מונדיאל 2018
Re: מונדיאל 2018
לא יודע למה בשידור אצלנו זה כזה רחוק משתתף בצערכם מי שרואה ככה ,בשידור הרוסי רואים מצויין
ככה ראו בשער 3 בווסרמיל
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
תמיד מדברים על הנבחרת החלשה שיש סביב רונאלדו בפורטוגל..
ומה עם ארגנטינה?חוץ מאגוארו והיגוואין(וגם, רק אחד מהם יכול לשחק) אין שם כלום.
הגנה וקישור ברמה נמוכה בהרבה מהנבחרת הפורטוגלית.
ומה עם ארגנטינה?חוץ מאגוארו והיגוואין(וגם, רק אחד מהם יכול לשחק) אין שם כלום.
הגנה וקישור ברמה נמוכה בהרבה מהנבחרת הפורטוגלית.
הבנתי שדרך האתר שלהם יש זווית יותר טובה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מאמן קרואטיה עושה בכר מול נתניה בפליאוף.
זו רק מחצית אחת, אבל בכל זאת. טוני צריך לשחק שם בהרכב. לא פחות.
איזה נבחרת חלשה.
אין שם כלום
אין שם כלום
אני דווקא הופתעתי לטובה מניגריה, לא ציפיתי להרבה,
והם הגיעו לשער פחות או יותר, נגד נבחרת מצוינת כמו קרואטיה.
והם הגיעו לשער פחות או יותר, נגד נבחרת מצוינת כמו קרואטיה.

חחחחחizguy83 כתב:זו רק מחצית אחת, אבל בכל זאת. טוני צריך לשחק שם בהרכב. לא פחות.
טוני היה מת בקצב הזה. לעשות הגנה-התקפה בקצב הזה לא משהו שטוני התמודד איתו.
ובמקום מי בדיוק?איובי?מוסא?אנדידי?כולם משחקים ושיחקו ברמות הגבוהות ביותר. טוני לא ברמה עם כל הכבוד.
"מת בקצב הזה". כאילו שהוא לא שיחק בקצב הזה נגד סלטיק, אינטר, סוטון ובשיקטאש. זה היופי במונדיאל. מקסימום 7 משחקים. כל השמות שציינת (אני לא מצליח לעקוב יותר מדי אחרי כדורגל עולמי בשנים האחרונות), אבל כולם אותו שטאנץ,מהירות ודריבל. חסר להם את זה שיתמודד עם הכוח של הקרואטים. אפשר להתווכח על הרכב, אבל לא בסגל? זו הזיה.CrazyRed7 כתב: חחחחח
טוני היה מת בקצב הזה. לעשות הגנה-התקפה בקצב הזה לא משהו שטוני התמודד איתו.
ובמקום מי בדיוק?איובי?מוסא?אנדידי?כולם משחקים ושיחקו ברמות הגבוהות ביותר. טוני לא ברמה עם כל הכבוד.
אם אתה לא עוקב איך אתה מביע דעה ואומר שהוא עדיף עליהם?
בכל אופן, הכוח של טוני זה עניין יחסי. את ורסליקו, המגן הימני של קרואטיה, הכוח של טוני לא ממש מרשים.
יש סיבה שהחברים שלו לנבחרת משחקים בקבוצות גדולות ובליגות גדולות והוא לא. הוא לא ברמה הזו.
בכל אופן, הכוח של טוני זה עניין יחסי. את ורסליקו, המגן הימני של קרואטיה, הכוח של טוני לא ממש מרשים.
יש סיבה שהחברים שלו לנבחרת משחקים בקבוצות גדולות ובליגות גדולות והוא לא. הוא לא ברמה הזו.
כי יש לי עיניים ואני רואה את המשחק כרגע. רשמתי בהתחלה הערת אזהרה בטאבו שזה רק אחרי מחצית (רושם ראשוני). טוני יכול להשתלב פה בכיף. או לפחות לשנות משחק כשלא הולך.CrazyRed7 כתב:אם אתה לא עוקב איך אתה מביע דעה ואומר שהוא עדיף עליהם?
הוא לא זומן, כמו שמליקסון לא זומן בקדנציה הראשונה שלו פה. איך שלקח אליפות בפולין זומן. משחק בקבוצה קטנה לעומת כל השמות הנוצצים.