1. ממש אבל ממש לא אהבתי את שריקות הבוז כלפי דיופ.
חוק ברזל לכל אוהד באשר הוא: לא שורקים בוז לשחקן של הקבוצה שלך! בטח כשהרקע הוא רקע מקצועי
2. אתמול הוא היה סביר בהחלט.
3. אני מקווה מאוד מאוד שהמועדון יעשה מהלך בזק שבו ישאילו/ישחררו/יקפיאו אותו ויביאו על חשבונו בלם נורמלי.
במידה ותרחיש 3 לא יקרה,
אני לא פוסל תרחיש שינסו לשחק איתו מגן ימיני נגד קבוצות מהירות.
ג'יבריל דיופ - חתם ל3 עונות
- פול סקולס
- Title: CrazyRed
Re: ג'יבריל דיופ - חתם ל3 עונות
זה מדהים כמה הוא מקובע לפעמים.Itay כתב: ↑30 אוגוסט 2026, 01:36רן: ״שאפו גדול לדיופ כי הוא עשה משחק מצויין היום, השריקות הפסיקו בגלל 2 סיבות, אחד ושאפו על זה לקהל שברובו לא אהב את זה והבין שצריך לעודד את השחקנים שלו ואני חושב שגם ג׳יבריל הראה היום שהוא שחקן מצויין ויעזור לנו הרבה בעתיד״
״לא עשיתי איתו שיחה אחרי סבאח, אני חושב שהוא בחור מאוד פיקח ובוגר ומאוד רוצה להצליח שהיה נמצא בסיטואציה לא פשוטה ואני אגיד גם לא פיירית כי מבחינתי כשאני מסתכל על הדברים דיופ הגיע להפועל ב״ש לפני שהיא הייתה אלופה ובשנה שהוא הגיע הוא שיחק הרבה והקבוצה הפכה לאלופה וזה הרבה עליו. כן יש תקופות קשות וצריך לעמוד בפרפורמנס של הקבוצה חד משמעית ואני חושב שכל עוד שחקנים נמצאים פה הקהל ובכלל המערכת צריכים לתמוך בהם״
נראה שאפשר לגנוז לעת עתה את הציפייה לראות אותו מתקפל מפה, היו לרן החלטות קשות לעיכול מאז שהגיע, בעיניי זו טופ החלטות הזויות שלו, באמת מסקרן אותי מה הוא מוצא בנזק המהלך הזה.
בכל מקרה כפי שרן אמר כל עוד שחקן לובש את החולצה שלנו נצטרך לעמוד מאחוריו ובטח לא לשרוק בוז כמו חבורת בבונים.
ואז יספרו סיפורים איזה גדול הוא שלוקח אליפות עם בלם חלש כמו דיוף וקיצוני חד גוני כמו גאנח בהתעלם מהעובדה ששוב ושוב הוא מתעקש על שחקנים שברור לכולם שהם לא ברמה לשאיפות שלנו (אוטוטו סוגרים עוד חלון עם גאנח כקיצוני הבכיר שלנו בשמאל, עוד דוגמא להחלטה שרק הוא מבין).
- Melikson24
הביאו זר לשמאל אבל שזה לא יפריע לך לקמפיין.
שתסבול מקוזוך כל החיים
שתסבול מקוזוך כל החיים
- פול סקולס
נראה איפה הזר ישחק בפועל.Melikson24 כתב: ↑30 אוגוסט 2026, 14:13הביאו זר לשמאל אבל שזה לא יפריע לך לקמפיין.
שתסבול מקוזוך כל החיים![]()
אם דן יחזור/איסט ישאר בכנף זה יהיה בשמאל, אם לא אף אחד לא יתפלא לראות אותו בימין.
- Melikson24
אה אז עכשיו חלק מהקמפיין שלך זה מחשבות עתידיות אישיות שלך. יפה.
אתמול לא היה את דן, לא את איסט ולא איגור ולא אבו רומי ולא אחמד. והוא שיחק בשמאל.
אתמול לא היה את דן, לא את איסט ולא איגור ולא אבו רומי ולא אחמד. והוא שיחק בשמאל.