Sir Alex Ferguson כתב:הקבוצה הייתה נינוחה יותר כשהייתה בפיגור, וזה אומר מבחינתי הכל.
לפני הפיגור, בטח ובטח לפני הכניסה של אליניב, רעדו לנו הרגליים בהתקפה ולא ניצלנו את הטעויות הרבות של מכבי בהגנה.
הייתי שמח אם היינו דומיננטיים ותוקפים כשאנחנו ב0-0 ושער שלנו שווה ניצחון ולא כשאנחנו בפיגור ואין לנו מה להפסיד.
גם ב0-0 היינו עדיפים וחיפשנו להבקיע.
צריך לזכור שלא שיחקנו מול קונוסים.
הייתה נפילה לקראת המחצית ועל זה יצטרך ברק לתת את הדעת.
שיחקנו עד הרחבה טוב גם במחצית הראשונה, גרמנו לשחקנים של מכבי לאבד ולמסור לחוץ כפי שלא עשו מעולם.
הגענו לפחות מצבים נטו בגלל השיפור המסוים של בוזגלו במחצית השנייה בה עדיין לא היה ביכולת שאנחנו רוצים לראות, אבל כן שם כדור על הרגל והראש.
דווקא ההוצאה של שהר לא הייתה במקום לדעתי. התנועה הייתה חסרה מאוד.
להכניס את ברדה במקום ראדי כחלוץ שני היה חילוף טוב יותר לדעתי בדיעבד.
ה-10 דקות גג האלה שמכבי היו עדיפים בהם וגם הבקיעו כן צריכים להדליק נורה. הייתה סוג של פאניקה מסוימת וחוסר ריכוז.
yossi כתב:שיחקנו עד הרחבה טוב גם במחצית הראשונה, גרמנו לשחקנים של מכבי לאבד ולמסור לחוץ כפי שלא עשו מעולם.
הגענו לפחות מצבים נטו בגלל השיפור המסוים של בוזגלו במחצית השנייה בה עדיין לא היה ביכולת שאנחנו רוצים לראות, אבל כן שם כדור על הרגל והראש.
דווקא ההוצאה של שהר לא הייתה במקום לדעתי. התנועה הייתה חסרה מאוד.
להכניס את ברדה במקום ראדי כחלוץ שני היה חילוף טוב יותר לדעתי בדיעבד.
ה-10 דקות גג האלה שמכבי היו עדיפים בהם וגם הבקיעו כן צריכים להדליק נורה. הייתה סוג של פאניקה מסוימת וחוסר ריכוז.
זה היה צפוי לחלוטין. לא ציפיתי מקבוצה שעד סוף מאי שיחקה בצורה חובבנית, שופכת לאגר מוקדם וכל אחד יכול להפתיע אותה להפוך עד סוף אוגוסט לכזו ששולטת, חדה, משחקת בקצב רצחני ולא מאבדת ריכוז לדקה, האמת שהמשחק אתמול אפילו הפתיע אותי.
ככל שנתקדם בעונה נשתפר. יש לנו שבועיים להתכונן לרעננה ולשנות את הסטטיסטיקה המדאיגה של פגרה
הפינה הפסימית שלי.
התוצאה.
נכון שיחקנו טוב אפשר לצאת מעודדים מהיכולת וזה כולה מחזור 2.
איפה הבעיה שלי?
שעם כל מה שאמרתם ואני איתכם בזה וכל מילה נכונה מבחן התוצאה לא נלקח בחשבון באופן משמעותי כמו שהוא.
הפסדנו היום משחק על 6 נקודות מול היריבה העיקרית לתואר, משחק בית שלנו.
נכון זה רק מחזור 2 ובלה בלה בלה.
בתאכלס? יש לנו עוד 3 מפגשים מולם,2 מהם בבלומפילד.
בתסריט הכי אופטימי שלי נצא איתם בשוויון במפגשים הפנימיים שלנו מולם (4 כאלה בסך הכל) ועכשיו הפער הוא 3 נקודות, אנחנו שוב רודפים אחריהם ודווקא כשהם בצמפיונס ויש ירידת מתח והייתה הזדמנות לא ניצלנו אותה.
תתארו לכם שברעננה אנחנו עושים תיקו מעצבן שוב מחוסר מזל, הפער עולה ל5 נקודות ולך תרוץ אחרי מכבי עכשיו עונה שלמה.
מנטלית, פסיכולוגית ההפסד הזה הפסד כואב מאוד.
היכולת אחלה, מאמן אש, שחקנים גברים אחד אחד.
כדי לקחת אליפות ממכבי צריכים לגרום להם לרדוף אחרינו לא שאנחנו נרדוף אחריהם.
מתפלל לאלוהים שבמהלך החודשיים הקרובים נצמצם את הפער נעשה רצפים יפים של 3-5 נצחונות ולא נרדוף אחריהם, גם אם הם לא ירדפו אחרינו אז לפחות שיהיה צמוד, אול דה וואי לצלחת.