אדום בלב בנשמהההה כתב:
משחק חלש של בית"ר? נגד קבוצות נחותות מהם הם משחקים ככה אז זה עוד נחשב משחק טוב שלהם
ובואנ'ה לא נעים לי להיות המבאס אבל וואו איזה התלהבות יש בפורום הזה ובכלל ברשתות החברתיות מהניצחון הזה .. כאילו מדובר במחזור הלפני אחרון של הפלייאוף עליון ואנחנו עכשיו עם 2 נקודות הפרש ממכבי במקום הראשון ..
תצננו, תצננו .. יש עוד הרבה הרבה זמן ..
אתה מבין, ואתה כותב ניצחון
חייב להרגיע, למרות שזה משמח, לא קרה כלום.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
משחק חלש של בית"ר? נגד קבוצות נחותות מהם הם משחקים ככה אז זה עוד נחשב משחק טוב שלהם
ובואנ'ה לא נעים לי להיות המבאס אבל וואו איזה התלהבות יש בפורום הזה ובכלל ברשתות החברתיות מהניצחון הזה .. כאילו מדובר במחזור הלפני אחרון של הפלייאוף עליון ואנחנו עכשיו עם 2 נקודות הפרש ממכבי במקום הראשון ..
תצננו, תצננו .. יש עוד הרבה הרבה זמן ..
כן משחק מאוד חלש של בייתר, לא שמכבי היו יותר מידי גדולים, אבל לא זכור לי שבייתר הגיעו להזדמנויות או שראיתי איזה מהלך שאמרתי וואו חוץ מאולי ה 10 דקות האחרונות שהם קצת לחצו ותקפו, מכבי במשחק חלש, אחוזי החזקה בכדור מטורפים אבל בלי תכלס, זהבי די הציל להם את המשחק ביום די חלש שלו
אדום זקן כתב:
צודק!
אני כבר תיכננתי להגיד שקורצקי שיחק לידיים של מכבי,שחיה בדיוק על סוג היריבות האלה והסגנון משחק הסגור.
אבל אז בא הגול והוכיח שמכבי פגיעה גם במינימום התקפות או מצבים של בית"ר.
מה שאומר שצריך לסגור את מכבי אבל חייבים לעלות עם שחקנים מהירים בהתקפה שינצלו כל טעות שלהם.
לצערנו המאמנים בארץ מאוד פחדנים שמדובר מול מכבי,ועדיין אין להם ביצים להעיז יותר.
דקה לסיום המשחק עוד חשבתי לכתוב כאן על הפחדנות של קורצקי יקיר הפורום, שכמעט ועלתה לבית"ר בהפסד. לעלות
עם ילד צנום בן 12 כחלוץ בודד זה לעשות צחוק מהעבודה. לשמחתנו בית"ר התעשתה מחוסר ברירה והצליחה להשוות
ברגע האחרון.
כבר הרבה זמן אני טוען שמכבי קבוצה פגיעה. החוליה החלשה שלה היא ההגנה, ובכל פעם שקבוצות מגיעות לתקוף
אותה אנחנו רואים את זה. חבל שהפחד מהשם של מכבי גורם למאמנים ולשחקנים להסס לעבור את קו מחצית המגרש.
מי שלא מעז, לא מצליח. ובמקרה של מכבי מי שמעז, בדר"כ מצליח (גם אם חלקית).
גם אנחנו מתחילים לבנות הרתעה. משחקי הבית הבאים שלנו זה הפועל פתח תקווה ורעננה (אם אני לא טועה), תחשבו על עוד איזה 2 רביעיות או שלישיות וקבוצות כבר יתחילו בפיגור 1-0 מבית קמה.
סניור כתב:גם אנחנו מתחילים לבנות הרתעה. משחקי הבית הבאים שלנו זה הפועל פתח תקווה ורעננה (אם אני לא טועה), תחשבו על עוד איזה 2 רביעיות או שלישיות וקבוצות כבר יתחילו בפיגור 1-0 מבית קמה.
קודם כל שננצח את סכנין ואת בית"ר כי העונה בחוץ אנחנו עדיין מאופקים.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
מישהו אמר שצריך עליונות בצורה מוחלטת כדי להשיג ניצחון? צריך עליונות. ומכבי הראתה עליונות במשחק הזה. והגיע לה ניצחון.
אבל עזוב .. ככה זה כדורגל .. הלוואי ונמשיך להתווכח שלמכבי הגיע ניצחון או לא הגיע בזמן שאנחנו נמשיך לנצח ולאגור נקודות
לא טוען שלמכבי לא הגיע לנצח, רק להגיד שהם נשדדו זה קצת מוגזם לדעתי.
אני לא רק מסתכל על הנטו 90 דקות שהיו פה, אלא על רצף המשחקים שלהם.
ללא זהבי הם היו מאבדים עוד כמה נקודות בדרך, היום למרות עוד שער שלו סוף סוף נעשה סוג של צדק. הם לא באמת שווים ניצחונות בכל המשחקים הללו והגיע הזמן שיענשו.