חייב לרדת לספסל ולהתאפס משם.
הלחץ יושב לו על הכתפיים כמו משקולות 10 טון.
המעמד שהוא קיבל מדן של unteachable פוגע בו ובנו.
דן ביטון
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
Re: דן ביטון
אין הצעה מהMLS?
- שיש
- Title: קרייזי-רד
הסטטיסטיקה התיישרה והוא חייב להירגע קצת בחוץ
- הראל
- Title: אין
- ForeverRed
הוא צריך גול וזה ישתחרר לו.
חבל שלא נכנסה הבעיטה. הייתה עושה לכולם טוב לקראת המשך המאבקים.
אותי מעניין משהו אחר.
למה לעזאזל הוא ממשיך לקחת את כל הנייחים?
שמישהו יגיד לי שזאת החלטה מקצועית.
אותי מעניין משהו אחר.
- xboy
קוזוך במקום להוריד ממנו עומסים ולהביא אותו חד לפליאוף רק עושה לו נזק כשהוא ממשיך להתעקש עליו כל משחק.
- delta7
יש לו הערת אזהרה בטאבו על זה. בהערה גם כתוב שאסור שיעבור את השחקן הראשון.ForeverRed כתב: ↑22 פברואר 2026, 23:26הוא צריך גול וזה ישתחרר לו.
אותי מעניין משהו אחר.
- dudu9998
גם הרצון אובר שלו לתת גול לפעמים מחרב לקבוצה
חייב להיות יותר רגוע רק ככה זה יבוא אם ימשיך עם הלחץ הזה זה רק ימשיך להרוס לקבוצה
חייב להיות יותר רגוע רק ככה זה יבוא אם ימשיך עם הלחץ הזה זה רק ימשיך להרוס לקבוצה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הוא מגיע למצבים, הוא עובד על המגרש - אין לי טענות אליו.
הגול יגיע.
חייב להפסיק לקחת נייחים וקרנות. זה פשוט רע. לא יתכן שזה ממשיך שוב ושוב ושוב.
הגול יגיע.
חייב להפסיק לקחת נייחים וקרנות. זה פשוט רע. לא יתכן שזה ממשיך שוב ושוב ושוב.
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
מעריך אותו על מה שהוא נותן ב2025, אבל לראות אותו על הקו זה משהו שיכול לעבוד רק בליגת העל.
וכשאין מספרים אז רואים את שאר הבעיות.
כרגע שום דבר לא מעניין חוץ מצלחת אבל בדומה לפרץ- אי אפשר לפתוח עוד עונה כשהוא באנקר על הקו מבלי שיש אופציה להזיז אותו.
וכשאין מספרים אז רואים את שאר הבעיות.
כרגע שום דבר לא מעניין חוץ מצלחת אבל בדומה לפרץ- אי אפשר לפתוח עוד עונה כשהוא באנקר על הקו מבלי שיש אופציה להזיז אותו.
- Itay
- Title: CrazyRed
יש שחקנים כמו איגור בתחילת העונה שגם אם אין מהם תפוקה צריך להתעקש עליהם בעיקר כי זה הכי טוב שיש לנו להציע ודן הוא כזה.
אתמול ספציפית כן הוא היה חייב לצאת בחילוף של איסט אבל בגדול אנחנו עמוק במאני טיים, זה לא הזמן לספסל את הכוכבים שלך, מילא היה איזה תחליף ששווה את זה.
גם במשחק נוראי שלו הוא לקח כדור והדביק אותו לקורה, אין לנו מה לעשות אלא להמשיך לדחוף אותו (וכל הכבוד לארגון שקרא לו לגדר כדי להרים לו בתחילת המשחק) עד שייפתח לו.
הוא היה שם לסחוב אותנו כשהקבוצה לא הייתה, עכשיו כשהוא לא שם צריך להרים אותו כולם יחד, הוא בורג חשוב ומנוסה במעמדים האלה על הדשא ובחדר הלבשה, נצטרך להילחם כדי להרוויח אותו שוב.
לעתיד אין ספק שצריך להביא לו תחרות, אבו רומי זה רכש שייקח הרבה זמן להבין מה הרעיון.
אתמול ספציפית כן הוא היה חייב לצאת בחילוף של איסט אבל בגדול אנחנו עמוק במאני טיים, זה לא הזמן לספסל את הכוכבים שלך, מילא היה איזה תחליף ששווה את זה.
גם במשחק נוראי שלו הוא לקח כדור והדביק אותו לקורה, אין לנו מה לעשות אלא להמשיך לדחוף אותו (וכל הכבוד לארגון שקרא לו לגדר כדי להרים לו בתחילת המשחק) עד שייפתח לו.
הוא היה שם לסחוב אותנו כשהקבוצה לא הייתה, עכשיו כשהוא לא שם צריך להרים אותו כולם יחד, הוא בורג חשוב ומנוסה במעמדים האלה על הדשא ובחדר הלבשה, נצטרך להילחם כדי להרוויח אותו שוב.
לעתיד אין ספק שצריך להביא לו תחרות, אבו רומי זה רכש שייקח הרבה זמן להבין מה הרעיון.