זה לא.
תואר של חיפה זה הישארות ודאית של בכר ונסיון נוסף לעלות לאלופות הפעם בעמדה טובה הרבה יותר.
כנראה גם שמירה על הסגל וחיזוקים נוספים ואפשרות לעוד קרטון כסף.
מכבי בנתה קבוצה של כאן ועכשיו,איביץ באירופה הוכיח שאין לו מושג אז ממש לא אותו הדבר.
מעדיף ככה, בושות לכדורגל שלנו שיפסידו את כל המשחקים בבית.
רק שלא יתנו שלישייה להרכב שלישי של יובנטוס ויבלבלו על זה את המוח שנים.
בלתי נסבל ולצערי גם לא כזה מופרך. עד היום כל פעם שקבוצה ישראלית מפליצה באירופה עושים איזה דירוג ומעלים באוב את השלישייה נגד קבוצת מילואים של יונייטד כטופ 5
סיכוי טוב אבל לא ודאי.
עוד לא ברור איך מתחבר שם הפאזל.
בסוף חוליית ההגנה שלהם עדיין לא הושלמה...
חיפה תהיה חזקה בתמונה בכל מקרה, אם לא יהיו להם עזיבות או פציעות יוצאות דופן הם פייבוריטים גם השנה.
אנחנו אגב, בעיניי בתמונה, אמנם צריך שהכוכבים יתיישרו בשבילנו, אבל צריך להיות שם אם זה קורה.
ואני מאמין שנהיה שם.
לא יודע אם אנחנו מספיק עמוקים ואיכותיים כדי לא להפיל יחסית הרבה נקודות בליגה מול הקטנות בלוז הצפוי לנו, שלא לדבר על זה שאנחנו עוד זקוקים לרכש בינגו
אין ספק שאנחנו עדיין קבוצה חזקה אבל בהשוואה ליריבות אליפות שלנו זה לונג שוט רציני בלשון הממש מעטה
זה בכר המאמן, קשה לי להאמין שלא יעשו קמפיין מכובד, יש להם גם סגל וכלים לא רעים
הם בכלל לא עמוקים. בשביל להביא את עצמך לרמת המוכנות הפיזית הנדרשת בליגת האלופות ולהילחם על כל משחק עם עומק כזה אתה צריך לזרוק על 8-9 משחקי ליגה. אני מזכיר לך שבליגה האירופית עם סגל יותר עמוק בהרבה בכר זרק משחקים בבתים כשנראה היה לו שהבית גמור בשביל משחקי ליגה
הם בכלל לא עמוקים. בשביל להביא את עצמך לרמת המוכנות הפיזית הנדרשת בליגת האלופות ולהילחם על כל משחק עם עומק כזה אתה צריך לזרוק על 8-9 משחקי ליגה. אני מזכיר לך שבליגה האירופית עם סגל יותר עמוק בהרבה בכר זרק משחקים בבתים כשנראה היה לו שהבית גמור בשביל משחקי ליגה
ובאליפות השניה נתנו בראש גם בבתים וגם בליגה.
הם יביאו עוד עומק, אל תזלזלו בבכר.