שמעון א כתב:
הודעת לו שהוא לא בתכניות.
זכותו לחפש לעצמו קבוצה אחרת.
וכן, אתה עדיין מחוייב לשלם לו את כל השכר שלו. אנחנו לא עושים לו טובה.
וגם הוא לא עושה לנו טובה כשהוא עולה למגרש, על זה הוא מקבל 70 אלף שקל נטו בחודש, אם הוא כשיר הוא ירוץ כמו אריה אם צריך.
לצערי שמעתי ממקור די אמין שהוא פצוע בברך ולא התאושש עדיין ובגלל זה גם הוא לא מצליח למצוא קבוצה, לפי השמועה הוא לא עובר בדיקות רפואיות בשום מועדון שרצה אותו.
oranu כתב:
וגם הוא לא עושה לנו טובה כשהוא עולה למגרש, על זה הוא מקבל 70 אלף שקל נטו בחודש, אם הוא כשיר הוא ירוץ כמו אריה אם צריך.
לצערי שמעתי ממקור די אמין שהוא פצוע בברך ולא התאושש עדיין ובגלל זה גם הוא לא מצליח למצוא קבוצה, לפי השמועה הוא לא עובר בדיקות רפואיות בשום מועדון שרצה אותו.
אם אני לא טועה הוא עבר בדיקות רפואיות באנורתוזיס והיה על סף חתימה.
CrazyRed7 כתב:
אם אני לא טועה הוא עבר בדיקות רפואיות באנורתוזיס והיה על סף חתימה.
הלוואי והוא כשיר כי אנחנו צריכים אותו במצב שנוצר, לפי מה שנאמר לי זו גם הסיבה שהוא לא עבר לבית"ר.
יכול להיות שזה לא נכון למרות שזה מקור מבפנים ואני לא רואה סיבה שישקר אבל לך תדע אולי הוא קיבל מידע שגוי כי הוא לא מקור ראשון בסופו של דבר.
oranu כתב:
מישי סך הכל עבר ניתוח בקע (כמו מליקסון לפני שנתיים, מלמד בתחילת שנה שעברה וכן רבים אחרים) והיה כשיר כבר מהאמצע של הפלייאוף העליון. הסיבה שלא חתם בקפריסין היא בגלל שבמעמד חתימת החוזה (אחרי שכבר עבר את הבדיקות הרפואיות) גילה שהשכר שסוכם עליו הוא לא השכר שמופיע בחוזה (הסכומים שהובטחו בנטו הפכו לברוטו) ולכן הוא שפוצץ את העיסקה.
Sir Alex Ferguson כתב:
מישי סך הכל עבר ניתוח בקע (כמו מליקסון לפני שנתיים, מלמד בתחילת שנה שעברה וכן רבים אחרים) והיה כשיר כבר מהאמצע של הפלייאוף העליון. הסיבה שלא חתם בקפריסין היא בגלל שבמעמד חתימת החוזה (אחרי שכבר עבר את הבדיקות הרפואיות) גילה שהשכר שסוכם עליו הוא לא השכר שמופיע בחוזה (הסכומים שהובטחו בנטו הפכו לברוטו) ולכן הוא שפוצץ את העיסקה.
תבדוק טוב אחי, הדיבורים על פציעה בברך חזקים מאוד. הבקע, עבר זמנו.