האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
זה אשכרה נראה כמו אצטדיון!!
איזה אושר !
איזה אושר !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא יאמן, ואשכרה מתחילים גם לסגור את מה שאמור להיות הלובי לקהל, פשוט מרגש לראות את זה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רק לי נראה תמוה שבחרו לעשות קירות פינתיים כאלה גבוהים בעוד שהיציע עצמו מגיע לחצי גובה הקיר בערך?
לא היה יותר משתלם להמשיך את היציע עד למעלה? ברור לי שזה היה מקפיץ את מחיר הבנייה בכמה מיליונים טובים אבל אם כבר בונים כזה קיר זה מתבקש אחרת אין היגיון, או שעושים כזה קיר גבוה ויחד איתו גם יציע גדול, או שמלכתחילה היו עושים קיר יותר נמוך וחוסכים עלויות או משקיעים בדברים אחרים הרי מה הרווחנו? שהאיצטדיון מבחוץ למראית עין יראה גדול יותר?
לא היה יותר משתלם להמשיך את היציע עד למעלה? ברור לי שזה היה מקפיץ את מחיר הבנייה בכמה מיליונים טובים אבל אם כבר בונים כזה קיר זה מתבקש אחרת אין היגיון, או שעושים כזה קיר גבוה ויחד איתו גם יציע גדול, או שמלכתחילה היו עושים קיר יותר נמוך וחוסכים עלויות או משקיעים בדברים אחרים הרי מה הרווחנו? שהאיצטדיון מבחוץ למראית עין יראה גדול יותר?
הקירות אמורים להחזיק את הגג בין היתר והגג לא יכול להיות חצי מטר מעל הראש שלנוnir767676 כתב:רק לי נראה תמוה שבחרו לעשות קירות פינתיים כאלה גבוהים בעוד שהיציע עצמו מגיע לחצי גובה הקיר בערך?
מרשים.. תודה
רק תדמיינו שהעונה אנחנו מתמודדים לאליפות ואז האצטדיון נפתח בדיוק במאני טיים...
איזה זריקת מרץ תהיה כאן
רק תדמיינו שהעונה אנחנו מתמודדים לאליפות ואז האצטדיון נפתח בדיוק במאני טיים...
איזה זריקת מרץ תהיה כאן

ברור לי שהקירות אמורים להחזיק את הגג אבל אין שום סיבה שהגג לא יהיה חצי מטר מעל הראש שלנו, ככה זה ברוב האיצטדיונים שנבנים בצורה הזאת, לדוג':dor69 כתב: הקירות אמורים להחזיק את הגג בין היתר והגג לא יכול להיות חצי מטר מעל הראש שלנו
https://media.pitchcare.com/L/sqyLIu33kTJJ6Kn3fr2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.premierleague.com/content/d ... s/original" onclick="window.open(this.href);return false;
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... day_FC.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
אני לא מתלונן על הגובה של הקיר, פשוט תמוה לי שבחרו לעשות קיר גבוה ויציע נמוך, ההיגיון שלי אומר אם עושים יציע נמוך שיעשו קיר נמוך ואם עושים קיר גבוה שיעשו יציע גבוה, כל צורה אחרת זה בזבוז כספים.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני חושב שהגובה הוא בגלל שהם רוצים שכל הגגות יהיו בדיוק באותו הגובה והרי היציע המערבי יהיה יותר גבוה משאר היציעים בגלל הקומה של הויאייפי והקומה של עמדת השידור.
לעשות יציע יותר גבוה אני חושב שפחות נוח בגלל הגובה הרב של היציע ( הוא כבר כ 30 שורות של כסאות) ולעשות עוד קומה בשביל עוד 7 שורות זה לא שווה כלכלית ויראה פחות יפה מיציע גדול ורציף
לעשות יציע יותר גבוה אני חושב שפחות נוח בגלל הגובה הרב של היציע ( הוא כבר כ 30 שורות של כסאות) ולעשות עוד קומה בשביל עוד 7 שורות זה לא שווה כלכלית ויראה פחות יפה מיציע גדול ורציף
!!clark kent כתב:אני חושב שהגובה הוא בגלל שהם רוצים שכל הגגות יהיו בדיוק באותו הגובה והרי היציע המערבי יהיה יותר גבוה משאר היציעים בגלל הקומה של הויאייפי והקומה של עמדת השידור.
- דר אדום בנשמה
בכל מקרה מה זה משנה מה הגובה של הגג לעומת היציעים, העיקר שיהיה לנו אצטדיון חדש ונורמלי סוף כל סוף...
משום מה היציעים עדיין נראים לי נמוכים לעומת איצטדיון המושבה לדוגמא.
תגידו באצטדיון החדש יהיו 183 תאים פרטיים? בסמי עופר יש משהו כמו 30 תאים. ולכן זה לא נראה לי הגיוני. בכל אופן אם זה נכון יש פה פוטנציאל גדול לרווחים.
וכמה לדעתכם יעלה לשכור תא פרטי?
למה היציעים נראים באמת קטנים ? מהתמונו שכרו מהמושב הכי גבוה ביציע- זה נראה נמוך
- דר אדום בנשמה
זה רק נראה ככה, אבל בפועל זה גבוה..שלומי12 כתב:למה היציעים נראים באמת קטנים ? מהתמונו שכרו מהמושב הכי גבוה ביציע- זה נראה נמוך
- דר אדום בנשמה
זה יעלה משהו באזור ה100 אלף אולי אפילו יותר...zahipan כתב:תגידו באצטדיון החדש יהיו 183 תאים פרטיים? בסמי עופר יש משהו כמו 30 תאים. ולכן זה לא נראה לי הגיוני. בכל אופן אם זה נכון יש פה פוטנציאל גדול לרווחים.
זה קצת אשליה אופטית ולכן נראה לך שהגג צמוד לשורה האחרונה, אבל בפועל יש כמה וכמה מטרים (מניח שבערך כמו שבאצטדיון שנבנה אצלנו) - אם תסתכל בצד ימין של התמונה הראשונה למשל תראה שיש קיר בהיר שביציע שממול קשה לראות אותו אבל בצדדי רואים בבירור, בתמונה השנייה יש עמדת שידור שלמה שתלויה מהגג מעל היציע וקיר בגוונים צהובים.nir767676 כתב:
ברור לי שהקירות אמורים להחזיק את הגג אבל אין שום סיבה שהגג לא יהיה חצי מטר מעל הראש שלנו, ככה זה ברוב האיצטדיונים שנבנים בצורה הזאת, לדוג':
https://media.pitchcare.com/L/sqyLIu33kTJJ6Kn3fr2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.premierleague.com/content/d ... s/original" onclick="window.open(this.href);return false;
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... day_FC.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
אני לא מתלונן על הגובה של הקיר, פשוט תמוה לי שבחרו לעשות קיר גבוה ויציע נמוך, ההיגיון שלי אומר אם עושים יציע נמוך שיעשו קיר נמוך ואם עושים קיר גבוה שיעשו יציע גבוה, כל צורה אחרת זה בזבוז כספים.
הבניה הזו היא מהרבה סיבות, בין היתר הגג צריך עמודי תמיכה רציניים, יש צורך לחללים פתוחים למקרה שחס וחלילה יש שריפה ועשן מתחת לגג יהיה לעשן לאן לעלות (עשן עולה למעלה) ולאפשר עוד כמה דקות לפני שכולם נחנקים, צריך להעמיד מצלמות מעל הראשים של האנשים וכו'.
יש גם המון תקנים בנושא, אני מניח, לא מידע מקצועי, שהחשוב ביניהם זה הנושא של האש.
מה שבטוח הוא שיהיה לנו אחלה אצטדיון ובלי שום ספק הכי ביתי בארץ!