הפועל באר שבע- בני סכנין, ראשון, 20:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: הפועל באר שבע- בני סכנין, ראשון, 20:00, טרנר

שליחה על ידי Itay »

ישששש איףףף איזה משחק קשה, מתחילת המשחק לא היינו מספיק קילרים מול השער והחילופים של ברדה לא הוסיפו לנו, לא הבנתי איך סלמאני לא נכנס היום. ניצחון סופר חשוב בטח לאור ההפסד של חיפה, אם אפשר להתנחם במשהו זה שבמשחק ליגה הבא סביר להניח שיהיה פה עוד זר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

REDZED כתב:
18 ספטמבר 2022, 21:18
עם כל הכבוד
ספורי מאבד מלא כדורים
זה לא רק זה, המשחק איתו איטי בטירוף. הוא צריך 3-4 נגיעות בכדור בכל פעם שמקבל אותו וזה הורג לנו את הקצב
למי ששם לב ברדה עובד איתו על תנועה לעומק וכבר נוצרו כמה שערים ככה בינתיים, הוא גם חייב חייב לעבוד איתו על לשחרר כדור מהר כי זה בלתי נסבל ומאוד פוגע בנו

עוד משהו זה סטטיות בהתקפה. רבאק תתחילו לנוע ולהשתחרר משומר, להיות פחות צפויים. זאת הסיבה המרכזית שחטואל מגיע תמיד לכדור במקום הנכון, הוא פשוט יודע לברוח

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

יש גרף שיפור כללי בקבוצה.
בשליש האחרון קיימת בעיה קשה.
אין תנועה. אין הצטרפות. אין מהירות. אין שכל.
אין גם מספיק איומים מרחוק (לא בכדי זה הביא את הגול).
יותר מדי מהלכים טובים מסתיימים ללא בעיטה לשער כלל.

החוסר של שחקן קליני באגף שמאל זועק לשמיים.
חייבים אחד כזה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ביום שנרצה להיות(או שההיא שם ביציע הכבוד תרצה) קבוצה תחרותית לאליפות אפשר לספור על כף יד אחת את כמות השחקנים שישאארו פה.
אם ספורי הכוכב של הקבוצה אז זו הבעיה העיקרית.

ההוצאה של חמד במחצית ולהשאר בלי חלוץ הייתה החלטה נוראית של ברדה וראינו את זה כל פעם שאנחנו תוקפים חטואל או מיכה מקבלים באגף ואין אף שחקן להרים לו , השינוי בא מאוחר יחסית אבל שיחק המזל פה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בחלק הקדמי גם אין מספיק שחקנים.
היום שיחקנו עם 4 שחקנים שיכולים לעשות משהו למעלה, שאפי באזור שהוא לא הקלאסי שלו, ספורי שהיה אנוכי בקטע של לזרוק עליו כיסא, חמד שאנחנו לא מפעילים ומיכה ששיחק בתפקיד לא לו ועדיין היה הכי טוב בקבוצה ויצר המון.

המערך הזה לא מחמיא לאף שחקן שלנו, הוא מאולץ בקטע לא טוב.

ועדיין אני מסכים שיש שיפור מסוים בשטף, בתיאום, בהנעת הכדור.
מקדימה עדיין ספורי הוא הדומיננטי והוא מחרב יותר מאשר יוצר, אנחנו לא משחקים על חלוץ ושלישיית שאפי - ספורי - מיכה היא קבוצת שחקנים לרגל.
קשה לשחק ככה.

אני לא מבין למה הלכו על סלמאני וחמד, 2 חלוצים שלא יודעים להפעיל.
היה עדיף להביא אחד שהוא יותר מהיר וטכני. הסגנון של הקבוצה הוא לא הכי דומיננטי, זה לא שאנחנו שוכבים על יריבים.
גם אין תנועה מקו שני שהם יכולים לשמש כקיר.
בקיצור, אין חלוץ מתאים, ומאחוריו בעיקר שחקנים לרגל. קשה ככה.
התמהיל יצטרך להשתנות.

מגנים ישפרו אותנו מאוד.
כנף שמאל שמשחק לשטח גם כן. במקום ספורי.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

ראיתי עכשיו את התקציר
הגענו למצבים ממש טובים!!!
היו שם איזה 4-5 מצבים של 100% גול

סמל אישי של משתמש
Redbull

שליחה על ידי Redbull »

שמעון א כתב:
18 ספטמבר 2022, 22:24
ראיתי עכשיו את התקציר
הגענו למצבים ממש טובים!!!
היו שם איזה 4-5 מצבים של 100% גול
כי שיחקנו ממש טוב!!
לא זוכר מתי הגענו לכל כך הרבה מצבים מול סילבס (שאגב הודה שהגיע לנו לנצח)
דיברתו פה יותר מידיי על ברדה וההרכב ומה הוא עושה ולא נראים טוב
היה משחק כיף לצפיה,נראינו טוב מסודר חד(חוץ מהרחבה)
קבוצה אירופאית לכל דבר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

עלינו במערך מוזר מאוד. המגן השמאלי הפותח (לופז) לא בסגל, על המחליף לא סומכים (ובצדק, ובכל זאת החתימו אותו לעונה נוספת, מוזר), באריירו בלם שלישי במקום אבו עביד..., זר שלא נספר, הוכנס למקפיא ולא נרשם לאירופה פתאום מופשר להרכב (והיה לטעמי די טוב).
ברדה יצר לעצמו אילוצים ועיקם את כל המערך כדי לנסות להתגבר עליהם. לכאורה מיכה וספורי על קו שמאל אך הם כל הזמן חותכים לאמצע, ומצופפים את המערך כשמשמאל חול וכולרה. הצפיפות שנוצרה מימין הקשתה מאוד על שאפי, כל כך בולט שחסר שחקן קו שמאל אז היום חסר לנו גם מגן שמאלי...
ובכל זאת ולמרות הכל משחק קיצבי, מותח ומעניין מאוד. כל הכבוד לשחקנים שלמרות העומס הרב עדיין עומדים על הרגליים. באריירו וויטור (מי אם לא הם) היו הבולטים ביותר לטעמי.
חטואל דורש התייחסות נפרדת - תרצו, לא תרצו הוא הסקורר הבולט שלנו העונה. ראינו במחצית הראשונה את אליאס מעביר מרגל חלשה לחזקה ומאבד הזדמנות טובה לבעיטה לשער, ראינו במחצית השניה את ספורי עם נגיעה ועוד נגיעה ומאבד הזדמנות נהדרת להבקיע. בא חטואל ומלמד איך מבקיעים בנגיעה. 10 מ-11 שעריו האחרונים היו בנגיעה אחת (ותודה לאנליסטים באר שבע על המידע). נגיעה אחת, רשת. זהו. יהיה נחמד עם עוד כמה אצלנו ילמדו לעשות זאת.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 18 ספטמבר 2022, 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

כל עוד לא מגיע שחקן לכנף השמאלית (וגם אם יגיע) אנחנו חייבים לחשוב איך אנחנו לוקחים את חטואל, אחד השחקנים היחידים שעובדים לנו בהתקפה לאורך זמן, ולהפוך אותו לאחד שיוכל לתרום לנו גם מדקה ראשונה.
אני פחות קונה את עניין הכושר, לדעתי זה יותר בעיה בחלוקת הכוחות שלו מבחינה אישית תוך כדי משחק וטבעי שזה הרבה פחות בולט כשהוא עולה מהספסל

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אני דווקא לא מבקר את ברדה על הדקות ששיחק ללא חלוץ.
במערך הזה, שהולך לאמצע וחסרה בו תנועה, קשה לחמד היה לבוא לידי ביטוי. סלמאני לא היה שונה ממנו.
ספורי הוא כן שחקן שעושה תנועה, הוא פשוט היה ביום אגואיסטי ולא מדויק. יש לו יותר מדי ימים כאלה, אבל זה נושא אחר. יום יותר טוב שלו וכולם משבחים את ברדה על ההחלטה.

אם למדתי מברדה משהו, זה שהוא צודק שלא צריך לשלב שחקנים בכוח.
סלמאני לא היה תורם יותר מחמד, להכניס אותו רק כדי לסמן V על חילוף מהבית לא היה מועיל לא לו ולא לנו.
ברדה לא דוחף שחקנים בכוח ואני אוהב את זה. שחקנים מקבלים צ'אנסים בסיטואציות שיוכלו לבוא לידי ביטוי ולצמוח משם.
לפעמים עדיף חצי שעה טובה מאשר שעתיים בינוניות מינוס.

על המערך הכללי של הקבוצה אפשר לדבר לא מעט, בסוף האשם העיקרי בו זה חוסר הפעילות בחלון.
ברדה בשבועות האחרונים מראה מצוין את מי הוא מעריך ומי לא.
לדעתי אם זה תלוי בו, גם אנסה מוחלף מחר בבוקר.
אז אין איזון ויש עמדות שזועקות לחיזוק. נקווה שיענו, אין הרבה זמן.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

yossi כתב:
18 ספטמבר 2022, 23:17
אני דווקא לא מבקר את ברדה על הדקות ששיחק ללא חלוץ.
במערך הזה, שהולך לאמצע וחסרה בו תנועה, קשה לחמד היה לבוא לידי ביטוי. סלמאני לא היה שונה ממנו.
ספורי הוא כן שחקן שעושה תנועה, הוא פשוט היה ביום אגואיסטי ולא מדויק. יש לו יותר מדי ימים כאלה, אבל זה נושא אחר. יום יותר טוב שלו וכולם משבחים את ברדה על ההחלטה.

אם למדתי מברדה משהו, זה שהוא צודק שלא צריך לשלב שחקנים בכוח.
סלמאני לא היה תורם יותר מחמד, להכניס אותו רק כדי לסמן V על חילוף מהבית לא היה מועיל לא לו ולא לנו.
ברדה לא דוחף שחקנים בכוח ואני אוהב את זה. שחקנים מקבלים צ'אנסים בסיטואציות שיוכלו לבוא לידי ביטוי ולצמוח משם.
לפעמים עדיף חצי שעה טובה מאשר שעתיים בינוניות מינוס.

על המערך הכללי של הקבוצה אפשר לדבר לא מעט, בסוף האשם העיקרי בו זה חוסר הפעילות בחלון.
ברדה בשבועות האחרונים מראה מצוין את מי הוא מעריך ומי לא.
לדעתי אם זה תלוי בו, גם אנסה מוחלף מחר בבוקר.
אז אין איזון ויש עמדות שזועקות לחיזוק. נקווה שיענו, אין הרבה זמן.
לגבי אנסה אני חושב שאליניב מאוד אוהב אותו. אני גם חושב שחשוב שיהיה בסגל שחקן כמוהו. בטח כשיהיו משחקים גם באירופה וגם בליגה נגד המכביות שישאירו לו שטחים והוא יוכל לנצל את המהירות הפסיכית שלו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

red ultras כתב:
18 ספטמבר 2022, 23:21
לגבי אנסה אני חושב שאליניב מאוד אוהב אותו. אני גם חושב שחשוב שיהיה בסגל שחקן כמוהו. בטח כשיהיו משחקים גם באירופה וגם בליגה נגד המכביות שישאירו לו שטחים והוא יוכל לנצל את המהירות הפסיכית שלו.
אנסה זה שחקן שאני משאיר אותו שעתיים אחרי כל אימון רק כדי לעבוד על טכניקת הבעיטה שלו. היכולות האתלטיות שלו כל כך מתבזבזות עם הנגרות הזאת שזה מחרפן, חלוץ זר ראוי קובר את המצב שלו היום ברשת בצ׳יפ קליל

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

לא יודע אם סלמאני היה מיותר היום, לי בכל אופן הייתה מאוד מורגשת חוסר הנוכחות ברחבה, היה מהלך שחטואל נכנס יפה לכיוון הרחבה ופשוט ספורי המתין שם לבדו בין 3-4 שחקני שחקני סכנין, היה ברור שככה לא נבקיע. ככל שנקפו הדקות היה ברור שנתחיל יותר ויותר לדחוף כדורים לרחבה ובסיטואציה כזאת כדאי שיהיה לך שם חלוץ, לדעתי לא היה כזה אסון אם טיבי/ויטור היו יוצאים לטובת אחד כזה. אז לשמחתנו השוער שלהם הדף לרגליים של חטואל ששוב עומד במקום הנכון ובזמן הנכון, בכל מקרה זה מסוג המשחקים שלדעתי כן צריך לזרוק את הכלים ההתקפיים שלך למערכה כי איבוד נקודות נוסף בטרנר לא היה עובר חלק ללא מעט אוהדים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

red ultras כתב:
18 ספטמבר 2022, 23:21
אני גם חושב שהוא אוהב אותו, אנסה בהחלט אחלה שנותן את התחת.
מקצועית לא חושב שהוא מחזיק ממנו.

אנסה מהיר בטירוף אבל הוא עוד דוגמא מצוינת לכמה שכל וטכניקה חשובים מאתלטיות.
על אתלטיות לבדה אי אפשר לבנות. זה לא מספיק.

המצב שלו היום זה דוגמא קלאסית שלו, גם צמצם לעצמו את הפינה כשרץ מהצד למרות שיכל להיכנס יותר פנימה, וגם נגרות מרשימה בכך שלא נתן צ'יפ או חמור מכך לא הבין שהוא צריך לתת.
מהלך קלאסי שמסכם אותו - המון מהירות, מעט מדי חוכמת משחק וטכניקה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

שכחתי כמובן "להודות" למע"צ שכמו תמיד לא מעלים על דעתם לסנכרן את העבודות שלהם עם העומסים הצפויים בדרך (וזה דווקא ביום בו משטרת ישראל עשתה לשם שינוי עבודה טובה בויסות התנועה ברמזור היציאה הצפונית).
מעניין יהיה לשמוע מהחברים שחזרו למרכז כמה זמן שינה הפסידו "בזכותם".
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 18 ספטמבר 2022, 23:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה