גביע המדינה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: גביע המדינה
וואו!
גביע המדינה פשוט נהדר אני מת על זה, 2-1 לחיפה ובליגה זה בטח היה נגמר ב1-1 משעמם.
גביע המדינה פשוט נהדר אני מת על זה, 2-1 לחיפה ובליגה זה בטח היה נגמר ב1-1 משעמם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גול של קליימן.
מה עשה?red and white כתב:מישהו ראה את החגיגה של צ'יבוטה אחרי הגול?!? , מצד אחד חגיגה מבישה אבל מצד השני אני פשוט נקרעתי מצחוק
קצת יומרני הייתי אומרCrazyRed7 כתב:מחמיד הזה הולך להיות דאבור 2.
אם בהפועל ישקיעו בו הם יקבלו חלוץ חלוץ.
פשוט מזכיר לי אותו מאוד. בתנועות, בצורת המשחק, ביכולת בגילו ואפילו בהליכהTal_Hbs כתב:
קצת יומרני הייתי אומר

- red and white
- Title: Almog
עמד מעל הפנים של וייצמן שהבקיע גול עצמי ,והתפוצץ מצחוק כולל להצביע לוויצמן לתוך הפרצוףסניור כתב: מה עשה?
הייתי מכניס לו אגרוף לפרצוף.red and white כתב: עמד מעל הפנים של וייצמן שהבקיע גול עצמי ,והתפוצץ מצחוק כולל להצביע לוויצמן לתוך הפרצוף
רק אני מתעצבן שחיפה עושה בונקר מולנו ומול בית"ר בבית ומול מכבי שיחקה פתוח?!
לא נגמל גבאי מהפוזות של העצבני עלק?
שיחקה אותו דבר. אתה לא ניצלת. יש לה הגנה יותר מדי חלשה מכדי לעשות בונקר. מחצית שנייה פשוט החזקנו בכדור ולא ניצלנו את מספר המצבים שהיו לנו.adomi כתב:רק אני מתעצבן שחיפה עושה בונקר מולנו ומול בית"ר בבית ומול מכבי שיחקה פתוח?!
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אולי ויצמן הזה התגרה בו כל המשחק וניסה להוציא אותו מריכוז, אז צ׳יבוטה "החזיר" לו. אי אפשר לדעת אם היה בינהם איזה טראש טוק במהלך המשחק.red and white כתב: עמד מעל הפנים של וייצמן שהבקיע גול עצמי ,והתפוצץ מצחוק כולל להצביע לוויצמן לתוך הפרצוף
איזה וויצמן? אלי?שמעון א כתב: אולי ויצמן הזה התגרה בו כל המשחק וניסה להוציא אותו מריכוז, אז צ׳יבוטה "החזיר" לו. אי אפשר לדעת אם היה בינהם איזה טראש טוק במהלך המשחק.
- The red one
קרוב, עידן.אדום זקן כתב: איזה וויצמן? אלי?
חיפה מביכים.