חוסה אנחל קריו
Re: חוסה אנחל קריו
לא חושב שיביאו 2 זרים גם אם ישוחרר.
לא יודע כמה כסף יש אבל אולי גם עדיף להתמקד בזר אחד טוב להתקפה במקום לחלק את העוגה ל2 זרים ופיצוי לקאריו.
לא יודע כמה כסף יש אבל אולי גם עדיף להתמקד בזר אחד טוב להתקפה במקום לחלק את העוגה ל2 זרים ופיצוי לקאריו.
עדיף זר תותח היום, חלוץ או אגף, אבל שיהיה סקורר..
בינואר עוד זר, על חשבון קריו, על פי הצורך.
אני יותר רגוע מהאמצע לעומת עמדת החלוץ, גם סבג וגם ממן יכולים למלא את המשבצת, לפחות עד ינואר.
סבג מפתיע!
בינואר עוד זר, על חשבון קריו, על פי הצורך.
אני יותר רגוע מהאמצע לעומת עמדת החלוץ, גם סבג וגם ממן יכולים למלא את המשבצת, לפחות עד ינואר.
סבג מפתיע!
שום ינואר.
היה לנו היום ספסל של קבוצת תחתית.
פציעה-שתיים ונתחיל להרגיש את הדלילות.
חסרים 2 שחקנים. 1 שהיה חסר תמיד ו-1 שיחליף את קריו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסכים איתך לגמרי!Totti כתב:שום ינואר.
פציעה הרחקה ויתחילו האילתורים
העונה ארוכה מאוד וצריך גם כוח שעולה מהספסל
חייב להביא שחקן להרכב ושזריהן יהיה לנו כמו אס מהספסל
גם ככה 90 דקות הוא לא יכול להשלים אף פעם
אם קריו נשאר זה איתות לא טוב למטרות הרצויות בעונה הזאת. אנחנו מפסידים פעמיים, כם בפעמים הנדירות שהוא יראה דשא עד ינואר אז לא נראה ממנו כדורגל וגם בן שהר לא יפחד על המקום שלו ואנחנו יודעים שבן שהר פורח רק כשיש מישהו שמאיים עליו.
המצב בינואר לא ישתפר מהכיוון של קריו, חייב לחתוך אותו עכשיו ולהביא עוד 2 זרים.
המצב בינואר לא ישתפר מהכיוון של קריו, חייב לחתוך אותו עכשיו ולהביא עוד 2 זרים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אם אני אלונה,פגישה היום עם הצוות המקצועי,סקאוטינג,מורחב ומה שבא לכם.
"רבותיי,אליפות על הרצפה,יש לכם 18 שעות למצוא קבוצה לקאריו ועוד 24 שעות להביא לי שמות של 6 מועמדים לפי הסדר שמתוכם יבחרו 2".
אם זה לא קורה הראש שלכם בסכנה.
"רבותיי,אליפות על הרצפה,יש לכם 18 שעות למצוא קבוצה לקאריו ועוד 24 שעות להביא לי שמות של 6 מועמדים לפי הסדר שמתוכם יבחרו 2".
אשכרה. קמתי כל כך חם, אבל לא מהחרמנות רכש הרגילה, זו שתמיד היתה לי.אדום זקן כתב:אם אני אלונה,פגישה היום עם הצוות המקצועי,סקאוטינג,מורחב ומה שבא לכם.
כי יש הזדמנות אמיתית לעשות משהו עם חיזוק טוב.
אני מקווה שנפתח לאלונה התיאבון
2 שחקנים שאתה פגוע בהם ואתה רץ עד הסוף.
חייב לשחרר את קאריו אין לו איך לתרום לנו.
הוא עומד על חוזה נמוך מאוד של 150 אלף דולר
אפשר בקלות לקפל אותו ולשלוח אותו לספרד עם הכרטיס שחקן
ועל טעויות משלמים אין מה לעשות.
הודעת שחרור שלו תביא לסימן ש2 זרים יגיעו.
2 שחקנים שאתה פגוע בהם ואתה רץ עד הסוף.
חייב לשחרר את קאריו אין לו איך לתרום לנו.
הוא עומד על חוזה נמוך מאוד של 150 אלף דולר
אפשר בקלות לקפל אותו ולשלוח אותו לספרד עם הכרטיס שחקן
ועל טעויות משלמים אין מה לעשות.
הודעת שחרור שלו תביא לסימן ש2 זרים יגיעו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קאריו בדרך החוצה, יש משא ומתן עם קיצוני וחלוץ, יכול להיות שחיכו לסיום חלון ההעברות ברוב הליגות על מנת שהמועמדים יסכימו להגיע ולא יחפשו קבוצה גדולה יותר.אדום זקן כתב:אם אני אלונה,פגישה היום עם הצוות המקצועי,סקאוטינג,מורחב ומה שבא לכם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זה לא עובד כמו שאתה חושב..אדום זקן כתב:אם אני אלונה,פגישה היום עם הצוות המקצועי,סקאוטינג,מורחב ומה שבא לכם.
למצוא בשלב כזה שחקנים *איכותיים* חופשיים עם שכר שנע בין 200-250 אלף יורו זה לא פשוט..
דיאחי, אתה עובר עכשיו מלהיות מקורב שמביא שמות וכרגע לא פוגע, לחצי גנב דעת וחצי פרשן.BaRdA10 כתב: זה לא עובד כמו שאתה חושב..
למצוא בשלב כזה שחקנים *איכותיים* חופשיים עם שכר שנע בין 200-250 אלף יורו זה לא פשוט..
גון אוגו יושב בבית, כמוהו יש עוד כמה עשרות שעשו קצת שרירים בקיץ או לא שיחק להם המזל ומחכים לחתום, הרי כולה מחזור 2-3-4 באירופה, לא אמצע הליגה.
אם היינו זקוקים לחמישה זרים, נמצאים תחת מבצע בעזה ו-"נהנים" מרזומה אנונימי באירופה עוד הייתי מבין...אבל הפועל באר שבע 2019 הוא מועדון שיש לו הרבה מעבר לכסף להציע.
חחחחח אוקייTotti כתב: דיאחי, אתה עובר עכשיו מלהיות מקורב שמביא שמות וכרגע לא פוגע, לחצי גנב דעת וחצי פרשן.
גון אוגו יושב בבית, כמוהו יש עוד כמה עשרות שעשו קצת שרירים בקיץ או לא שיחק להם המזל ומחכים לחתום, הרי כולה מחזור 2-3-4 באירופה, לא אמצע הליגה.
אם היינו זקוקים לחמישה זרים, נמצאים תחת מבצע בעזה ו-"נהנים" מרזומה אנונימי באירופה עוד הייתי מבין...אבל הפועל באר שבע 2019 הוא מועדון שיש לו הרבה מעבר לכסף להציע.
שוחרר, הודעה רשמית של המועדון.