אלונה נכנסת לפוליטיקה
- סתיו אלימלך
Re: אלונה נכנסת לפוליטיקה
לגמרי עם הזקן.
אולי תנו לה שנייה לקחת אוויר ולהבין מה היא רוצה..
היו לה חלומות גדולים מקום מבטיח ברשימה שלפי כל הסקרים מדלגת פנימה היא כבר נגעה בחלום לי היה לוקח שבועות ארוכים וקוקטיל של כדורים לצאת מזה לא יודע מה איתכם. למי מאיתנו לא היו חפירות מחשבות על מה אנחנו רוצים מכאן והלאה בחיינו ועל מה אנחנו מוותרים וממשיכים הלאה..?
היו לה חלומות גדולים מקום מבטיח ברשימה שלפי כל הסקרים מדלגת פנימה היא כבר נגעה בחלום לי היה לוקח שבועות ארוכים וקוקטיל של כדורים לצאת מזה לא יודע מה איתכם. למי מאיתנו לא היו חפירות מחשבות על מה אנחנו רוצים מכאן והלאה בחיינו ועל מה אנחנו מוותרים וממשיכים הלאה..?
- The red one
עברו כבר 19 ימים מאז הבחירות. היא הספיקה לעשות המון חושבים, גם התרעננה בחו"ל.
זרקו כאן שהיא התראיינה לתקשורת. זה לא נכון. היה לה ראיון אחד בלבד ברדיו 103 שאם נאמר את האמת, לא בדיוק נערך על ידי אנשים שיש להם קשר לעיר או לקבוצה ולכן רוח הראיון והשאלות נראו בהתאם.
אלונה צריכה בשבוע הקרוב לפתוח את הפה. אם היא לא רוצה ראיונות (הראיונות יגיעו, השאלה רק מתי) אפשר גם בסטטוס *ברור* בפייסבוק. אפילו מסיבת עיתונאים בלי שאלות, שככה תשאר עוד קצת עם גינוני הפוליטיקה.
וזה בלי קשר למה שקרה בשני המשחקים האחרונים כי אני בטוח שסאבו לא התחרפן בגלל אלונה ואלו לא עשה את מה שעשה כי נטרפה עליו דעתו ממה אלונה החליטה.
זרקו כאן שהיא התראיינה לתקשורת. זה לא נכון. היה לה ראיון אחד בלבד ברדיו 103 שאם נאמר את האמת, לא בדיוק נערך על ידי אנשים שיש להם קשר לעיר או לקבוצה ולכן רוח הראיון והשאלות נראו בהתאם.
אלונה צריכה בשבוע הקרוב לפתוח את הפה. אם היא לא רוצה ראיונות (הראיונות יגיעו, השאלה רק מתי) אפשר גם בסטטוס *ברור* בפייסבוק. אפילו מסיבת עיתונאים בלי שאלות, שככה תשאר עוד קצת עם גינוני הפוליטיקה.
וזה בלי קשר למה שקרה בשני המשחקים האחרונים כי אני בטוח שסאבו לא התחרפן בגלל אלונה ואלו לא עשה את מה שעשה כי נטרפה עליו דעתו ממה אלונה החליטה.
התחלנו לעמוד לה עם סטופר?The red one כתב:עברו כבר 19 ימים מאז הבחירות. היא הספיקה לעשות המון חושבים, גם התרעננה בחו"ל.
אז מה אם עברו 19 ימים?
מה בדיוק אתה רוצה שייאמר ולא נאמר?
היא לא צריכה לדבר,צריכה לעשות והיא תעשה.
- The red one
סבבה, שתמשיך לשתוק, יעשה טוב לכולנו
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 49,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
oh shit here we go again
oh shit here we go again

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
בדיחה, יהיו לה פחות מנדטים מעלה ירוק
הידיעה הכי פחות מטרידה לגילה בשנה האחרונה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- ForeverRed
צפוי.
תפור עליה הראש בקיר הזה.
תפור עליה הראש בקיר הזה.
ממש אבל.ForeverRed כתב:צפוי.
תפור עליה הראש בקיר הזה.
ממש לא מופרך ובטח לא ראש בקיר.
תפרגנו. היא רוצה ללכת ולעשות, חשוב לה להשפיע וזה יפה.
אני אישית לא בחרתי בה בסיבוב הקודם כי המפלגה שלה לא הייתה הכי מתאימה לי.
אז אם כבר לעשות אז ככה, להקים מפלגה שהיא מאמינה בכל מה שהאג'נדה שלה אומרת ומתאימה לה.
אם יקרה, על אג'נדה חברתית אני מאמין שהפעם אני הולך איתה.
תפרגנו. היא רוצה ללכת ולעשות, חשוב לה להשפיע וזה יפה.
אני אישית לא בחרתי בה בסיבוב הקודם כי המפלגה שלה לא הייתה הכי מתאימה לי.
אז אם כבר לעשות אז ככה, להקים מפלגה שהיא מאמינה בכל מה שהאג'נדה שלה אומרת ומתאימה לה.
אם יקרה, על אג'נדה חברתית אני מאמין שהפעם אני הולך איתה.
רק אהבה תנצח...
כל אחד פה פסיכולוג שיודע לנתח מהלכים של אנשים שקצת הצליחו בחיים בזמן שאתם בוכים על 100 שקל העלאה במנוי..ForeverRed כתב:צפוי.
תפור עליה הראש בקיר הזה.
בלי קשר לאלונה מבחינתי שתצליח.
הקמת מפלגה קטנה משמעותה שלקחי הבחירות הקודמות לא הוסקו.
אין מקום למפלגות חדשות וקטנות עקב אחוז החסימה המהווה מכשול.
לא רואה אותה ואת אורלי לוי אבוקסיס עוברות את אחוז החסימה.
הקמת מפלגה קטנה משמעותה שלקחי הבחירות הקודמות לא הוסקו.
אין מקום למפלגות חדשות וקטנות עקב אחוז החסימה המהווה מכשול.
לא רואה אותה ואת אורלי לוי אבוקסיס עוברות את אחוז החסימה.
פסיכולוג הוא מקצוע טיפולי שתפקידו לאבחן ולטפל.Tal_Hbs כתב: כל אחד פה פסיכולוג שיודע לנתח מהלכים של אנשים שקצת הצליחו בחיים בזמן שאתם בוכים על 100 שקל העלאה במנוי..
אתה מתכוון אולי פרשן פוליטי?