שחקן שמקבל רסיסי דקות, מנסה לעשות מעל ומעבר, ולבעיט ברכל שמאל 3 פעמים לא היה נכון. אבל רואים את הכשרון שלו, את האתלטיות שלו ואת המסירות הטובות שלו. צריך לשחק יותר.
רבע גמר ג.המדינה : בני ריינה - הפועל ב"ש, 20:00, רביעי, 4.2, גרין
Re: רבע גמר ג.המדינה : בני ריינה - הפועל ב"ש, 20:00, רביעי, 4.2, גרין
ניצחון של מקצוענים!יופי של משחק .
דן ביטון ליהטט היום, כמה מצבים יצר לחברים!!!!
גנאח סיים כמו גדול!
זלאטן עם גול של חלוץ אמיתי.
ויטןר, חמסה חמסה,אולי נראה ממנו את שירת הברבור בשלושה חודשים הבאים עם הישארות בליגה? אמן!!!
תקשיבו, ראיתי שידור מאיזה לינק ששלח חבר, עם קולות מהמגרש בלי השדרים המעצבנים. איזה כיף!!!!!
תוך כדי משחק ביתר מפסידים, סילבה מורחק ואני מתחיל לדאוג שלא נבוא זחוחים....
רד טייגר, גם אני כמוך מריח עונה מיוחדת, אבל מפחד להגיד את זה בקול רם כי קשה לי להשתחרר ממנהגים ישנים, אז אני לא אומר!!!
גנאח סיים כמו גדול!
ויטןר, חמסה חמסה,אולי נראה ממנו את שירת הברבור בשלושה חודשים הבאים עם הישארות בליגה? אמן!!!
תקשיבו, ראיתי שידור מאיזה לינק ששלח חבר, עם קולות מהמגרש בלי השדרים המעצבנים. איזה כיף!!!!!
רד טייגר, גם אני כמוך מריח עונה מיוחדת, אבל מפחד להגיד את זה בקול רם כי קשה לי להשתחרר ממנהגים ישנים, אז אני לא אומר!!!
- ForeverRed
זה חוש ריח של מבוגרים….סימיוני כתב: ↑04 פברואר 2026, 22:12ניצחון של מקצוענים!יופי של משחק .
גנאח סיים כמו גדול!
לא מאשים את לוי, ב-2:0 בגביע זה בסדר גמור לנסות לקחת מצבים על עצמך ולהראות למאמן שמגיע לך יותר דקות, קוזוק הגיב מיידית לשינוי מערך של ריינה ולוי נהדר לנו בקו 5, גם היום שעל פניו הפיל יונים הוא עדיין ייצר לנו 4-5 מצבי הבקעה כולל בישול שהגיע לו עוד במוצ״ש.
יופי של מחצית שנייה אבל עוד יותר מבסוט על הגישה.
השחקנים הבינו את המצב מעולה, גם המחליפים מת על תורג'מן שקט וטוב בלי פרצופים, מגיע לו הגול. שימשיכו ככה וקצת פחות אדישות כמו במחצית ראשונה.
רעב רעבבב יאללה תתעוררו כוסרבקקק איזה קהל מת יש לנו טרנר צריך להישבר ביום שני
אחד המשחקים הכי חשובים בשנים האחרונות. ניצחון ופותחים פער 4 כששבוע אח"כ מכבי תבוא עם אנרגיות חיובית של מאמן חדש לטדי.
וכל זה שלביתר יש אח"כ את נתניה בחוץ שהיא קרציה ויכולה לקלקל ולנו אחרי אשדוד 2 משחקי בית נוחים מאוד.
להתאבד על המשחק עם בית"ר אין מצב לא לצאת משם עם 3 נקודות. הקהל צריך להביא את הנקודות!
כואב הלב שככה טרנר נראה, היינו הכי טובים בארץ בפער במגרש ביתי, התחיל שובע מטופש אחרי האליפות השלישית.
אלונה תדליקי אותנו עם רכש יום לפני המשחק תני לנו ריגוש קצתתת
השחקנים הבינו את המצב מעולה, גם המחליפים מת על תורג'מן שקט וטוב בלי פרצופים, מגיע לו הגול. שימשיכו ככה וקצת פחות אדישות כמו במחצית ראשונה.
רעב רעבבב יאללה תתעוררו כוסרבקקק איזה קהל מת יש לנו טרנר צריך להישבר ביום שני
אחד המשחקים הכי חשובים בשנים האחרונות. ניצחון ופותחים פער 4 כששבוע אח"כ מכבי תבוא עם אנרגיות חיובית של מאמן חדש לטדי.
וכל זה שלביתר יש אח"כ את נתניה בחוץ שהיא קרציה ויכולה לקלקל ולנו אחרי אשדוד 2 משחקי בית נוחים מאוד.
להתאבד על המשחק עם בית"ר אין מצב לא לצאת משם עם 3 נקודות. הקהל צריך להביא את הנקודות!
כואב הלב שככה טרנר נראה, היינו הכי טובים בארץ בפער במגרש ביתי, התחיל שובע מטופש אחרי האליפות השלישית.
אלונה תדליקי אותנו עם רכש יום לפני המשחק תני לנו ריגוש קצתתת