לא מתלונן על כך. ההומור שם היה בוטה עד כדי צרימה (ואני אומר את זה בתור אחד שלא נוהג לעקם פרצוף על הדברים האלה)The red one כתב: הדרישה מהם הייתה למחוק את הפוסט, אז עשו את זה. עזוב שגם על גבי הפייסבוק התווכחו שם והגיבו בצורה מכוערת לדרישה להוריד את הפוסט, אבל בסוף הורידו.
למה להוריד את כל העמוד?
כתב ynet
Re: כתב ynet
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: כתב ynet
אתה בושה וחרפה. לקרוא לאלימות? קללות? יריקות? זה קל מאוד כשאתה מתחבא מאחורי שם משתמש בדוי באינטרנט, בוא תחשוף את השם המלא שלך ואז תכתוב את הדברים האלה.הפועלעולה כתב:לשאול שאלה מכוונת את בכר וכשהוא נותן תשובה בסדר גמור הם מלהיטים את האווירה עם כתבות מפגרות שלא לצורך.
הכתבה על ראדי בעוד שהסיקור על אותו פוסט בשאר האתרים היה מתון.
החיפוש של המוגלה אחרי כל דבר רע, גם אם זה אומר לחפור בפייסבוק של אשתו של וויליאם סוארס.
זה, בשילוב השנה האחרונה בה פורסמו כתבות אנטי ללא אחיזה במציאות כמו "האם אוהדי הפועל באר שבע גזעניים", "אופיר דוידזאדה מחרים אימונים" ועוד ועוד ועוד גרמו לאוהדים שלנו להתפרץ על הצמד חמד. וכן, מגיעה להם כל קללה וכל יריקה, ואני מקווה שזה גם יצא מגבולות האינטרנט כדי לשים לבדיחה הזאת סוף.
אבל כמו שנאמר 400 פעם, אתה פסול עדות כי העבודה שלך זהה לשלהם וכמובן חבר טוב. אז בחייאת, תפסיק.
כאילו אני קורא כאן תגובה של הקיצונים מלה פמיליה.
מעדיף את שני העיתונאים למעלה בכל יום על אוהדים כמוך. אתה עושה לנו נזק פי אלף יותר גרוע ממה שכותרת שלילית בYNET או ONE עושה לנו.
כנסו לפרופורציות, אפשר לא לאהוב עבודה של עיתונאי כזה או אחר וגם לבקר אותו בצורה חריפה מבחינה מקצועית, אבל לאחל לו שזה יצא מגבולות האינטרנט ושיתקפו אותו? שירקו עליו? התנהגות עבריינית לכל דבר.