פה חשדתיBaRdA10 כתב: אני הבנתי 300 וסעיף שכל פעם שיעקב יוצא על המועדון 20 אלף יורדים מהחוזה
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
לפי וואן, חיפה מעוניינים במאור אבל רק אם זה מגיע בלי יעקב.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
פוסט תגובה של יעקב שאומר שהוא מעולם לא התערב.........
אבא של מאור לא אהב את הטענות על מעורבות יתר שלו: "הרשעים תמיד ימציאו", "בעלי תפקידים במכבי חיפה שולחים לי בהודעות עד כמה הם אוהבים אותי
נראה לי יענקלה בלחץ מהמחאות של האוהדים.
אני הבנתי מתחיל מ0 וכל חודש שיעקב לא יוצא על המועדון נוספים 20 אלף
על שני הכתבות חתום גידי ליפקין הייתי לוקח בערבון מוגבלxboy כתב:לפי וואן, חיפה מעוניינים במאור אבל רק אם זה מגיע בלי יעקב.
מאמין שזה ספין, מקווה שזה לאxboy כתב:לפי וואן, חיפה מעוניינים במאור אבל רק אם זה מגיע בלי יעקב.
צריך להיות בדיוק הפוך, לקנוס בסכומים כאלו אסור.BaRdA10 כתב: אני הבנתי 300 וסעיף שכל פעם שיעקב יוצא על המועדון 20 אלף יורדים מהחוזה
"בונוס שתיקת אבא".
(*) אמירה כללית, לא יהיה לי קל עם חזרה שלו לכאן.
עזוב ץחושה אני בטוח שמליון אחוזים שהוא לא חותפ
- Red_Shadow
- Title: הגמל מהצפון
לבוזגלו אין מה לחפש בחו"ל הן מקצועית והן כלכלית.(אף קבוצה "מאתגרת" לא תקח אותו ובטח שלא יציעו לו שכר גבוה)
משמע הקלפים הם כאן בארץ. הוא לא ירצה להגיע להפועל ת"א (כלכלית ומקצועית) מה שמותיר לו או אותנו או את מכבי חיפה.
ליענקל'ך יש אינטרס לקנות את הקהל עם החתמה "נוצצת" ויכול להיות שאלונה חושבת שבוזגלו יתרום מקצועית וגם לחדר ההלבשה.
בוזגלו לא קלף שובר שיוויון ואף אחד כבר לא רודף אחריו אז אני לא אתפלא לראות מסע לקק כלפינו מצדו או כלפי מכבי חיפה ובסופו של דבר זה או אנחנו או הם, מי שיציע שקל אחד יותר יזכה בדוגמן האינסטגרם.
תעודת עניות למועדון שיציע לו חוזה, תעודת עניות למועדון שהוא יחזור אליו.
משמע הקלפים הם כאן בארץ. הוא לא ירצה להגיע להפועל ת"א (כלכלית ומקצועית) מה שמותיר לו או אותנו או את מכבי חיפה.
ליענקל'ך יש אינטרס לקנות את הקהל עם החתמה "נוצצת" ויכול להיות שאלונה חושבת שבוזגלו יתרום מקצועית וגם לחדר ההלבשה.
בוזגלו לא קלף שובר שיוויון ואף אחד כבר לא רודף אחריו אז אני לא אתפלא לראות מסע לקק כלפינו מצדו או כלפי מכבי חיפה ובסופו של דבר זה או אנחנו או הם, מי שיציע שקל אחד יותר יזכה בדוגמן האינסטגרם.
רק אם כולם ישירו יבוא הגול!
- yanivnew91
תודה לך שייעRed_Shadow כתב:לבוזגלו אין מה לחפש בחו"ל הן מקצועית והן כלכלית.(אף קבוצה "מאתגרת" לא תקח אותו ובטח שלא יציעו לו שכר גבוה)