אז מסתבר שאנחנו בכלל לא מכוונים לתואר..

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אז מסתבר שאנחנו בכלל לא מכוונים לתואר..

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: בוא נדייק טיפה.
אצל רוני לוי הכדורגל ממש לא היה משעמם,בטח לא עם פארליה,רוסו,זנדברג ובוקולי בשיאו בקישור.
חיפה של גרנט ממש לא הלהיבה,אני מציע לך לראות משחקים שלהם ברובם מסתיימים ב1 או2,אגב גם לו שרקו בוז אוהדי חיפה.
רוני לוי ואתה מוזמן לבדוק,הכניס סטנדרטים מקצועיים גבוהים ביותר במכבי חיפה,מערכות,ארוחות,הבן אדם אפילו התעסק בגובה הדשא,הבעיה שלו הייתה חוסר כימיה עם ציזיק.
רוני לוי לא נכשל,פשוט גאידמק לקח לו את כל השחקנים,זנדברג,באנדו ושות.
בעצם בשנתו הרביעית הוא בנה קבוצה חדשה לגמרי,משהו בדומה לעונה השלישית של אלישע.
ואגב המשפט הזה "אליפות בלי מאמן",זה אחד המשפטים הכי מטומטמים שאפשר להגיד.
ההיסטוריה מלאה בקבוצות שהיו מלאות בכוכבים ולא הגיעו לכלום,לעומת קבוצות שאף אחד לא ציפה מהם והגיעו לתארים,וזה אך ורק מאמן,לטוב או לרע.
וכן,אני מסכים שרוני לו קבר את הצעירים בחיפה.
אם תלכו אחורה בשנים, תגלו שלא רבות האלופות שהציגו יכולת מרשימה ויציבה לאורך העונה.
אם נתייחס ספציפית לתקופת רוני לוי בירוק אותה אני זוכר מצוין, אז אכן מדובר באיש עבודה משכמו ומעלה, רציני, יסודי, בעל סטנדרטים מקצועיים גבוהים.
אבל לא ניתן להתעלם גם ממגרעותיו, בין היתר אובר טקטיקה, חוסר יצירתיות, חוסר אמון בצעירים, משחק הגנתי, קשיחות יתר מול שחקנים.

רוני לוי קיבל בחיפה סגל שהיה בכמה רמות מעל הליגה. אפילו יותר ממכבי של ימינו. אבוי לו אם לא היה מביא אליפויות. העובדות אומרות שמאז אותם ימים
הוא בעיקר מחפש את עצמו, ולצד הצלחות נקודתיות הוא מחזיק גם בלא מעט כישלונות. לא שונה בהרבה מרב"ש ואחרים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: אם תלכו אחורה בשנים, תגלו שלא רבות האלופות שהציגו יכולת מרשימה ויציבה לאורך העונה.
אם נתייחס ספציפית לתקופת רוני לוי בירוק אותה אני זוכר מצוין, אז אכן מדובר באיש עבודה משכמו ומעלה, רציני, יסודי, בעל סטנדרטים מקצועיים גבוהים.
אבל לא ניתן להתעלם גם ממגרעותיו, בין היתר אובר טקטיקה, חוסר יצירתיות, חוסר אמון בצעירים, משחק הגנתי, קשיחות יתר מול שחקנים.

רוני לוי קיבל בחיפה סגל שהיה בכמה רמות מעל הליגה. אפילו יותר ממכבי של ימינו. אבוי לו אם לא היה מביא אליפויות. העובדות אומרות שמאז אותם ימים
הוא בעיקר מחפש את עצמו, ולצד הצלחות נקודתיות הוא מחזיק גם בלא מעט כישלונות. לא שונה בהרבה מרב"ש ואחרים.
לא אמרתי שהוא מתאים או לא.
בסה"כ תיקנתי את העובדות שציין דר.
אני גם חושב שהוא אובר טקטיקן ברמה מדכאת.
ובנוגע לאלופות זה נכון,בגלל זה אני אומר שהעליונות של מכבי העונה היא בדיוק אותה עליונות שהייתה לאותה חיפה וביתר,וזה מסתכם בסגל עמוק וכסף.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: לא אמרתי שהוא מתאים או לא.
בסה"כ תיקנתי את העובדות שציין דר.
אני גם חושב שהוא אובר טקטיקן ברמה מדכאת.
ובנוגע לאלופות זה נכון,בגלל זה אני אומר שהעליונות של מכבי העונה היא בדיוק אותה עליונות שהייתה לאותה חיפה וביתר,וזה מסתכם בסגל עמוק וכסף.
ידוע חבר, ידוע.
בסה"כ חידדתי את העובדות שאתה תיקנת.

דילמה לא פשוטה מחכה לאלונה בסוף העונה.

שלח תגובה