אתה עוד 2-3 מחזורים כבר לא שם.
לא משנה איך מכבי נראים עכשיו, אין לנו את האיכויות שלהם וזה יבוא לידי ביטוי במהלך העונה (אולי כבר ביום ראשון בטרנר).
ברגע שאנחנו מקבלים אפס תרומה מהזרים אי אפשר להתקדם לשום מקום.
אתה עוד 2-3 מחזורים כבר לא שם.
לא משנה איך מכבי נראים עכשיו, אין לנו את האיכויות שלהם וזה יבוא לידי ביטוי במהלך העונה (אולי כבר ביום ראשון בטרנר).
ברגע שאנחנו מקבלים אפס תרומה מהזרים אי אפשר להתקדם לשום מקום.
מפה ועד האמירה שלך המרחק עצום
מה יהיה בהמשך לא ברור, כרגע כולם מסריחים
למה היה דחוף לעבור ל 3 בלמים?
ואם כבר עברת את. לא יכול להשאיר את לופז ומזרחי.
במיוחד את מזרחי, גם כשהוא עולה למעלה אף אחד לא מוסר לו כי חבל על הכדור.
קיבלת גול, הדקות חולפות, אתה חייב גול
למה להכניס את תורג'מן ואלמוג??
האם מתישהו כשהם שיחקו יחד אחד מהם בעט למסגרת?
האם היה לנו איתם אי פעם חצי מצב מסוכן??
קוזוך מאמן טוב אין בזה ספק , אבל מנהל גרוע את הסגל.
לא יודע להכניס חמצן לקבוצה. במצבי לחץ יש מאמנים שעושים בלאגן למעלה, את זה הוא לא יודע לעשות.
הוא הולך עם שחקנים שהוא מאמין בהם אבל לפעמים זה לא זה
כל עוד כאנען מצליח לרוץ הוא חייב לשחק לפני אליאס. זה לא זר שאתה יכול להגיד שלא התאקלם, גם אם הוא חלש הוא בוודאות טוב יותר מאליאס.
למה היה דחוף לעבור ל 3 בלמים?
ואם כבר עברת את. לא יכול להשאיר את לופז ומזרחי.
במיוחד את מזרחי, גם כשהוא עולה למעלה אף אחד לא מוסר לו כי חבל על הכדור.
קיבלת גול, הדקות חולפות, אתה חייב גול
למה להכניס את תורג'מן ואלמוג??
האם מתישהו כשהם שיחקו יחד אחד מהם בעט למסגרת?
האם היה לנו איתם אי פעם חצי מצב מסוכן??
קוזוך מאמן טוב אין בזה ספק , אבל מנהל גרוע את הסגל.
לא יודע להכניס חמצן לקבוצה. במצבי לחץ יש מאמנים שעושים בלאגן למעלה, את זה הוא לא יודע לעשות.
הוא הולך עם שחקנים שהוא מאמין בהם אבל לפעמים זה לא זה
כל עוד כאנען מצליח לרוץ הוא חייב לשחק לפני אליאס. זה לא זר שאתה יכול להגיד שלא התאקלם, גם אם הוא חלש הוא בוודאות טוב יותר מאליאס.
לפי הראיון שלו הוא עשה את החילוף כדי לשמור על ויטור ולעזור לו בהגנה. נשמע שהוא חשב איך להעביר את המשחק ב1-0 ועל זה משלמים
משהו שאני לא מבין...
שנה שעברה דקה 60 היה נראה שיתאנו עכשיו למשחק, הכושר והאמונה היו בשמים.
השנה, אותו צוות אימון, אותם שחקנים, דקה 60 מחזיקים את הצד ונראים שיכורים. מה נשתנה???
משהו שאני לא מבין...
שנה שעברה דקה 60 היה נראה שיתאנו עכשיו למשחק, הכושר והאמונה היו בשמים.
השנה, אותו צוות אימון, אותם שחקנים, דקה 60 מחזיקים את הצד ונראים שיכורים. מה נשתנה???
גם העונה במשחקים רבים לחצנו בסיום כמו שצריך.
מה השתנה?מנטליות של שחקנים. הקבוצה פחות מהודקת, פחות רצה, פחות לוחצת. זה בעיקר בראש.
כאילו אנחנו אחרי 3 אליפויות רצוף.
1. הוא חשש מהמהירות של ויטור ובואו נודה על האמת - ויטור תפס היום הרבה אוויר. כבר אין לו מהירות בטח לא לסילונים כמו טאבי/סונגה וכד'
2. הוא חשש שבלוריאן יספוג צהוב שיגרום לו להעדר מהמשחק בטרנר ולכן הכניס בלם נוסף שאם צריך - שישרוף על עצמו צהוב
3. ונטורה היום הפקיר את הקבוצה עם 4 איבודים קריטיים. המשחק הגרוע ביותר שלו מאז שהוא פה.
ובינינו - הגול נכבש כי לופז עמד ולא חזר עם טאבי שהספיק לו צעד אחד כדי לתפוס פער.
ובינינו 2 - לא בלטקסה היה הבלם השלישי שהיה אמור להיות בעמדה במקום לופז ? כי זה מה שלופז אמר לקוז'וך כשהוחלף - הוא עמד בין 2 שחקנים וסגר שטח ולא ידע על מי להמר מביניהם.
ובינינו 3 - גם אני לא הייתי בכלל עובר ל-3 בלמים כי שלטנו בצורה מושלמת . לא הייתה סיבה לשנות.
אבל לא חושב שבגלל זה סיימנו בתיקו.
פשוט לא ייצרנו מספיק.