פצועים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: פצועים

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

סתיו רווח!.! כתב:יש חדש לגבי מצבו של מליקסון ? יטול חלק במפגש מול אינטר?
לפי מה שהבנתי, יהיה בסגל וכניראה ישולב במשחק כמחליף כשהמטרה היא שמול מכבי חיפה בסמי הוא כבר יפתח בהרכב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Sir Alex Ferguson כתב: לפי מה שהבנתי, יהיה בסגל וכניראה ישולב במשחק כמחליף כשהמטרה היא שמול מכבי חיפה בסמי הוא כבר יפתח בהרכב.
כמה זמן מאור נעדר ?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיא חניה כתב: כמה זמן מאור נעדר ?
אם ישחק בחמישי, קצת מעל לשלושה שבועות, אם ישחק רק בסמי זה כבר יהיה בסביבות חודש.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גיא חניה כתב: כמה זמן מאור נעדר ?
בתכלס 2 או 3 משחקים בהנחה שיקבל דקות נגד אינטר או חיפה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

דר אדום בנשמה כתב: ממש קורע מצחוק מצחיק עד דמעות (לא).
יש עוד אנשים שמסכימים איתי על הנושא הזה.
אתה מוזמן להמשיך לעשות צחוק...

ואם כבר אז תביא את ד"ר האוס!
אחלה ד"ר האוס.

ועכשיו ברצינות, מה המדד שלך לצוות רפואי טוב? שלא יפצעו שחקנים לעולם? כי זה לא קורה בשום מקום בעולם.

ריאל בארסה באיירן יובה לא משנה איזה מועדון לא משנה איזה רופא כדורגלנים נפצעים גפ אם יש אימונים ברמות הכי גבוהות וצוות רפואי שכולל את כריסטינה יאנג קלי טורס ודרק שפרד וכולם עשו התמחות בשריר הירך האחורי.

למה? כי יש עומס, כי הם ספורטאים שמשחקים ומתאמנים בקצב גבוה וכי זה גוף האדם, ככה נולדנו.

יש שחקנים שגנטית הם פציעים יותר (מליקסון) ויש כאלה שפחות (ראדי) אבל זה לא משנה את העובדה שתמיד יהיו פציעות.

לא יודע איך אפשר להעביר ביקורת על הצוות כשאין לנו באמת מושג ברפואה, בטיפולים, בשרירים, התכווצויות, מתיחות והיכולת אם אפשרית בכלל להימנע מכאלה מקרים.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

בפציעות אצל כדורגלנים בחול, בדרך כלל יום יומיים אחרי הפציעה מתפרסמת הפציעה ומועד החזרה. בתאריך החזרה ברוב המקרים השחקן עומד לרשות הקבוצה, לא לפני ולא אחרי.

אני חושב שבקטע הזה יש עדיין מקום לשיפור אצלנו. היו בשנתיים האחרונות סטיות משמעותיות מהמועד הצפוי. ייתכן ושם לא מאפשרים לשחקן להחליט לבד האם הוא כשר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

oranu כתב:
אחלה ד"ר האוס.

ועכשיו ברצינות, מה המדד שלך לצוות רפואי טוב? שלא יפצעו שחקנים לעולם? כי זה לא קורה בשום מקום בעולם.

ריאל בארסה באיירן יובה לא משנה איזה מועדון לא משנה איזה רופא כדורגלנים נפצעים גפ אם יש אימונים ברמות הכי גבוהות וצוות רפואי שכולל את כריסטינה יאנג קלי טורס ודרק שפרד וכולם עשו התמחות בשריר הירך האחורי.

למה? כי יש עומס, כי הם ספורטאים שמשחקים ומתאמנים בקצב גבוה וכי זה גוף האדם, ככה נולדנו.

יש שחקנים שגנטית הם פציעים יותר (מליקסון) ויש כאלה שפחות (ראדי) אבל זה לא משנה את העובדה שתמיד יהיו פציעות.

לא יודע איך אפשר להעביר ביקורת על הצוות כשאין לנו באמת מושג ברפואה, בטיפולים, בשרירים, התכווצויות, מתיחות והיכולת אם אפשרית בכלל להימנע מכאלה מקרים.
אני לא מדבר על חוסר בפציעות אלא שאם יש צפי לחזרה של שחקן אז שהוא יחזור ולא יחזור ויחמיר את הפציעה.
זה לא פעם ראשונה לא פעם שנייה ולא פעם שלישית ושדבר חוזר על עצמו אז זה אומר דרשני.
אני לא אמרתי לפטר את הרופא הנוכחי אבל להוסיף עוד רופא מומחה לפציעות ספורט לא יזיק ואף יועיל.
ולגביי פציעות, בקושי יש לי תלונות על הכושר הגופני ושיש פציעות הצוות הרפואי מטפל בהם תמיד עם אותן הטעויות, לפניי שנה מאור בוזגלו נפצע בשרירי הבטן וחיכו עם הניתוח חודשיים שיכלו כבר לעשות את הניתוח במהלך החודשיים הללו והוא היה חוזר מוקדם יותר, כנ"ל לגביי גאדיר שלגביו זה בכלל פארסה מוזרה.
וכנ"ל לגביי פציעות באופן כללי כמו אם דובב בזמנו עם אלישע שחזר מוקדם מדיי והחמיר את הפציעה שלו או עם מליקסון בעונה שעברה או עם אותו מליקסון בעונה עם אלישע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מישהו שמע עדכון בנוגע למצב של מיגל וטוני לקראת המשחק מול מכבי תל אביב ביום ראשון?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ראיתי את טוני בעידן 2000, בביג.
שאלתי אותו אמר: "אני מקווה שכן".

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

שמעון א כתב:ראיתי את טוני בעידן 2000, בביג.
שאלתי אותו אמר: "אני מקווה שכן".
מה קנה ?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חח לא שמתי לב

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מה עם וובה?
כל יום אומרים שמחר יהיה עדכון.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב:מה עם וובה?
כל יום אומרים שמחר יהיה עדכון.
מה אתה רוצה? הם עיקביים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

מליקסון יחזור עוד מספר שבועות. בהנחה שהקבוצה והשחקנים ממשיכים בכושר וביכולת הנוכחיים מה אתם עושים? מחזירים להרכב? ע"ח מי?
בוזגלו בכושר נהדר והוא היום השחקן הכי שלם שהיה אי פעם בקריירה שלו, ראדי נותן הצגות משחק אחרי משחק, מנוע אדיר לקבוצה, טוני - נראה לי שאין חולק על כך שהוא השחקן הטוב בארץ כיום, ואם זה לא מספיק גם שהר (כובש לא מעט) וגאדיר (סוף סוף נהנים ממנו) יכולים לשחק על עמדות מקבילות לאלו של מליקסון.
אני לא מקנא בבכר, נראה לי מישהו צריך להתנדב ולהיפצע...

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

delta7 כתב:מליקסון יחזור עוד מספר שבועות. בהנחה שהקבוצה והשחקנים ממשיכים בכושר וביכולת הנוכחיים מה אתם עושים? מחזירים להרכב? ע"ח מי?
בוזגלו בכושר נהדר והוא היום השחקן הכי שלם שהיה אי פעם בקריירה שלו, ראדי נותן הצגות משחק אחרי משחק, מנוע אדיר לקבוצה, טוני - נראה לי שאין חולק על כך שהוא השחקן הטוב בארץ כיום, ואם זה לא מספיק גם שהר (כובש לא מעט) וגאדיר (סוף סוף נהנים ממנו) יכולים לשחק על עמדות מקבילות לאלו של מליקסון.
אני לא מקנא בבכר, נראה לי מישהו צריך להתנדב ולהיפצע...
כל אחד מהאמור עלול להיפצע, כדורגל זה דבר דינאמי.
אם הוא יחזור וכולם בכושר כזה אז הוא יצטרך להיות בספסל,
ותמיד יש רוטציות.

שלח תגובה