הנעלם X (=יוסי שבחון) שוב משחק ובאר שבע נראית רע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: הנעלם X (=יוסי שבחון) שוב משחק ובאר שבע נראית רע

שליחה על ידי הילה חדד »

משה אוחיון כתב: 1. תקני אותי אם אני טועה, "לא נרשמה התקדמות" במשא ומתן משמע שיש עדין פערים בין הצדדים (כספים? אורך החוזה?).

2. אני חושב שהבעיה עם שבחון היא העובדה שהוא לוקח נתח לא קטן מהתקציב (יחסית לתרומה שלו) ושהוא שחקן שמגביל אותנו לסגנון משחק מאוד מסוים.
אני חושב שמדובר בשחקן מאוד חכם אבל מאוד לא יציב שנעלם לפרקים גדולים מידי. יוסי שבחון של לפני 5-6 שנים היה מושלם עבורנו. אבל כרגע אני מרגיש שהוא מעבר לשיא.
שבחון, בניגוד לשחקנים אחרים בסגל, בגלל המשכורת שלו, בגלל המעמד שלו, בגלל סגנון המשחק שלו, לא יכול להיות עוד שחקן בקבוצה, לא יכול להיות שחקן משלים. שבחון הוא הברומטר שלנו. כשהוא על מגרש שחקנים יחפשו בעיקר אותו כשירצו מישהו שינהל את המשחק וכן, עם שבחון אנחנו מוגבלים לשיטת משחק מסוימת.
וכששבחון נעלם, וזה קרה לצערי לעיתים קרובות מידי, וכששבחון לא לוקח אחריות ולא מנהיג, וזה גם קורה לעיתים קרובות מידי, זה משפיע על כל המערך והתפקוד של הקבוצה.

אי אפשר להתייחס לשבחון כמו שמתייחסים למוטי מלכה או לוטם זינו. אי אפשר לקבוע את רף הציפיות משבחון באותו דרגה שניצבים שחקנים במעמד נמוך יותר בקבוצה וכן כאלה שגם מרוויחים פחות כסף.
אל יוסי שבחון צריך להתייחס כמו שחקן שנמצא במעמד גבוה ומרוויח את אחת מהמשכורות הגבוהות בקבוצה אם לא הגבוהה שבהם.
משחקן כמו אדלי לדוגמא הציפיות נמוכות וגם השכר בהתאם. שחקן כמו שבחון הוא משהו אחר וצריך לשפוט אותו בהתאם. לפי המדד הזה אני לא בטוח שכדאי להשאיר את יוסי לעונה נוספת.
אז פשוט מאוד, תכתוב במספר מילים שאתה לא חושב שצריך להשאיר אותו ונגמר הסיפור.

בלי החרטוטים של מוביל, לא מוביל, הרמה של לוטם או בטח ובטח השטות של שיטת משחק.
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

להשאיר.
בהרבה משחקנים הראה הרבה מנהיגות וגם יכולת טובה.

היו לו גם משחקים גרועים אבל... הוא לא היחיד שהיה גרועה. כל הקבוצה שלנו הייתה גרועה לא רק הוא.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הילה חדד כתב:
אז פשוט מאוד, תכתוב במספר מילים שאתה לא חושב שצריך להשאיר אותו ונגמר הסיפור.

בלי החרטוטים של מוביל, לא מוביל, הרמה של לוטם או בטח ובטח השטות של שיטת משחק.
אם היה מוכן להישאר במשכורת נמוכה ובידיעה שיהיה שחקן משלים ויתכן אפילו שחקן ספסל, הראשון שהייתי מחתים. המציאות היא אחרת ולכן לדעתי הוא לא צריך להישאר.
שמעון א כתב:כל הקבוצה שלנו הייתה גרועה לא רק הוא.
זה בדיוק הקטע, הוא לא כל הקבוצה. כמה עוד שחקנים בקבוצה (בטח ישראלים שעליהם המס הוא גבוה יותר) מרוויחים 200 אלף דולר לעונה ואמורים להיות הברומטר שלנו?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה