מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אריק כתב:ניתן לראות שלפי עוצמת התגובות, החבר'ה עם הילדים כועסים מאוד ומנויי הבוגר הרגילים די אדישים
כי אפשר לחיות בשלום עם מחיר של 100-150 בליגה האירופית.
השורה התחתונה היא שמנוי ילד הוא במחיר מופקע לחלוטין. אם רוצים לעשות מחיר אחיד חייב להוריד
את מחיר המנוי כדי שמשפחה שבאה לראות משחק לא תשלם מחיר כ"כ גבוה.
בנבחרת למשל גם הכרטיסים וגם המנויים של הילדים/נערים/חיילים הם חצי מחיר מבוגר.

בסופו של יום המועדון חייב לזכור שאת כל מי שהם פוגשים בדרך למעלה הם יפגשו גם בדרך למטה.
זה התחיל עם הניתוק מהועדים (שמחכים להם בפינה), אח"כ העלאה משמעותית של מחירי המנויים,
אינספור בעיות עם הקצאות כרטיסים למשחקים השונים, ענייני פראג (כרטיסים שאזלו שמעולם לא יצאו למכירה)
ועכשיו המחירים המופקעים לילדים.

והכי חשוב שהכל בשם הביקוש וההיצע, ניצול המומנטום והיהירות.
לא לעולם חוסן אמרו חכמים. עוד שנה שנתיים שלוש הטירוף יירד, שגעון הפועל באר שבע לא יהיה סקסי,
להעלות תמונות בפייסבוק מטרנר כבר יהיה פאסה וגם על הדשא ההצלחה לא תהיה תמידית, ככה זה בכדורגל.
ואז כמו תמיד יישארו הנרקומנים, שהנתח שלהם אולי גדל ואף הוכפל, יתחילו הקרחות ביציעים, הסולד אאוט כבר
לא יהיה בלקסיקון ונראה את ההתרפסות בפני הועדים, את המחירים משתנים והנחיתה על הקרקע לא תהיה רכה.
אבל אז יזכרו למועדון את החוסר הוגנות, את הסחרור ואת היהירות בתקופת ההצלחה.
דע מאין באת ולאן אתה הולך.
אני אתייחס לשורה שלך לגבי ניצול המומנטום, לא פעם כתבו פה שהמועדון חייב לנצל את המומנטום כדי להגדיל הכנסות,
זה לא מה שעשו פה ?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: לא אמרתי בזיון ולא בטיח.
בשורה התחתונה דרושים תיקונים במחירי הילד השאר נראה לי סביר למעמד וליריבות.
אז לא ביזיון.
"נצלנים", "גנבים"...ועוד מילים שאף אחד כאן לא אמר.

בטח לא אני שכינת "אובר דרמטי"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

Totti כתב: מה ההבדל? מת לדעת מה ההבדל?

אם תבוא ותגיד שיש עלויות גבוהות יותר, אפסיק להתווכח. אבל מה ההבדל לעזאזל?

על מה אתם מדברים במונחים של היצע-ביקוש? הצרכן במקרה הזה קונה הכל בלי לשאול שאלות, למה לייצר תחרות בשוק בכלל?

להעלות מחיר כדי לנצל ביקוש גבוה זה להגיד לאוהד נאמן שעושה מנוי, "גבר, מכאן והלאה יש ביקוש אחר, או שתשלם יותר או שמישהו אחר שיש לו יותר כסף לץורוצה לראות את אינטר יבוא במקומך"
ההבדל הוא המעמד היוקרתי יותר במשחק בתים. אני לא יודע אם עלויות העמדת המשחק גבוהות יותר (יש מצב גדול שכן), אבל כמו שלגמר וחצי גמר הגביע אנחנו משלמים יותר מאשר למשחקים בסיבוב ח, שמינית או רבע. המעמד קובע גם את המחיר.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

Tal_Hbs כתב:
אני אתייחס לשורה שלך לגבי ניצול המומנטום, לא פעם כתבו פה שהמועדון חייב לנצל את המומנטום כדי להגדיל הכנסות,
זה לא מה שעשו פה ?
יש כאן ניצול ציני של המומנטום ולגמרי לא לגיטימי. מנוי רגיל בוגר משלם בממוצע 60 שקל למשחק, בליגה האירופית 150 כמעט,
סביר? לדעתי לא. ילד משלם בממוצע 35 שקל , בליגה האירופית 150, סביר? תענה לי אתה.

אפשר לנצל מומנטום, אבל לא לדרוך ולרמוס, קצת הוגנות לא תזיק.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דר אדום בנשמה כתב: נו באמת?
בגלל 3 זרים חדשים להעלות את מחירי המנוים ובנוסף לתמחר לאירופה מנוי של 3 משחקים במחיר מופקע?
זה נראה לך הגיוני?

לבוגר המחירים אמנם יקרים, אבל לא מופקעים. ואתה בוגר
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

Tal_Hbs כתב:
זה לא מה שעשו פה ?
חוכמה קטנה מאוד "להכות בברזל כשהוא חם" כשמה שנדרש מהם זה פשוט לרשום פוסט בפייסבוק עם מחיר מופקע, איפה להכות בברזל כשנדרש מאמץ/סיכון/השקעה? היו חגיגות אליפות לא רשמיות ואז רשמיות ואז עוד רשמיות ואז אימון פתיחה ואז מוקדמות אלופות (3 משחקים) ואז פתיחת עונה וכמובן הצגת סט מדים חדשים(3 שונים+אירופה וליגה-עברית אנגלית) איך לעזאזל אין שום מוצר לרכוש???? מה זה לא בזבוז הכנסות פוטנציאליות? מחכים לחנות/לספונסר לסבתא שלי. במכבי יש סט לכל סוג לכל דורש עם/בלי פאץ אירופית וחצי גוואנגזו חצי טב"ז...

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריק כתב: אפשר לנצל מומנטום, אבל לא לדרוך ולרמוס, קצת הוגנות לא תזיק.
מה עוד שבלא מעט מקומות בהם ניתן לנצל את המומנטום, זה לא נעשה.
ע"ע שיווק (אינסוף הודעות על החולצות החדשות, מרצ'נדייז, חולצות אליפות...), מטוסים שהקבוצה חוכרת ויוצאים חצי ריקים ועוד.

מסכים עם קודמי שהמחיר למבוגר אכן יקר אבל עוד ניתן לחיות איתו והבעיה היא בעיקר במחירי הילד/חייל/סטודנט.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 05 ספטמבר 2016, 08:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

סניור כתב:
ההבדל הוא המעמד היוקרתי יותר במשחק בתים. אני לא יודע אם עלויות העמדת המשחק גבוהות יותר (יש מצב גדול שכן), אבל כמו שלגמר וחצי גמר הגביע אנחנו משלמים יותר מאשר למשחקים בסיבוב ח, שמינית או רבע. המעמד קובע גם את המחיר.
נניח.

אבל למה על חשבון קהל נאמן שקונה את כל המנויים(חשוב מאוד להדגיש עבור מי שמדבר על היצע-ביקוש) ולא עושה הבחנה בין רעננה, כפר סבא או אשקלון.

יש את אסכולת אוהדי ביתר, אוהדי הכרטיסים. הם באים נגד הפועל תל אביב, חוטפים 25,000, תופרים אותם במחיר אבל אין להם עלמה להתלונן. נגד אשקלון תראה יציעים ריקים, 6000 אלף זה מספר מכובד.

ויש את הקהל שלנו בשנתיים האחרונות. מביע אמון בקבוצה, מראש, חוטף הכל, למרות שהעלו קצת מחירים, למרות התורים, למרות השירות הגרוע.

למה לייצר על חשבונו תחרות? למה לקחת עוד כמה שקלים כי היריבה אטרקטיבית?

ואפשר לפשט את זה עוד קצת. לקחת? למה לאבא וילד באותו התעריף? אז גזרת קופון בקיץ, לבריאות, למה לא לאזן עכשיו? למה לא לבוא לקראת האוהדים?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אני מסכים איתך, אני גם חושב שהמחירים לילד הם לא הוגנים. מחיר הבוגר לעומת זו הוא הוגן בכל אחד מהיציעים. כי כן, מי שבחר כיסא מסומן במרכז המגרש לאורך הדשא לא יכול לשלם כמו מי שיושב מאחורי השער וצריך לבוא שעתיים לפני לתפוס מקום, לבחירות שלנו בחיים יש מחיר.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

את האמת היה יכול להיות נחמד אם היינו רואים הנחה כלשהי למנויים קיימים. שהמחיר הנוכחי הוא המחיר לכלל המנויים.

זה היה מוציא את המהלך טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

YallaHapoel כתב: זה לא עניין רק של ביקוש והיצע קבוצת כדורגל זה לא עסק פרטי למטרת רווח.

הנחת יסוד שגויה מיסודה.

כדאי שתפנים את זה, כדי שתבין שהדרך לשנות היא שהאוהדים יפסיקו להתנהג כמו עדר. מי שלא פצה פה כאשר ילד/חייל בדרומי ובמערבי שילמו כמו בוגר, שמחיר כרטיס לת'ון עמד על 100 ש"ח ועוד כהנה וכהנה, אז יש בזעקתו כעת מימד לא מבוטל של אירוניה. כי ביחס ליריבות ולמעמד, מדובר בהלימה פורפציונלית של המחיר...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא לילד!

אורי מה הקטע שלך אני לא מבין? בוגר שילם 100₪ לת׳ון. ב-ו-ג-ר. לגיטימי לחלוטין! כמה פעמים צריך להגיד שלפחות בדרומי, התלונות הן על כך שאין הפרדה בין מסוגר לשאר הקטגוריות?

a-t כתב: מחיר כרטיס לליגה ביציע הצפוני עולה 90 שח וזה במיקום גרוע
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 05 ספטמבר 2016, 13:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

yakar כתב:את האמת היה יכול להיות נחמד אם היינו רואים הנחה כלשהי למנויים קיימים. שהמחיר הנוכחי הוא המחיר לכלל המנויים.

זה היה מוציא את המהלך טוב יותר.
בוא נחכה לראות כמה יעלה ללא מנויים לקנות כרטיסים בודדים או מיני מנוי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לא נזכה לראות.
סניור כתב:

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

סניור כתב:
לפי המקרים הקודמים , לא יהיה שינוי במחיר.
אין סיבה לא לפרסם הנחה .

דרך אגב למערבי עולה 145 שקל כרטיס למשחק. יקר רצח.

שלח תגובה