד אחד אחרון, עוד תואר אחד ואז תפרוש כנפיים לרוסיה ומשם השמיים הם הגבול.
המטרה הכי חשובה צריכה להיות להשאיר אותו פה עד סוף העונה, והדרך הכי טובה לעשות את זה לדעתי זה לשחק על הקלף של המונדיאל.
הקדנציה בבאר שבע הביאה אותו לתודעה במדינה שלו, הביאה לו את הזימון לנבחרת בסופו של דבר, וכל מהלך שהוא יעשה בינואר יכול לגרום לו להפסיד את המקום שלו בנבחרת. צריך לפמפם לו את זה בלי הפסקה.
הכסף של סין לא יברח, עוד ריקוד אחד אחרון, עוד תואר אחד ואז תפרוש כנפיים לרוסיה ומשם השמיים הם הגבול.
רק כסף ואוגו יכולים לנסות לשכנע את המפלצת הזה להישאר כאן,
הוא בטוח הרבה יותר שווה בשכר מקוונאקה, וקוונאקה כרגע המשתכר הזר הגדול ביותר, ואני בטוח שזה מאכזב את נוואקמה.
צריך לעשות הכל בשביל להשאיר אותו כאן, התרומה שלו לאחוזי הקבוצה זה משהו עוצמתי שאי אפשר לתאר, ואף אחד צר יכול להיכנס לנעליים שלו.
שהכדור אצלו אני רגוע, לעומת שחקנים אחרים..
הוא בטוח הרבה יותר שווה בשכר מקוונאקה, וקוונאקה כרגע המשתכר הזר הגדול ביותר, ואני בטוח שזה מאכזב את נוואקמה.
צריך לעשות הכל בשביל להשאיר אותו כאן, התרומה שלו לאחוזי הקבוצה זה משהו עוצמתי שאי אפשר לתאר, ואף אחד צר יכול להיכנס לנעליים שלו.
שהכדור אצלו אני רגוע, לעומת שחקנים אחרים..
אם הנבחרת חשובה לו, יישאר לפחות עד הקיץ כיוון שאם יעבור, יש סיכוי שיעלם עד שיתאקלם.
בכדורגל עדיף להיות ראש לשועלים, לשחק ולהתבלט מאשר זנב לאריות, לראות הרבה ספסל בקבוצה ברמה גבוהה יותר מבש, לפחות עד שיתאקלם.
בכדורגל עדיף להיות ראש לשועלים, לשחק ולהתבלט מאשר זנב לאריות, לראות הרבה ספסל בקבוצה ברמה גבוהה יותר מבש, לפחות עד שיתאקלם.
כן, בפעם האחרונה עם ההצעה מסין שודרג ל 600, המשתכר הבכיר בקבוצה.זה שי ! כתב: אתה בטוח ?
זה שי !