מוחמד אבו רומי חתם ל-3.5 עונות בהפועל "ויקטורי" באר שבע
- גיא חניה
Re: מוחמד אבו רומי חתם ל-3.5 עונות בהפועל "ויקטורי" באר שבע
בסך הכל משחק שלישי שלו, אבל את הכובע אני אוכל כבר עכשיו.
פיזי, צעד ראשון של גוליית ופייטר.
הכניסה שלו להרכב הכניסה לנו משב רוח חדש, מהירות, אינטנסיביות שהייתה חסרה וקרוסים מהקו.
ואני חושב שאבו רומי בחלומות הכי ורודים שלו, לא דמיין שהוא יכנס כל כך מהר להרכב, ישתלב מושלם ובחילוף שלו כל טרנר יעמוד וימחא לו כפיים בטירוף.
פיזי, צעד ראשון של גוליית ופייטר.
הכניסה שלו להרכב הכניסה לנו משב רוח חדש, מהירות, אינטנסיביות שהייתה חסרה וקרוסים מהקו.
ואני חושב שאבו רומי בחלומות הכי ורודים שלו, לא דמיין שהוא יכנס כל כך מהר להרכב, ישתלב מושלם ובחילוף שלו כל טרנר יעמוד וימחא לו כפיים בטירוף.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
חסר מושג זה מישהו שהוא חכם בדיעבד. מכיר כאלה?
מדובר בשחקן שהוחתם על העמדה של דן ובלי הפציעה של דן הוא מקבל פירורי דקות כמו כל שחקני הספסל שלך היום.
וכשדן יחזור הוא גם יחזור לספסל כי הוא מחויב וגם יש שם טכניקה אבל הוא לא דן ביטון.
הביקורת הייתה שלא החתמת קיצוני איכותי לצד ימין, קיצוני זר, והיא קיימת גם היום כשגאנח מחריב עוד כדור ועוד כדור. וזה יבלוט גם באירופה אם תמשיך לשחק שם עם גאנח ואחמד הבינונים ולא תביא לשם קיצוני זר בקיץ.
אבו רומי הוא תוספת לסגל, ככה היה וככה יישאר ברגע שדן יחזור, ובכל מקרה הוא לא פתר לך את הבעיה בשמאל.
נערך לאחרונה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה ב 19 אפריל 2026, 10:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yossi
- Title: קרייזי-רד
שחקן שאמור להיות משלים, לוקח את הצאנס, והופך למוביל מהר מאוד, זכאי להרבה מחמאות וזה בדיוק מה שאבו רומי עושה.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑19 אפריל 2026, 00:43חסר מושג זה מישהו שהוא חכם בדיעבד. מכיר כאלה?
מדובר בשחקן שהוחתם על העמדה של דן ובלי הפציעה של דן הוא מקבל פירורי דקות כמו כל שחקני הספסל שלך היום.
וכשדן יחזור הוא גם יחזור לספסל כי הוא מחויב וגם יש שם טכניקה אבל הוא לא דן ביטון.
הביקורת הייתה שלא החתמת קיצוני איכותי לצד ימין, קיצוני זר, והיא קיימת גם היום כשגאנח מחריב עוד כדור ועוד כדור. וזה יבלוט גם באירופה אם תמשיך לשחק שם עם גאנח ואחמד הבינונים ולא תביא לשם קיצוני זר בקיץ.
אבו רומי הוא תוספת לסגל, ככה היה וככה יישאר ברגע שדן יחזור, ובכל מקרה הוא לא פתר לך את הבעיה בימין.
הזר היה צריך להגיע לשמאל ולא לימין. בימין אבו רומי שיכול לשחק גם חלוץ זה אחלה פרופיל כרוטציה.
גם אני חשבתי שזה עוד בינוני חרוץ שלא יתרום יותר מדי כמו סטויאנוב או אחמד, אבל אוכל את הכובע שהוא חומר אחר מהם.
ההשתלבות והאימפקט המיידי בסיטואציה הקשה הזו היא עדות טובה מאוד.
היום היה לא פחות ממעולה.
עובד כמו חמור, מוסיף אתלטיות, תנועה ותכליתיות. שרק ימשיך ככה.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
היתה פה הסכמה מקיר לקיר שדן לא כנף טבעי ועדיף שיהיה באמצע מתחת לחלוץ. אז לא בטוח שחזרה שלו תדחק את אבו-רומי לספסל.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑19 אפריל 2026, 00:43חסר מושג זה מישהו שהוא חכם בדיעבד. מכיר כאלה?
אבו רומי הוא תוספת לסגל, ככה היה וככה יישאר ברגע שדן יחזור, ובכל מקרה הוא לא פתר לך את הבעיה בימין.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- zivmay
זה לא משנה בדיעבד או לא. אתה מתברר כחסר מושג פעם אחר פעם.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑19 אפריל 2026, 00:43חסר מושג זה מישהו שהוא חכם בדיעבד. מכיר כאלה?
- שיש
- ReDo
- ReDo
על ראש הגנב בוער הכובע.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑19 אפריל 2026, 00:43חסר מושג זה מישהו שהוא חכם בדיעבד. מכיר כאלה?
מכיר כאלה?
-
M.I.O.E
- Title: זה יתכן זה אפשרי!!
- ForeverRed
צריך גם להרגיע עם ההתלהבות.
זה עדיין שחקן לא מלוטש, שלא באמת מסוגל להוביל התקפה.
יש לו עוד המון מה להוכיח.
הפועל באר שבע עדיין נואשת לקיצוני באנקר אחד לפחות.
וכן, הוא צריך להגיע בכלל לצד השני.
- שיש
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הוא נותן עומק שהיה חסר. הרי לפני הפציעה של ביטון הביצים רעדו לנו מכל היעדרות שלו, אז טוב שיש עכשיו גם את רומי וגם את לוי שנותנים עומק ודקות טובות.ForeverRed כתב: ↑19 אפריל 2026, 09:55צריך גם להרגיע עם ההתלהבות.
הם לא כוכבים גדולים והם לא יספקו מספרים כמו ביטון אבל נותנים אחלה של עומק. יש להם גם מספר אספקטים שהם חייבים לשפר.
כמו שאמרת עיקר הבעיה בצד שמאל. לשם (היה) צריך להגיע זר. אני מקווה לאור היכולת הטובה של רומי ולוי, יפסיקו עם הרעיון של קיצוני לימין.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
בסדר, תמשיך לבקר את הקהל שלנו ולקלל שופטים ושחקני יריבה.
תשאיר את הניתוח המקצועי למי שמבינים בנושא ומסוגלים לנהל דיון שהוא לא פיפי קקי.
זה קשור.
אתה חלק מהמקהלה שכל פעם מתעוררת כשנוח לה ומנסה לשנות את המציאות והכי מכעיס להפוך אחרים לחסרי מושג.
אבו רומי במשחקים ששיחק עד עכשיו היה אחלה. כשהחתימו אותו בינואר חשבו שדן ביטון יגמור את העונה והוא יהפוך לשחקן הרכב? ברור שלא. בלי הפציעה של דן יש מצב שאנחנו בכלל לא זוכים ליותר מחצי שעה שלו במצטבר.
וכן, כשיש לך באגף שמאל את גנאח ואחמד, אתה קודם כל מביא קיצוני זר לשם. להביא קיצוני ישראלי לימין, שהוא אחלה אבל בטח לא יכול להוביל התקפה כמו שלנו, ואז אחרי זה לא להביא קיצוני לשמאל כי אחרי שהחתמת אותו יש "עומס" הופך את אבו רומי לרכש לא נכון.
להיות פרשן תוצאה או חכם בדיעבד זה ניתוח מקצועי ברמה הכי נמוכה שיש. אתה צריך לשפוט מהלך מקצועי שעושים ברגע שהוא נעשה, מה היו הצרכים שלך אז, מה היו החסרונות שלך אז, ולא להגיד אחרי שהבאנקר שלך באגף ימין גומר את העונה אתם רואים שאתם חסרי מושג, אצלנו בקבוצה יש נביאים שידעו שביטון יגמור את העונה ואבו רומי יהפוך משחקן כמו איסט שמקבל פירורי דקות לשחקן הרכב ולכן העדיפו להחתים אותו מאשר להביא קיצוני שמאלי זר.
yossi כתב: ↑19 אפריל 2026, 01:14שחקן שאמור להיות משלים, לוקח את הצאנס, והופך למוביל מהר מאוד, זכאי להרבה מחמאות וזה בדיוק מה שאבו רומי עושה.
הזר היה צריך להגיע לשמאל ולא לימין. בימין אבו רומי שיכול לשחק גם חלוץ זה אחלה פרופיל כרוטציה.
גם אני חשבתי שזה עוד בינוני חרוץ שלא יתרום יותר מדי כמו סטויאנוב או אחמד, אבל אוכל את הכובע שהוא חומר אחר מהם.
ההשתלבות והאימפקט המיידי בסיטואציה הקשה הזו היא עדות טובה מאוד.
היום היה לא פחות ממעולה.
עובד כמו חמור, מוסיף אתלטיות, תנועה ותכליתיות. שרק ימשיך ככה.
לרוטציה הוא אחלה, לפחות עד עכשיו.
עדין ברגע שאמרו שבגלל שהוחתם נהיה עומס ולא יגיע זר לשמאל, עצם ההחלטה/החשיבה הזאת הייתה לא נכונה. לא מעניין שבדיעבד זה הסתדר כי בגלל הפציעה של דן הוא פותח בהרכב במקום להיכנס עם איסט דקה 80 או בכלל לא. לא ככה מנתחים מהלכים של מועדון כדורגל.
עדין הוא לא פתר כלום מבחינת ההרכב. אם חס ושלום דן גמר את הקרירה, הוא בימין ואחמד/גאנח בשמאל זה לא מספיק טוב לליגה ולא מספיק לאירופה עוד כמה חודשים.
אמרנו בזמן ההחתמה שלרוטציה/ספסל הוא יכול להיות בסדר, אבל זה לא מה שהיינו צריכים, בטח כשהמועדון הסביר שהוא בא על חשבון זר לצד שמאל.
- ReDo
אתה חסר מושג גבר. עוד מימי תמרורי האזהרה במחנה האימונים. המגילות לא ישנו את זה.
אני אף פעם לא התיימרתי להיות מבין גדול.
אוהד פשוט שלא מאיר עם פרוג'קטור על כל מה שרע ומקטין את כל מה שטוב כשהקבוצה שלי רצה לדאבל.
משתדל לא להיות נחרץ בכל נושא ולקבוע שכולם חובבנים כל הזמן.
כזה אני.
אוהד פשוט שלא מאיר עם פרוג'קטור על כל מה שרע ומקטין את כל מה שטוב כשהקבוצה שלי רצה לדאבל.
כזה אני.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
ReDo כתב: ↑19 אפריל 2026, 11:51אתה חסר מושג גבר. עוד מימי תמרורי האזהרה במחנה האימונים. המגילות לא ישנו את זה.
כזה אני.
מה אתה מבלבל את השכל?
אתה זה שהתחיל כאן עם עקיצה על חסרי מושג.
פתאום אתה לא מתיימר, ולא נחרץ, כמו מישהו שזורק פצצה ואז כשיש פיצוץ אומר אני גרמתי לפיצוץ? מה פתאום.
זה סגנון הכתיבה שלי, ככה אני רואה את הדברים, לא סופר את ההתקפות האישיות שלכם ולא סופר אותכם כשאתם כל פעם מנסים לקבוע מי אוהד ומי לא ומי ראוי ומי לא.
הלוואי היו מקשיבים לביקורת שהתחילה עוד מסוף שנה שעברה, אולי אז היינו עם עוד אליפות ואולי גם עם שלב בתים באירופה.
יש כאלה שבשבילם כל מה שהוא טוב יותר ממה שהיא כאן בשנים הקודמות זה הצלחה, ויש כאן כאלה שתמיד שואפים להיות הכי טובים שאפשר ולעשות את המקסימום, ואם עלינו מ70 ל -85 או 90 לא יסתפקו ויגידו בוא נעשה צעדים כדי להגיע ל - 100.
כזה אני.