ULTRASOUTH
Re: ULTRASOUTH
UltraSouth
בוקר לא כל כך טוב לאוהדי הפועל באר שבע.
בוקר גרוע לדמוקרטיה בישראל.
החל מהבוקר אנשי הארגון מקבלים מסרים ואיומים ממשטרת ישראל, המשטרה דורשת מאנשי הארגון לא להגיע עם חולצות או דגלים עליהם הכיתוב ACAB, מסתבר שבמדינת ישראל בשנת 2018 המשטרה רוצה להחליט על הציבור אילו בגדים ללבוש כשהם יוצאים מהבית, מעבר לכך שזאת פגיעה בחופש הביטוי,חופש המחאה,והזכות להביע דעה במדינת ישראל. מדובר במעשה לא חוקי בעליל של משטרת ישראל.
כבר שנים שאנחנו מגיעים עם חולצות ושלטים כאלה, פתאום מעניין את המשטרה? פתאום עכשיו הם נעלבים? ברור שזה לקחת את החוק לידיים ולא ניתן לזה יד.
מדובר בכדור שלג מסוכן מאין כמוהו, מה השלב הבא יהיה? איזה שירים מותר לנו לשיר? איסור על הכיתוב ULTRAS אולי? אנחנו חיים במשטר אפל או במדינה דמוקרטית?
בין האיומים והמסרים שקיבלנו מגורמים כאלה ואחרים היה איום נוסף, במידה והמשטרה תיכנע ללחצים ותתיר את הכניסה עם הלבוש והדגלים הנ״ל יהיו לכך השלכות לאישורי תפאורות/אישורי הכנסת ציוד במשחקים הבאים.
למשחק הקרוב אנחנו מודיעים שאנחנו נבוא עם בגדי הארגון בדיוק כמו בשנים האחרונות, נכין תפאורה בכל טרנר ונדאג לקרנבל כמו שאנחנו עושים בכל משחק, נבוא לתמוך ולתת גב לקבוצה שלנו.
אם המשטרה לא תכניס אותנו, פשוט נישאר בחוץ.
לא נוריד את הבגדים ולא ניכנס עירומים.
אנו מציעים למשטרת באר שבע לבדוק שוב את המצב המשפטי בנושא העלבת עובד ציבור, כי אנחנו בדקנו, ואנחנו יכולים להגיד שהם יגלו שהם במצב מאוד בעייתי עם ההחלטה הלא חוקית וחסרת הסמכות הזאת, ואנחנו נפעל בכל דרך אפשרית למנוע את מה שיתרחש בשבת.
חשוב לנו לציין, במשחק הקרוב יש מבצע התרמה גדול שארגנו לילד פאר מורחיים.
כל התרומות שלכם עוברות אליו על מנת לממן את הטיפולים.
אנשינו ייכנסו להתרים וייצאו בתחילת המשחק במידה וחלק מאנשי הארגון לא יורשו להיכנס.
לקהל האוהדים שלנו אנחנו אומרים דבר אחד, תשימו איזה בגדים שבא לכם, באיזה צבע שאתם רוצים - זאת זכותכם הדמוקרטית.
חשוב לנו לציין שמאתמול ניסינו בכל דרך אפשרית להפוך את ההחלטה של המשטרה בפנייה למספר גורמים בעיר אך לצערנו ללא הצלחה.
חופש הביטוי הוא ערך עליון בדמוקרטיה,חופש המחאה הוא זכות בסיסית. הם מעוגנים במגילת העצמאות ובחוקי יסוד!
כל כך הרבה בלאגן יש במדינת ההזיה הזאת במקום להתעסק בו, המשטרה פותחת יחידות מיותרות מכספי הציבור שיכולות להצדיק את קיומן רק דרך לקיחת החוק לידיים.
תעזבו אותנו, צאו לנו מהוורידים, אין לנו עניין איתכם אנחנו רק באים לעודד ולדחוף את הקבוצה מספיק להתעסק בשטויות.
אולטרא' סאות
בוקר לא כל כך טוב לאוהדי הפועל באר שבע.
בוקר גרוע לדמוקרטיה בישראל.
החל מהבוקר אנשי הארגון מקבלים מסרים ואיומים ממשטרת ישראל, המשטרה דורשת מאנשי הארגון לא להגיע עם חולצות או דגלים עליהם הכיתוב ACAB, מסתבר שבמדינת ישראל בשנת 2018 המשטרה רוצה להחליט על הציבור אילו בגדים ללבוש כשהם יוצאים מהבית, מעבר לכך שזאת פגיעה בחופש הביטוי,חופש המחאה,והזכות להביע דעה במדינת ישראל. מדובר במעשה לא חוקי בעליל של משטרת ישראל.
כבר שנים שאנחנו מגיעים עם חולצות ושלטים כאלה, פתאום מעניין את המשטרה? פתאום עכשיו הם נעלבים? ברור שזה לקחת את החוק לידיים ולא ניתן לזה יד.
מדובר בכדור שלג מסוכן מאין כמוהו, מה השלב הבא יהיה? איזה שירים מותר לנו לשיר? איסור על הכיתוב ULTRAS אולי? אנחנו חיים במשטר אפל או במדינה דמוקרטית?
בין האיומים והמסרים שקיבלנו מגורמים כאלה ואחרים היה איום נוסף, במידה והמשטרה תיכנע ללחצים ותתיר את הכניסה עם הלבוש והדגלים הנ״ל יהיו לכך השלכות לאישורי תפאורות/אישורי הכנסת ציוד במשחקים הבאים.
למשחק הקרוב אנחנו מודיעים שאנחנו נבוא עם בגדי הארגון בדיוק כמו בשנים האחרונות, נכין תפאורה בכל טרנר ונדאג לקרנבל כמו שאנחנו עושים בכל משחק, נבוא לתמוך ולתת גב לקבוצה שלנו.
אם המשטרה לא תכניס אותנו, פשוט נישאר בחוץ.
לא נוריד את הבגדים ולא ניכנס עירומים.
אנו מציעים למשטרת באר שבע לבדוק שוב את המצב המשפטי בנושא העלבת עובד ציבור, כי אנחנו בדקנו, ואנחנו יכולים להגיד שהם יגלו שהם במצב מאוד בעייתי עם ההחלטה הלא חוקית וחסרת הסמכות הזאת, ואנחנו נפעל בכל דרך אפשרית למנוע את מה שיתרחש בשבת.
חשוב לנו לציין, במשחק הקרוב יש מבצע התרמה גדול שארגנו לילד פאר מורחיים.
כל התרומות שלכם עוברות אליו על מנת לממן את הטיפולים.
אנשינו ייכנסו להתרים וייצאו בתחילת המשחק במידה וחלק מאנשי הארגון לא יורשו להיכנס.
לקהל האוהדים שלנו אנחנו אומרים דבר אחד, תשימו איזה בגדים שבא לכם, באיזה צבע שאתם רוצים - זאת זכותכם הדמוקרטית.
חשוב לנו לציין שמאתמול ניסינו בכל דרך אפשרית להפוך את ההחלטה של המשטרה בפנייה למספר גורמים בעיר אך לצערנו ללא הצלחה.
חופש הביטוי הוא ערך עליון בדמוקרטיה,חופש המחאה הוא זכות בסיסית. הם מעוגנים במגילת העצמאות ובחוקי יסוד!
כל כך הרבה בלאגן יש במדינת ההזיה הזאת במקום להתעסק בו, המשטרה פותחת יחידות מיותרות מכספי הציבור שיכולות להצדיק את קיומן רק דרך לקיחת החוק לידיים.
תעזבו אותנו, צאו לנו מהוורידים, אין לנו עניין איתכם אנחנו רק באים לעודד ולדחוף את הקבוצה מספיק להתעסק בשטויות.
אולטרא' סאות
צודקים לגמרי.
התעסקות בטפל.
התעסקות בטפל.
שיקחו את החולצה הכי פשוטה שיש, כיתוב ACAB במרכז עם 1312 מתחתיו.
בד אדום, כיתוב לבן. 15 שקל לחתיכה וקצת הסברה וזה עף באוויר.
נראה את הקצין האידיוט שהחליט את זה משאיר מסה של אנשים בחוץ.
יש דברים שכל בן אדם שפוי צריך לצאת חוצץ כנגד.
בד אדום, כיתוב לבן. 15 שקל לחתיכה וקצת הסברה וזה עף באוויר.
נראה את הקצין האידיוט שהחליט את זה משאיר מסה של אנשים בחוץ.
יש דברים שכל בן אדם שפוי צריך לצאת חוצץ כנגד.
רק עם הכיתוב ACAB(ממה שאני יודע בספרד גם אסור)?ואם אני מגיע עם חולצה של חזיר מחרבן על שוטר זה מותר ?
חברים עזרה דחופה !!
חלק ממספר האשראי שלי הוא 1312, מה אני עושה ? יכניסו אותי מחר ?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רק אם 3 ספרות אחרונות אצלך זה 100Tal_Hbs כתב:חברים עזרה דחופה !!

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
טמבלים. 9402301040.ייקח להם כמה שנים לפענח.
משטרת לואי דה פינס.
התגובה של רוני ממצה. בתחילת טרנר חשבו מחוץ לקופסא, ופינו את הדרך צפונה, היה מעולה. ראו כי טוב, שינו את זה.
אין כאן הרגשה שהמשטרה עובדת בשביל האזרחים, אלא ההפך.
משטרת לואי דה פינס.
התגובה של רוני ממצה. בתחילת טרנר חשבו מחוץ לקופסא, ופינו את הדרך צפונה, היה מעולה. ראו כי טוב, שינו את זה.
אין כאן הרגשה שהמשטרה עובדת בשביל האזרחים, אלא ההפך.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
שכל אחד יבוא עם אות אחרת על החולצה 50 איש
יעמדו ביחד בשורה וישלימו ACAB !!
יעמדו ביחד בשורה וישלימו ACAB !!
-הם מנסים לפגוע באולטראס כשבפועל הם פוגעים בעצמם.
-הכיתוב הזה נותן תוקף להתנהגות המשטרה.
-אין שופט במדינת ישראל שיפסוק בעד המשטרה. במקרה הזה
זה כי נדמה לך שאם זה יתגלגל לבית משפט זו תהיה עמדת המשטרה. אף אחד לא יקרא לילד בשמואלדר כתב:-הם מנסים לפגוע באולטראס כשבפועל הם פוגעים בעצמם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יש עקרונות ששווה ללכת עבורם לבית משפט. אין ברשותנו מידע כמו מי נתן את ההנחיה ומאיזה חוק או תקנה הוא קיבל את סמכותו לכך. ובמיוחד האם הייעוץ המשפטי שהוא קיבל גיבה את ההחלטה וידע להגן עליה. על פניו, נראה שהמשטרה לא תוכל להגן על ההחלטה הזו בבית משפט ואשמח מאוד אם מישהו מקהל האוהדים יקח יוזמה ויקח את זה לבימ"ש
איזה עיקרון?
העיקרון שמאפשר להשמיץ באופן אישי בפומבי את כל השוטרים רק כי הם שוטרים?
(למרות שאני מסכים איתך שאפשר לכתוב מגילות על פעילותו הגרועה של הארגון שנקרא משטרה, אני בטוח שאנחנו מסכימים שאף מדינה לא יכולה להיות נורמלית בלי הארגון הזה)
או שנלחמים על עיקרון חופש הביטוי?
כי אז מחר אוהדים סכנין למשל יכולים להגיע עם שלטים דומים נגד מג"ב/צה"ל ואוהדי ביתר יכולים לשיר את "שישרף לכם הכפר", ולכל אחד יכולים להיות המון טיעונים שתומכים בזה בשם "חופש הביטוי".
לא מבין מה ההתעקשות על השלט הדבילי הזה שלא מוסיף כלום, ומקווה מאוד שהילדים שלי לא יגיעו למצב שבו ללבוש חולצה/להניף שלט/לעשות קעקוע של הכיתוב הדבילי הזה.
זה בידיוק הגבול שבין חופש הביטוי לחופש הביזוי, ועדיף לעצור את זה שם, זה לא מוסיף כלום
העיקרון שמאפשר להשמיץ באופן אישי בפומבי את כל השוטרים רק כי הם שוטרים?
(למרות שאני מסכים איתך שאפשר לכתוב מגילות על פעילותו הגרועה של הארגון שנקרא משטרה, אני בטוח שאנחנו מסכימים שאף מדינה לא יכולה להיות נורמלית בלי הארגון הזה)
או שנלחמים על עיקרון חופש הביטוי?
כי אז מחר אוהדים סכנין למשל יכולים להגיע עם שלטים דומים נגד מג"ב/צה"ל ואוהדי ביתר יכולים לשיר את "שישרף לכם הכפר", ולכל אחד יכולים להיות המון טיעונים שתומכים בזה בשם "חופש הביטוי".
לא מבין מה ההתעקשות על השלט הדבילי הזה שלא מוסיף כלום, ומקווה מאוד שהילדים שלי לא יגיעו למצב שבו ללבוש חולצה/להניף שלט/לעשות קעקוע של הכיתוב הדבילי הזה.
זה בידיוק הגבול שבין חופש הביטוי לחופש הביזוי, ועדיף לעצור את זה שם, זה לא מוסיף כלום