דן ביטון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: דן ביטון

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב:
06 אוקטובר 2024, 22:09
זה או להיות באגף או להיות בספסל. כרגע מנסים להכניס אותו בכוח.
עד החזרה של אחמד האלטרנטיבות הן ספר שהוא לא יותר טוב מביטון וסטויאנוב שקשה לצפייה.

"הבעיה" המרכזית היא שפרץ לא מסוגל ללכת לקו ואי אפשר להחליף מקומות בין ביטון ל-10. אולי עם יוספי זה יעבוד יותר טוב.
זה לא חייב להיות פרץ.
תן למגן לתפוס קו מדי פעם, תשחרר את הבנאדם לתרום במקומות שהוא מסוכן מהם. חוץ מזה שלא הכל חייב להיות סימטרי, אפשר לצאת קצת מהשבלונה.
זה נכון גם לחטואל שמשחק רחוק מאוד מהשער.
נקודת המוצא יכולה להיות באגף, ועדיין להפיק משחקנים מסוימים הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אנחנו לא באמת משחקים עם 10, אני בספק כמה ביטון יכול לשחק לצד קינגס, פרץ ויוספי כן יכולים.
הוא לא דינאמי מספיק, לא רץ מספיק.
כן, הוא ואנחנו סןבלים מזה שמזרחי לא מספיק שחקן שהולך לקו, אלא מרגיש יותר נוח באמצע.
אין לנו שחקן שבטבע שלו הולך לקו וזה פוגע בנו. נצטרך לראות איך משפרים את העניין הזה.
אני לא רואה את ביטון משחק במרכז לאורך זמן בצורת הקישור הנוכחית.

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

yossi כתב:
06 אוקטובר 2024, 23:17
אנחנו לא באמת משחקים עם 10, אני בספק כמה ביטון יכול לשחק לצד קינגס, פרץ ויוספי כן יכולים.
כן, הוא ואנחנו סןבלים מזה שמזרחי לא מספיק שחקן שהולך לקו, אלא מרגיש יותר נוח באמצע.
אין לנו שחקן שבטבע שלו הולך לקו וזה פוגע בנו. נצטרך לראות איך משפרים את העניין הזה.
דווקא היום בעיטה טובה של ביטון שהובילה לשער השלישי הגיעה אחרי חילופי מסירות באמצע עם קינגס.
במשחקים שאתה יושב על היריבה זה יכול לעבוד.
לשחק איתו באמצע זה מאוד רך, מצד שני זה מורגש בכנף הוא לא במיטבו לדעתי זה גם קשור לתפקוד של מזרחי שבגלל שהוא לא עולה לקו הוא לא משחרר אותו לזוז לאמצע.

אגב במחצית השנייה הוא וספר עמדו אחד לשני על הבלטה חח
:צעיף:

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
06 אוקטובר 2024, 23:17
אז בשביל מה הבאת אותו?
הוא לא היה ולא יהיה שחקן קו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
07 אוקטובר 2024, 00:35
אז בשביל מה הבאת אותו?
הוא לא היה ולא יהיה שחקן קו.
קודם כל כי כשיש הזדמנות להביא אותו, אז כנראה שאתה קודם מביא ואז מוצא לו מקום במגרש.
בראייה קדימה זו החתמה שהיית צריך לעשות. לא כוכב כדורגל, אבל כן אחד שמשפר את הקאדר הישראלי שלך.

דבר שני, זה לא שהוא לוקח מקום לשחקן קו אחר. גם ספר לא שחקן קו, אין לנו שחקן כזה בסגל.
זה שאין לנו שחקן שהולך לקו זה חסרון שאנחנו אומרים כבר לא מעט זמן, ביטון עדיין יכול לתרום גם מהעמדה הזו.
המיקום שלו זה גם תלוי במאמן. היה בולט במחצית הראשונה למשל, שהיו דקות שמזרחי קיבל הוראה להיות יותר באמצע ודן ממש על הקו, והיו דקות שהפוך.
גם מחצית שנייה היה רוב הזמן באמצע כשסטויאנוב נכנס כדי לתת ריווח.
הוא צריך לתת יותר, עמדת המוצא היא לא האישיו הגדול בעיניי. וזה לא שהוא לא מורגל מזה במכבי, גם שם רוב הזמן שיחק בעמדה הזו כי הוא לא מספיק עם רגליים כדי לשחק במרכז במערך נטול 10.

מול יריבות עם אמצע לא משהו, להרכיב אותו באמצע אולי כן יעבוד במבנה האמצע הנוכחי, צריך לבחון.
במשחקים כמו אתמול, מול יריבות עם אמצע ראוי, בעיניי הרכבה שלו במיקום של פרץ תגרור מקינגס להיות פחות חופשי במגרש. זה גם יקרה במהלך העונה מן הסתם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
07 אוקטובר 2024, 06:45
קודם כל כי כשיש הזדמנות להביא אותו, אז כנראה שאתה קודם מביא ואז מוצא לו מקום במגרש.
בראייה קדימה זו החתמה שהיית צריך לעשות. לא כוכב כדורגל, אבל כן אחד שמשפר את הקאדר הישראלי שלך.

דבר שני, זה לא שהוא לוקח מקום לשחקן קו אחר. גם ספר לא שחקן קו, אין לנו שחקן כזה בסגל.
זה שאין לנו שחקן שהולך לקו זה חסרון שאנחנו אומרים כבר לא מעט זמן, ביטון עדיין יכול לתרום גם מהעמדה הזו.
המיקום שלו זה גם תלוי במאמן. היה בולט במחצית הראשונה למשל, שהיו דקות שמזרחי קיבל הוראה להיות יותר באמצע ודן ממש על הקו, והיו דקות שהפוך.
גם מחצית שנייה היה רוב הזמן באמצע כשסטויאנוב נכנס כדי לתת ריווח.
הוא צריך לתת יותר, עמדת המוצא היא לא האישיו הגדול בעיניי. וזה לא שהוא לא מורגל מזה במכבי, גם שם רוב הזמן שיחק בעמדה הזו כי הוא לא מספיק עם רגליים כדי לשחק במרכז במערך נטול 10.

מול יריבות עם אמצע לא משהו, להרכיב אותו באמצע אולי כן יעבוד במבנה האמצע הנוכחי, צריך לבחון.
במשחקים כמו אתמול, מול יריבות עם אמצע ראוי, בעיניי הרכבה שלו במיקום של פרץ תגרור מקינגס להיות פחות חופשי במגרש. זה גם יקרה במהלך העונה מן הסתם.
אני מסתכל קדימה.
אין בעיה להשתמש בביטון כפלסטר באגף.
מתישהו יהיה חייב להגיע לשם זר, ואז הוא יחזור לשחק באמצע. אם הוא לא מסוגל לספק את זה, ועוד בקישור עם שני זרים אינטנסיביים כמו לוקאס וקינגס, אז אין לו מה לחפש פה מלכתחילה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הוא חייב לשחק באמצע כי הוא גם האופציה לתת פס חכם לגריטה לאחד על אחד (מה שפרץ לא עושה), וגם הוא אופציה לסכן את השער מרחוק (מה שגם את זה פרץ לא עושה) וזה גורם להגנה לצאת קדימה.

אסור שהוא יבלה יותר מדי משחקים על הקו, זו הסיבה שהוא הועזב לאשדוד כי לא היה לו מקום באמצע.
תמונה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

הראל כתב:
07 אוקטובר 2024, 13:27
הוא חייב לשחק באמצע כי הוא גם האופציה לתת פס חכם לגריטה לאחד על אחד (מה שפרץ לא עושה), וגם הוא אופציה לסכן את השער מרחוק (מה שגם את זה פרץ לא עושה) וזה גורם להגנה לצאת קדימה.

אסור שהוא יבלה יותר מדי משחקים על הקו, זו הסיבה שהוא הועזב לאשדוד כי לא היה לו מקום באמצע.
זה שני שחקנים שונים דן בתחילת דרכו ודן היום. בתחילת דרכו באשדוד הוא גם התחיל ככנף. לא היה לו מקום פה כי היה שחקן צעיר בקבוצה שרצה על אליפויות של כאן ועכשיו וגם עשתה טעויות בתכנון סגל קדימה בבחירות שלה.

אני עם יוסי, עמדת המוצא שלו היא בכנף כי אין לו רגליים לעשות תנועה ולמלא את הקווים וגם לחזור עד ה16 במשך 30 דק', בקו הוא יכול לסיים משחקים גם. סטויאנוב וזאהי אחמד הם שחקנים שיודעים לרווח וללכת לקו, אני לא בטוח בכלל שמזרחי לא מרגיש בנוח גם עם לרווח, פשוט זה הוראת מאמן בבילד אפ - כי זה יותר שמרני ואני מבין אותו. השינוי יכול להיות כחילוף, והוא יכול להיות גם כשינוי תפקוד למזרחי. לנסות פעם אחת את סטויאנוב בהרכב במקום מזרחי זה בהחלט ניסוי מעניין.

כשיש לו שחקן שמרווח ואז הוא מצליח להביא את הדריבל שלו, את המסירות עומק, ואת הבעיטה (עם רגל על הקו לא הביא מספיק כדורים מסובבים מהקו או פריצות כמו גנאח).

והוא שחקןןן, אתמול אחרי שסטויאנוב נכנס הוא וקינגס היו הבעלי בית במשחק.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
07 אוקטובר 2024, 10:03
אני מסתכל קדימה.
אין בעיה להשתמש בביטון כפלסטר באגף.
מתישהו יהיה חייב להגיע לשם זר, ואז הוא יחזור לשחק באמצע. אם הוא לא מסוגל לספק את זה, ועוד בקישור עם שני זרים אינטנסיביים כמו לוקאס וקינגס, אז אין לו מה לחפש פה מלכתחילה.
זה לא שונה בעיניי משחקנים כמו שועה ומיכה, גם הם מוסרים מעולים, אבל לא יהיו שחקני אלפא כי פשוט חסר להם דברים פיזיים כדי להיות שם.
מיכה היה שם לתקופה קצרה, אבל גם הם מוחבאים באגף או מצריכים מהקבוצות שלהם כל מיני התאמות כאלה ואחרות.
זה לא אומר בעיניי שלשחקנים כאלה אין מקום. השאלה איך הקבוצה גורמת לכך שכן נהנה מהפלוסים ופחות מהמינוסים, ופה הנקודה, אצלנו זה עדיין מרגיש שדן לא מספיק מנוצל.
אבל זה גם עליו, הוא מעולם לא היה שחקן יציב.
זה שמזרחי מרגיש יותר נוח באמצע מאשר בקו כמובן לא משרת אותנו. המשולש של פרץ - מזרחי - ביטון די מחפש את אותה בלטה.
אתמול כן ראיתי חלוקת שטחים ביניהם, נראה איך זה יימשך.
כן חושב שמול יריבות מסתגרות שישחקו על כדורים ארוכים (יש לא מעט כאלה בליגה) ביטון יכול להשתלב לצד קינגס וונטורה, מול קישור שיבוא לחפש לפרק לחץ בהנעת כדור/שחרור של שחקנים בדריבל על זריזות ולצאת מהר קדימה, בעיניי פחות.

בגלל זה אני חושב שגם אם יוספי יהיה טוב אצלנו, לא רואה בעיה בלהחזיק את פרץ, יוספי וביטון באותה קבוצה. אף אחד מהם לא שחקן יציב מספיק כדי להיות בטון בהרכב, אף אחד מהם לא ישחק יותר דקותבחיפה/מכבי, ותמיד טוב שיש לקבוצה בסדר גודל שלנו אחד מהם לפחות בספסל.

סמל אישי של משתמש
אודי
Title: CrazyRed

שליחה על ידי אודי »

בנתיים הוא לא מספיק בא לידי ביטוי ודי נעלם בכנף
נקווה שישדרג אותנו כי הוא מקבל פה חתיכת סכום

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב:
07 אוקטובר 2024, 17:04
זה לא שונה בעיניי משחקנים כמו שועה ומיכה, גם הם מוסרים מעולים, אבל לא יהיו שחקני אלפא כי פשוט חסר להם דברים פיזיים כדי להיות שם.
מיכה היה שם לתקופה קצרה, אבל גם הם מוחבאים באגף או מצריכים מהקבוצות שלהם כל מיני התאמות כאלה ואחרות.
זה לא אומר בעיניי שלשחקנים כאלה אין מקום. השאלה איך הקבוצה גורמת לכך שכן נהנה מהפלוסים ופחות מהמינוסים, ופה הנקודה, אצלנו זה עדיין מרגיש שדן לא מספיק מנוצל.
אבל זה גם עליו, הוא מעולם לא היה שחקן יציב.
זה שמזרחי מרגיש יותר נוח באמצע מאשר בקו כמובן לא משרת אותנו. המשולש של פרץ - מזרחי - ביטון די מחפש את אותה בלטה.
אתמול כן ראיתי חלוקת שטחים ביניהם, נראה איך זה יימשך.
כן חושב שמול יריבות מסתגרות שישחקו על כדורים ארוכים (יש לא מעט כאלה בליגה) ביטון יכול להשתלב לצד קינגס וונטורה, מול קישור שיבוא לחפש לפרק לחץ בהנעת כדור/שחרור של שחקנים בדריבל על זריזות ולצאת מהר קדימה, בעיניי פחות.

בגלל זה אני חושב שגם אם יוספי יהיה טוב אצלנו, לא רואה בעיה בלהחזיק את פרץ, יוספי וביטון באותה קבוצה. אף אחד מהם לא שחקן יציב מספיק כדי להיות בטון בהרכב, אף אחד מהם לא ישחק יותר דקותבחיפה/מכבי, ותמיד טוב שיש לקבוצה בסדר גודל שלנו אחד מהם לפחות בספסל.
שוב, הנחת העבודה שיגיע שחקן התקפה זר שיהיה באנקר באגף ימין. זה לא מותרות. זה הכרח מהמעלה הראשונה.
במצב כזה אני לא רואה איפה נכנסים ביטון, יוספי, פרץ ואחרים. זה יותר מדי עומס על אזור מאוד ספציפי במגרש שיושב על הספסל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
07 אוקטובר 2024, 19:15
שוב, הנחת העבודה שיגיע שחקן התקפה זר שיהיה באנקר באגף ימין. זה לא מותרות. זה הכרח מהמעלה הראשונה.
במצב כזה אני לא רואה איפה נכנסים ביטון, יוספי, פרץ ואחרים. זה יותר מדי עומס על אזור מאוד ספציפי במגרש שיושב על הספסל.
במצב בו אומרים שבמאה אחוז בינואר ספר מוחלף בפיגורה לימין, אז אתה צודק.
השאלה אם זה יקרה העונה. אני לא בטוח.
לא פוסל שאם ספר ימשיך להוכיח את עצמו כקלף מהספסל הוא יישאר בתקן הזה עד סוף העונה, ויבחרו בבלם זר ואולי מהלך על איזה ישראלי שיכול להיות הזדמנות ולהוסיף עומק במקומות שאין כמו מלמד בחלוץ.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

יכולת תמיד ידענו שיש לו, מאוד משמח לראות איך הוא לוקח בעלות על הקבוצה.
משהו שהיה חסר לו בת"א ולא האמנתי שהוא יצליח לעשות את הסוויץ' הזה בגיל 29.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

נהנה מכל רגע

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

נראה לי שהיה לי פעם "ויכוח" בפורום עם קרייזירד ומשה.
אמרתי שדן ביטון רק באמצע, והם אמרו שהוא יכול לשחק גם בימין. לא הסכמתי איתם.

היום, אני חייב להודות שהוא מפתיע אותי לטובה בימין. אמנם לא מהיר ודריבלסיט, לא שחקן אגף טיפוסי. אבל משחרר כדור בזמן, לא אונס ומחרמן את הכדור. פשוט משחק מהר, נגיעות יפות ורכות.
כמובן שהייתי רוצה שחקן זר מפלצת לאגף, אבל אני מאוד נהנה לראות אותו באגף ימין.

שלח תגובה