עדכונים חיים | מכבי ת"א - הפועל ב"ש
Re: עדכונים חיים | מכבי ת"א - הפועל ב"ש
איך בוזגלו וראדי לא עשו מזה גול!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
"ראדי מת" בני זו***
אוהדים מגעילים.
אוהדים מגעילים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הובאן נראה כמו גימלאי
טאהא נראה זר לענף
אגב, מישהו צריך להגיד את זה.
לא משחק, לא תקופה, עונה מזעזעת של לואי טאהא. אני לאט לאט מאמין עותר ויותר שבעונה שעברה ההתלהבות שלו גרמה לנו לחשוב שמדובר בבלם ברמה אחרת ממה שהוא.
לא משחק, לא תקופה, עונה מזעזעת של לואי טאהא. אני לאט לאט מאמין עותר ויותר שבעונה שעברה ההתלהבות שלו גרמה לנו לחשוב שמדובר בבלם ברמה אחרת ממה שהוא.
בלם מחליף שמתאים למשחקים בסדר גודל בינוניSouth Boy כתב:אגב, מישהו צריך להגיד את זה.
זה פשוט קשה לצפייה.
בונקר נפלא של מכבי
אוי בן תורג'מן
לזה אתה קורא בונקר? עד שאתה יוצא להתקפת מעבר איך הם לא יתארגנו מאחורה? מגוחך להגיד בונקר.
בן תורג'מן פשוט מצחיק, שחקן קומדיה. מודה שאני כבר לא מסוגל לכעוס עליו מרוב שהוא מצחיק אותי.
בן תורג'מן פשוט מצחיק, שחקן קומדיה. מודה שאני כבר לא מסוגל לכעוס עליו מרוב שהוא מצחיק אותי.
מה אתה נופל על שחקנים משלימים שברוב העונה הם שחקני ספסל?South Boy כתב:לזה אתה קורא בונקר? עד שאתה יוצא להתקפת מעבר איך הם לא יתארגנו מאחורה? מגוחך להגיד בונקר.
תיפול על הכוכבים שלך שנראים כמו כלום היום.
שהוא אפילו לא ראוי להיות שחקן משלים, לכולם יש משחק לא טוב הוא פשוט שחקן לא טוב.CrazyRed7 כתב: מה אתה נופל על שחקנים משלימים שברוב העונה הם שחקני ספסל?
תיפול על הכוכבים שלך שנראים כמו כלום היום.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
פשוט זוועה מה שקורה. ממש עושה דה ז'ה וו למשחקים בתקופת אלישע בבלומפילד. רגליים רועדות, שחקנים נופלים ומועדים, כל שניה הולך להיות אדום.
בכר מבחינתי בינתיים לא עשה את המהלך שישנה את המשחק. אוחנה במקום הובאן זה לא מספיק דראסטי. שלא לדבר על זה שבדיעבד ברור שהוא טעה עם לוא'י טאהא ושלא הלך על סוארס (אבל אני מבין את השיקולים שלו)
בכר מבחינתי בינתיים לא עשה את המהלך שישנה את המשחק. אוחנה במקום הובאן זה לא מספיק דראסטי. שלא לדבר על זה שבדיעבד ברור שהוא טעה עם לוא'י טאהא ושלא הלך על סוארס (אבל אני מבין את השיקולים שלו)
למכבי תל אביב, קבוצה של 150 מיליון, אין אפילו מגן שמאלי אחד..אז איזה מגן שמאלי אתה מצפה שיהיה לך?South Boy כתב:
שהוא אפילו לא ראוי להיות שחקן משלים, לכולם יש משחק לא טוב הוא פשוט שחקן לא טוב.
על הזין שלי מכבי תל אביב! איך שחקן שאפעלו בעכו ופתח תקווה לא רצו נמצא בבאר שבע?CrazyRed7 כתב: למכבי תל אביב, קבוצה של 150 מיליון, אין אפילו מגן שמאלי אחד..אז איזה מגן שמאלי אתה מצפה שיהיה לך?