בדיוקTotti כתב: אני יכול למצוא חסרונות בכל שחקן.
בשורה התחתונה, סך האיכויות שלו והאופי החיובי, בצירוף מנטליות טובה, הופכות אותו לנכס בסגל.
מרוואן קבהא
Re: מרוואן קבהא חתם ל-4.5 שנים בהפועל באר שבע
נדמה לי שאתה חי את הקבוצה ההיא ואת שלוש השנים האחרונות .yedidel כתב:
אין ספק שיש לו מקום בסגל. אני גם חושב שיש לו הנעת כדור טובה מאוד.
השאלה - אתה יכול לבנות עלו כשחקן הרכב בקישור האחורי? זה לא מספיק
אנחנו מתחילים מאפס עכשיו ושחקנים כמו קבהא חייבים להמשיך
אנחנו לא קבוצה אלופה.....מתחילים להיבנות וקבהא זה התחלה טובה ( כמו שאמרו, אופי מנטליות ויש גם כדורגל).bs war כתב:לא שחקן הרכב בקבוצה אלופה.
להזכירך שראדי והובאן לא מחכים מעבר לפינה
ליונל קבהא?
באמת שהוא השחקן הכי לא צפוי שיש לנו בסגל. המהלך בגול לא פחות ממדהים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא עף על קבהא, מפתיע התקפית אבל הגנתית לא קיים, טאפוקו פשוט מתמודד לבד עם ההתקפה של היריבות, לא יכול להיות שבקישור של שלושה יגיעו בקלות כל כך גדולה למצבים מולנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יש ישראלים זמינים טובים ממנו?bs war כתב:לא שחקן הרכב בקבוצה אלופה.
- simply-red
פנויים לא אבל כדאי לשים עין על עדן שמיר,אריאל2 כתב: יש ישראלים זמינים טובים ממנו?
נראה שמתפתח בכיוון הנכון.
מסכיםsimply-red כתב: פנויים לא אבל כדאי לשים עין על עדן שמיר,
נראה שמתפתח בכיוון הנכון.
מוריד את הכובע.
גבר על
גבר על
כרגע לא בטוח.אריאל2 כתב: יש ישראלים זמינים טובים ממנו?
כמו שאמרו, גם אני חושב שהפתרון בטווח הארוך הוא לעקוב ולקחת סיכון עם שחקן יותר צעיר כמו אביב אברהם, יובל אשכנזי או עדן שמיר, כי לדעתי רמתם הנוכחית היא בערך כמו קבהא אבל יכול להיות שיש להם תקרה יותר גבוהה.
עם כל הכבוד וההערכה למרוואן, ויש, אני באמת לא חושב שיש הבדל בינו לבין קשרים "ממוצעים" יחסית בליגה כמו אשכנזי, ברסקי, שמיר, לביא, אולסק, אברהם, מקסים או איינבינדר. לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו אבל בטוטאל הם בערך אותה רמה.
קבהא חייב להישאר ולהיות חלק מהסגל ולפעמים גם מההרכב. אבל בהרכב הוא חייב להיות החוליה הכי חלשה, כלומר לשחק ליד 9-10 שחקנים באמת מובילים, כי הוא לא כזה.
(כל זה כמובן במידה ובאמת שואפים לבנות קבוצה לאליפות)
איך מזהים תקרה יותר גבוהה? פוטנציאלית יש אבל צריך לבדוק התאמה לקבוצה עם ציפיות וראינו שחקנים טובים שחשבנו שיש להם תקרה גבוהה שלא הצליחו אצלונוbs war כתב:
כרגע לא בטוח.
כמו שאמרו, גם אני חושב שהפתרון בטווח הארוך הוא לעקוב ולקחת סיכון עם שחקן יותר צעיר כמו אביב אברהם, יובל אשכנזי או עדן שמיר, כי לדעתי רמתם הנוכחית היא בערך כמו קבהא אבל יכול להיות שיש להם תקרה יותר גבוהה.
עם כל הכבוד וההערכה למרוואן, ויש, אני באמת לא חושב שיש הבדל בינו לבין קשרים "ממוצעים" יחסית בליגה כמו אשכנזי, ברסקי, שמיר, לביא, אולסק, אברהם, מקסים או איינבינדר. לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו אבל בטוטאל הם בערך אותה רמה.
קבהא חייב להישאר ולהיות חלק מהסגל ולפעמים גם מההרכב. אבל בהרכב הוא חייב להיות החוליה הכי חלשה, כלומר לשחק ליד 9-10 שחקנים באמת מובילים, כי הוא לא כזה.
(כל זה כמובן במידה ובאמת שואפים לבנות קבוצה לאליפות)
- dardasmiley
אתם מכורים לאדרנלין של חלון ההעברות...
נכון להיום מרוואן קבהא הוא הקשר הישראלי הכי בשל ושלם שאפשר לקבל בלי לשים עליו את התחתונים.
נכון להיום מרוואן קבהא הוא הקשר הישראלי הכי בשל ושלם שאפשר לקבל בלי לשים עליו את התחתונים.
מרואן קבהא הוא הקשר הכי טוב בארץ ישראל של קווי 48.dardasmiley כתב:אתם מכורים לאדרנלין של חלון ההעברות...
קבהא, ימין, חזק.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אני רק שאלה לכל אלו שאומרים "לא קשר של אלופה"
מי מלבד אייל "שבוע-שבוע" גולסה, בסגל של האלופה הנכנסת, נחשב "קשר של אלופה" באוגוסט.
מי מלבד אייל "שבוע-שבוע" גולסה, בסגל של האלופה הנכנסת, נחשב "קשר של אלופה" באוגוסט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]