Sir Alex Ferguson כתב:
על מה אתה מדבר? זה המקצוע שלו, זאת הפרנסה שלו, והיא לזמן קצוב.
אם הפערים קטנים מסכים איתך ומצופה שיעדיף אותנו, אבל הוא מרוויח בגרמניה מאות אלפי יורו, לא בטוח שאני יכולים להציע אפילו חצי מזה, חיפה ומכבי יכולים להציע אם וכאשר הרבה יותר קרוב למה שמרוויח שם.
אין לי טענה וחצי טענה לזה.
שיהיה איפה שטוב לו ושיתן מה שצריך לתת לקריירה שלו.
יחד עם זאת לטחון לנו את המוח 10 עונות על שחקן בית וחלום לשחק בבש ופה ושם ועניינים ובסוף ללכת למועדון אחר בארץ זה מבייש אותו ואת האנשי שיווק שלו בפורום/יציע.
לא חושב שאמרתי משהו יוצא דופן כאן.... חוץ מזה שבמידה ו.... אז הרבה יצאו כאן ליצנים ....
אלדר כתב:
אין לי טענה וחצי טענה לזה.
שיהיה איפה שטוב לו ושיתן מה שצריך לתת לקריירה שלו.
יחד עם זאת לטחון לנו את המוח 10 עונות על שחקן בית וחלום לשחק בבש ופה ושם ועניינים ובסוף ללכת למועדון אחר בארץ זה מבייש אותו ואת האנשי שיווק שלו בפורום/יציע.
לא חושב שאמרתי משהו יוצא דופן כאן.... חוץ מזה שבמידה ו.... אז הרבה יצאו כאן ליצנים ....
לא הבנתי, אם מרוויח נגיד 600 אלף יורו בגרמניה, ואנחנו מציעים לו 200 אלף ומכבי תל אביב וחיפה 500 אלף, אז זה מבייש אותו אם יחתום בתל אביב או חיפה?
שוב, אם הפערים קטנים מסכים איתך, אבל אם מדובר על פערים של מאות אלפי יורו, על מה יש לבוא אליו בטענות?
Sir Alex Ferguson כתב:
לא הבנתי, אם מרוויח נגיד 600 אלף יורו בגרמניה, ואנחנו מציעים לו 200 אלף ומכבי תל אביב וחיפה 500 אלף, אז זה מבייש אותו אם יחתום בתל אביב או חיפה?
שוב, אם הפערים קטנים מסכים איתך, אבל אם מדובר על פערים של מאות אלפי יורו, על מה יש לבוא אליו בטענות?
אני לא בא אליו בטענות. הוא מבחינתו רק עושה ביזנס....
אני רק מציין שהאנשי שיווק שלו צריכים לרדת למחתרת. כי הוא יעשה מהם ליצנים...
elia כתב:להפועל תא של ליגת האלופות היו זר וחצי.
גם לחיפה של 2010 אם אני זוכר נכון.
למכבי של סוזה היה זר וחצי, שלא לדבר על הקבוצה שעלתה לליגת האלופות...
הפועל תל אביב היו שוער ובלם עצומים.
מכבי חיפה עם טשיירה, דאבלשווילי, מסיללה וקולמה, כולם דומיננטים.
״ביממה האחרונה מסתובבות שמועות לגבי שינוי אפשרי בעמדת המאמן בהפועל באר-שבע. ימים יגידו מי צודק, אבל זה הזמן להבהיר שבנושא השחקנים, שהם הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל, נראה שבאר-שבע לא בכיוון הנכון.
אחד המונחים הפופולריים ביותר בספורט האמריקאי בשנים האחרונות הוא impact player. בתרגום חופשי אפשר לקרוא לזה "שחקן השפעה", כלומר כזה שמשפיע באופן מיידי, אבל המונח מעט יותר מורכב. שחקן השפעה עבור האמריקאים הוא לא כל שחקן שיכול לשדרג את הקבוצה שלו, אלא כזה שממש יכול להקפיץ אותה מדרגה. שחקנים מהסוג הזה לא קיימים בהמוניהם בכדורגל הישראלי.
גדולי שחקני ההשפעה של ליגת העל בשנים האחרונות, ערן זהבי מצד אחד וטוני ווקאמה מהצד האחר, הם אלה שהביאו אליפויות. ג'ון אוגו בהחלט שחקן כזה. יונתן כהן יכול להתפתח לשחקן כזה. גם דן ביטון, אולי, אם יתקדם בצורה מושלמת ולא ידרוך במקום. גם ירדן שועה יכול להיות כזה, ולכן היה רעש גדול, די מוצדק, עם חתימתו במכבי חיפה. אבל אין הרבה, אין יותר מדי אפשרויות.
הפועל באר־שבע איבדה מזמן את שחקני ההשפעה שלה, ושימו לב לשמות שמוזכרים כמועמדים להצטרף. רמזי ספורי סגר עונה טובה – יש לו בעיטה, יש תחכום – אבל האם הוא משפיע בצורה שונה לחלוטין מחנן ממן, למשל? רועי קהת, שנמצא על הקרשים, בהחלט יכול לחזור ולהיות שחקן ליגה טוב, אבל החתמה מסוג זה נטו, בלי להתחשב בגורמים אחרים, יכולה להקפיץ את הקבוצה מדרגה? האם יש בשוק המקומי מישהו כמו מאור בוזגלו בסן־סירו?
באר־שבע ניסתה לפצות על איבוד שחקני מפתח באמצעות בנייה לרוחב. יש שמות על גבי שמות של שחקני ליגה סבירים פלוס, חלקם אף מתאים להיות בקבוצה צמרת, אבל אינם עושים את ההבדל הגדול, אינם שחקני השפעה. אפשר להסתכל על רשימת השחקנים שבאר־שבע הודיעה להם שהם אינם בתכניות לעונה הבאה וכך לראות היטב את התמונה. הבעיה, מבחינתם כמובן, שהתחושה היא שכרגע זה הולך בדיוק לאותו כיוון.
אמרנו, אין יותר מדי אפשרויות, ולכן מתגברת ההרגשה שהסיכוי לחזור למאבק עם מכבי ת"א יכול להגיע רק משחקנים זרים חדשים. שם צריכה להיות ההשקעה הגדולה, בדיוק היכן שהקבוצה נפלה בתחילת העונה שהרגע הסתיימה. אין עוד הרבה זמן. שבועיים וחצי בלבד לפתיחת האימונים. חודש וחצי למשחק הראשון במוקדמות הליגה האירופית. ממש מעבר לפינה.
בגדול, הדברים נכונים גם לקבוצות אחרות שחושבות גבוה, כמו מכבי חיפה או בית"ר ירושלים, אבל בניגוד אליהן לבאר־שבע היו את השחקנים הנכונים ונדמה שעכשיו, אחרי עזיבת אוגו, היא איבדה את כולם. לא תהיה הצלחה בלי למצוא אחרים.״
מעבר לזה שהוא אמר את מה שכולנו טוחנים כבר שנה וצודק בכל מילה, אוסיף ואציין שהמועדון שייקח אותו בתור סקאוט ומנתח וידיאו רק ירוויח
להעביר לאלונה אם היא רוצה לחזור להניף צלחת.
אגב למכבי יש שחקני השפעה מהסוג הזה או שפשוט יחידה לוחמת מספיקה כדי לקחת פה אליפות ואולי ההשפעה שם מגיעה מהקווים
הדברים שקופר אומר נכתבים פה בפורום בואריאציה כזו או אחרת משהו כמו 4-5 פעמים ביום.
כולם יודעים מה צריך לעשות, כולם יודעים איך צריך לעשות את זה. אף אחד לא בטוח אם יש מישהו שרוצה לעשות את זה. כל ההתנהלות בשנה האחרונה מעלה ספקות.
שיש כתב:להעביר לאלונה אם היא רוצה לחזור להניף צלחת.
אגב למכבי יש שחקני השפעה מהסוג הזה או שפשוט יחידה לוחמת מספיקה כדי לקחת פה אליפות ואולי ההשפעה שם מגיעה מהקווים
אין לה. אני עדיין טוען שאם עומדת מולה מתחרה אמיתית הלחץ משחק שם תפקיד והכל נראה אחרת לגמרי.
לצערי לא נראה שתהיה כזאת גם בעונה הבאה
לא חידש יותר מדי.
העניין המרכזי הוא מה מדיניות ומטרות המועדון?
דווקא בעניין הזה צריכה אלונה לצאת,להתראיין,לסכם את העונה ולהגיד לפחות מה המטרות לשנה הבאה.
כרגע הכל לוט בערפל מבחינת המדיניות להמשך.
מעבר לזה יש כאן עניין של 12,500 מנויים שחובתם להבין לפחות מה הכיוון.
אני מניח שיתעוררו שמכירת המנויים לא תתנהל בקצב המצופה,אז נראה בליץ ראיונות ובטח איזה החתמת השתקה.
ואני אגיד שוב,אם הרעיון הוא לתת לאסי את המושכות אז בוא נעצור כאן מה שנקרא.
אם אלונה תחזור לפרונט אני יהיה יותר רגוע.
איך אני מקווה שהשחקנים שנביא מהליגות הנמוכות באמת ישדרגו אותנו בספסל, ושנשאיל את קווין טאפוקו לאיזושהי קבוצה, נמכור את סאבו ונביא 4 זרים איכותיים, קשר ימני איכותי עם דגש על איכות, חלוץ איכותי, ושני קשרי אמצע שאחד מהם סוס כמו אוגו.
כי אנחנו נקום וניפול על הזרים.
בגלל זה הזרים שמועמדים אלינו היום נראים לי כל כך חלשים מתאימים לקבוצות תחתית אולי.