רע מאוד. אחד המשחקים הגרועים שלו.
לא חילץ כמעט כלום, לא ניצח כמעט באף מאבק, לא התמקם נכון כמעט בכלל.
לדעתי גם מקבל הוראות אחרת, נראה שרן מנסה יותר להשתמש בו כמוביל כדור לא פעם, אבל גם זה, זה לא ונטורה.
לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות
Re: לוקאס ונטורה חתם ל3 עונות
אם רוצים לשים אותו קצת על הספסל, אליאל שיחק 6 נגד איטליה והיה מצוין.
לי מרגיש שלמדו אותנו כשהוא 6 בודד, ומפעילים עליו לחץ כפול ואפילו משולש, כשהרבה פעמים גם מצמידים לו חלוץ כשמירה אישית. הפתרון שקינגס/בעיקר אליאל יורדים ואז יש פיבוט כפול זה הויי טו גו.
מה שמקבלים זה ונטורה ב8, ואז הרבה מהחסרונות שלו מתגלים. בעיניי, בהכנה וגם בעונה שעברה הפריצות שלו עם הכדור, וכן גם הבעיטה שלו, ומעצם הגודל והגובה שלו - הצטרפות לרחבה, ובדומה לדור פרץ גם חטיפות בחצי היריבה. כל אלה, הם מרכיבים חשובים מאוד בהפיכתו לקשר שלם, לדעתי יש לו את היכולות האלה ואין ספק שהתקופה האחרונה הקשתה עליו מאוד להביא את עצמו. אני מצפה מרן שיידע להחזיר אותו וגם שונטורה יתחיל להביא מספרים מהעמדה שלו, כי אין סיבה שלא.
מה שמקבלים זה ונטורה ב8, ואז הרבה מהחסרונות שלו מתגלים. בעיניי, בהכנה וגם בעונה שעברה הפריצות שלו עם הכדור, וכן גם הבעיטה שלו, ומעצם הגודל והגובה שלו - הצטרפות לרחבה, ובדומה לדור פרץ גם חטיפות בחצי היריבה. כל אלה, הם מרכיבים חשובים מאוד בהפיכתו לקשר שלם, לדעתי יש לו את היכולות האלה ואין ספק שהתקופה האחרונה הקשתה עליו מאוד להביא את עצמו. אני מצפה מרן שיידע להחזיר אותו וגם שונטורה יתחיל להביא מספרים מהעמדה שלו, כי אין סיבה שלא.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עשה שביתה איטלקית במחצית הראשונה אתמול
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש סיבה שלא, הבעיטה שלו מאוד לא מדויקת ובדר"כ לא בעוצמה מספיקה.shovalb9 כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 04:51לי מרגיש שלמדו אותנו כשהוא 6 בודד, ומפעילים עליו לחץ כפול ואפילו משולש, כשהרבה פעמים גם מצמידים לו חלוץ כשמירה אישית. הפתרון שקינגס/בעיקר אליאל יורדים ואז יש פיבוט כפול זה הויי טו גו.
אתם עושים מזבוב פיל. הייתה סאגה, היא נגמרה לפחות עד ינואר.
בסמי הוא יראה מה הוא יודע.
בסמי הוא יראה מה הוא יודע.