דור מיכה
Re: דור מיכה
הקארמה של מיכה, בגלל שיש לו מצפון.
לאצילי אין בעייה כזו...
לאצילי אין בעייה כזו...
לא כועס עליו, המאמץ להוכיח והידיעה שכל פעולה שלו נבחנת בזכוכית מגדלת פשוט גומרים לו על הביטחון, ועכשיו האדום הזה יהיה כמו להוסיף חבית דלק למדורה.
- dardasmiley
מציע שנשלים טגם הוא ישלים עם זה שהעונה שלו גמורה. שיתחיל לעבוד מנטלית ופיזית על העונה הבאה.
המאמן הזה בזבז לו עונה. שיתחיל להבין עם עצמו איך זה לא הופך לקריירה.
אם אני הוא, יום אחרי שחותםה המאמן הבא אני יוזם שיחה ואומר לו שאני הgo2guy שלךותבנה עליי כי אני בא חם.
אם אני הוא, יום אחרי שחותםה המאמן הבא אני יוזם שיחה ואומר לו שאני הgo2guy שלךותבנה עליי כי אני בא חם.
לא צריך להגיד דבר כזה, צריך לשחק כמו אחד כזהdardasmiley כתב: ↑26 פברואר 2022, 20:18מציע שנשלים טגם הוא ישלים עם זה שהעונה שלו גמורה. שיתחיל לעבוד מנטלית ופיזית על העונה הבאה.
לא העונה שלו. מבאס
עונה הבאה בע״ה יתעורר על עצמו
עונה הבאה בע״ה יתעורר על עצמו
לא הייתי שופט אף שחקן, בטח לא שחקן התקפה יצירתי, תחת רוני לוי.
הפוסט שלו ככ מרגש!
הוא נכנס לכאן בתחילה בקצב טוב, בישל כבש בליגה האירופית, ומאז העניין התביעה מול מכבי תל אביב והמפגש מולה רק עשתה לו רע,
נוסיף לזה את הפנדל שלו נגד חיפה בגביע, ואת רמזי ספורי שתפס את מקומו והדובדבן בקצפת רוני לוי שגמר אותו.
לדור יש כדורגל, הוא אחד השחקנים הישראלים הכי טובים שיש בארץ ללא ספק, הוא צריך המון ביטחון עצמי וקבוצה יוזמת מה שאין לנו העונה.
דור מזכיר את מליקסון בקטע של האופי…
גם דור העביר את מגוריו מהמרכז ללהבים, אין בי ספק שהוא ככ רוצה להתפרץ כבר ולתת לקהל .
אוהב אותו
הוא נכנס לכאן בתחילה בקצב טוב, בישל כבש בליגה האירופית, ומאז העניין התביעה מול מכבי תל אביב והמפגש מולה רק עשתה לו רע,
נוסיף לזה את הפנדל שלו נגד חיפה בגביע, ואת רמזי ספורי שתפס את מקומו והדובדבן בקצפת רוני לוי שגמר אותו.
לדור יש כדורגל, הוא אחד השחקנים הישראלים הכי טובים שיש בארץ ללא ספק, הוא צריך המון ביטחון עצמי וקבוצה יוזמת מה שאין לנו העונה.
דור מזכיר את מליקסון בקטע של האופי…
גם דור העביר את מגוריו מהמרכז ללהבים, אין בי ספק שהוא ככ רוצה להתפרץ כבר ולתת לקהל .
אוהב אותו
מזל טוב.
נקווה שברדה קצת יחזיר אותו לחיים. חשוב להרוויח אותו לקראת העונה הבאה.
נקווה שברדה קצת יחזיר אותו לחיים. חשוב להרוויח אותו לקראת העונה הבאה.
העונה של דור מיכה מתחילה עכשיו עדיף מאוחר מאשר אף פעם
- ForeverRed
הוא עושה מסיבה היום בלילה.
לא סבל את רוני לוי.
לא סבל את רוני לוי.
חזר האנרגיות ! 
חילק כמה כדורים מצויינים ועוד יכל לסיים עם שער אם לא אנסה החסר מוח הזה. עוד נצטער על החודשים שלוי שרף אותו. אחלה מיכה, לאט לאט זה יתחבר.