כנראה שכן.Tal_Hbs כתב:רק לי מפריע לוותר על דן ביטון ?
הוא אומנם עם כישרון אבל לא עשה משהו יוצא דופן באשדוד.
כנראה שכן.Tal_Hbs כתב:רק לי מפריע לוותר על דן ביטון ?
אתה לא צודק. חיים זלקאי לא פראיירדר אדום בנשמה כתב: אני אחזור על עצמי, ספורט 1 לא אמינים.
מתי ספורט 1 יצאו בידיעה נכונה?
ולמה הכוונה בשחקן ישראלי גדול?
איזה שחקן ישראלי גדול יכול להגיע?
אולי הם מדברים על ניר ביטון?
אכזבה גדולה בינתיים.Tal_Hbs כתב:רק לי מפריע לוותר על דן ביטון ?
לא רק לך אבל אין ברירה...Tal_Hbs כתב:רק לי מפריע לוותר על דן ביטון ?
ולשלם עליו מיליון יורו + להעביר לאשדוד את אלחמיד בחזרה?galaaa כתב: לא רק לך אבל אין ברירה...
מישהו יודע מתי הוא אמור לסיים חוזה אצלנו?
לא יודע למה אבל זכור לי שהשאלנו אותו כשנשארו לו שנתיים בחוזה.
ז"א, שבסוף תקופת ההשאלה הוא שחקן חופשי
מה שאומר שאפשר אולי לעשות עליו מהלך אחר כך?
יכול לשחק בלם?ForeverRed כתב: עדיף להשקיע 2-3 מיליון על ניר ביטון מאשר לשים את זה על כל מיני אלמונים.
כן, שיחק בלם גם בסלטיק שהיה צריך.שיש כתב: יכול לשחק בלם?
לא הבנת אותי.simply-red כתב:
ולשלם עליו מיליון יורו + להעביר לאשדוד את אלחמיד בחזרה?
הצלחת לבלבל אותי.galaaa כתב: לא הבנת אותי.
אם הם מקבלים את הכרטיס שלו אז זה אומר שזה פשוט אותו חוזה
השאלה אם הוא מסיים חוזה העונה כי איכשהו זה זכור לי ואפשר להביא אותו בהעברה חופשית?
אני תוהה, זה הכל(אולי גם טועה חח).
כי יש לשחקנים עוד שיקולים.סתיו רווח!.! כתב:אני לא מבין איך ריאליים.
ניר ביטון-שחקן רוטציה בסלטיק, מועדון גדול בקנה מידה אירופאי, מועדון שכל שנה בליגת האלופות, עם שחקנים ברמה גבוהה, כל שנה לוקחת אליפות קל, אני לא יודע כמה הוא מקבל אבל אני מתאר לעצמי ששכר עתק למונחים בליגה שלנו.
גם אם יעזוב את סלטיק יהיו לו הצעות ממועדונים גדולים מאיתנו, אז למה לו? לא מדובר במליקסון או ברדה.
אלמוג כהן-שנה שעברה אחד הקשרים הטובים בגרמניה, שחקן מוערך בקבוצה שלו, מקבל שכר מאוד גבוה, מחזיקים ממנו בליגה הגרמנית.. מתחיל להשאיר חותם עילאי באירופה לקנה מידה ישראלי, יחסית צעיר בשביל לחזור לפה, יש לו זיקה לבאר שבע ולאוהדים אבל זה גם מוקדם עבורו לחזור, אז למה לו?
זו התמונה הכללית, תסבירו לי למה להם לחזור לישראל? ולוותר על הקריירה שבנו וממשיכים לבנות.