The red one כתב:דווקא מאיר נחשב יחסית לקונזצוס, בכלל, השלישייה הזאת (רמי-מאיר-יורם) אף פעם לא נחשבו לאנשים ג'סי רוח או שפלים כפי שהיום הרבה לא מעט אנשי תקשורת ספורט מצויירים
מה כל כך ״לא יקר״ במאיר?
מה הופך אותו לאיש יקר?
כי הוא צעק שער מול צרפת?
לא אוהב את האופי שלו. בן אדם תככן וצבוע.
מאיר תככן, מחפש צהוב ואחד הסמלים של תוכנית היציע שמסמלת פחות או יותר בכל מה שרע בתקשורת הספורט הישראלית.
תקשורת קיצונית, קוטלת, גזענית ורדודה על סף המפגרת שממליכה ומשפילה בהפרשים של 24 שעות.
והרגע הראו שוב כמה הם פח.
באייטם עלינו גיחכו על האפשרות שבכר יקבל הצעה מאירופה ודיברו על ליחשושים ש"נשתלו". העובדה שבתוכנית שלהם הם אלה שיחצנו את "אירופה רודפת אחרי כל ב"ש ובעיקר בכר" רק לפני כמה ימים לא ממש הפריעה להם.
אלדר כתב:
מה הופך אותו לאיש יקר?
כי הוא צעק שער מול צרפת?
לא אוהב את האופי שלו. בן אדם תככן וצבוע.
מטיפה לך לדעת מה האופי שלו? כבן אדם, עזוב אותך ממה שהוא משדר. נראה לי החיקוי שלו בבובה של לילה עלה לך קצת לראש. מאיר היחיד בתכניות האלה שמדבר ללא אינטרסים ושואל שאלות קשות ונכונות.
אגב אתם נותנים קרדיט גדול מדיי למאיר ביחס לתפקיד שהוא ממלא בתכנית. להזכירכם הוא כולה מגיש את שבת ביציע מלפני 3 שנים בערך. יציע בעיתונות רצה כבר 12 שנים. הוא ממש לא ״אחד הסמלים״ של התכנית הזאת אם מסתכלים על הזמן שהיא רצה ושאר האנשים שעברו בה
The red one כתב:
מטיפה לך לדעת מה האופי שלו? כבן אדם, עזוב אותך ממה שהוא משדר. נראה לי החיקוי שלו בבובה של לילה עלה לך קצת לראש. מאיר היחיד בתכניות האלה שמדבר ללא אינטרסים ושואל שאלות קשות ונכונות.
אגב אתם נותנים קרדיט גדול מדיי למאיר ביחס לתפקיד שהוא ממלא בתכנית. להזכירכם הוא כולה מגיש את שבת ביציע מלפני 3 שנים בערך. יציע בעיתונות רצה כבר 12 שנים. הוא ממש לא ״אחד הסמלים״ של התכנית הזאת אם מסתכלים על הזמן שהיא רצה ושאר האנשים שעברו בה
עזוב נו.
לא ברור למה עשה את זה, אבל מלפני כמה שנים הוא פשוט הלך לפייט עם אופירה למי רדוד ומלהיט את היצרים טוב יותר.
yossi כתב:
עזוב נו.
לא ברור למה עשה את זה, אבל מלפני כמה שנים הוא פשוט הלך לפייט עם אופירה למי רדוד ומלהיט את היצרים טוב יותר.
רק תציין שאין אצלו פרות קדושות, פרחים מוגנים ומטרות קבועות. הוא מציג את דעתו באופן בוטה ונחרץ זה נכון. אבל עם יושרה מקצועית ומנומקת גם אם לא אוהבים אותה. אל תשווה ביניהם.
The red one כתב:
אחי.
זכותך לאהוב אותו ולהעריץ אותו.. זה אינדיבידואלי.
עכשיו שמעתי את ההודעה שלו מאתמול ואחרי הרבה זמן שלא יצא לי לשמוע אותו.
עצוב לראות אותו במצב כזה, האיש הוא הפסקול של כל כך הרבה רגעי ספורט בהיסטוריה של המדינה שלנו.