ממ..אולי...הפועל תל אביב יותר טובה מקצועית מאשקלון ?izguy83 כתב: בהחלט יש סנריו שאיגוד השופטים יחליט להשאיר את הפועל בליגה. לא הייתי פוסל בכלל.
עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- The red one
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא הייתי בקטע הזה...izguy83 כתב: בהחלט יש סנריו שאיגוד השופטים יחליט להשאיר את הפועל בליגה. לא הייתי פוסל בכלל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אין כבר מילים.. שלושער בחצי גמר אלופות.. 8 שערים ב3 משחקים נגד 2 מהקבוצות הטובות באירופה.. אגדה
בחזרה אליך מסי, נראה מה תעשה מחר... אההה בעצם לא..
לשחקן כדורגל יש סט תכונות הרבה יותר רחב.Noam98 כתב: חוץ מבעיטה ומסירה אין לו כלום.
זה כמו שתגיד על מרים משקולות שחוץ מכוח בידיים אין לו כלום.
הוא לא זז על המגרש, אין לו דריבל, לא זריזות ולא מהירות. ואני אפילו לא מדבר על כושר, משמעת טקטית ועזרה בהגנה חס וחלילה.
אני ואתה יכולים לשמור עליו.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 02 מאי 2017, 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני מהצד של מסיniv1 כתב:אין כבר מילים.. שלושער בחצי גמר אלופות.. 8 שערים ב3 משחקים נגד 2 מהקבוצות הטובות באירופה.. אגדה
אבל זה פשוט לא יאמן מה שהוא עושה
במקום לעשות השוואות אולי כדאי שתתענג על הזכות שנפלה בחלקך לראות את שני השחקנים הכי גדולים שדרכו על מגרש הכדורגל בעת ובעונה אחת.niv1 כתב:אין כבר מילים.. שלושער בחצי גמר אלופות.. 8 שערים ב3 משחקים נגד 2 מהקבוצות הטובות באירופה.. אגדה
לעשות השוואה מקצועית בינהם זה לעשות עוול.
לכל אחד מהם יש את הקסם שלו.
ברמה האישית אתה יכול להחליט למי אתה מתחבר יותר,ברמה המקצועית הם שוברים כל פעם מחדש את השיאים של עצמם.
לזלזל במסי זו חוצפה.
בחזרה לליגה שלנו
שנה הבאה סילבס בקריית שמונה
המשחק שם יהיה הסיוט הכי גדול שלנו ושל מכבי תל אביב ושל כל קבוצה שתבוא לשם פייבוריטית ברורה
המשחק שם יהיה הסיוט הכי גדול שלנו ושל מכבי תל אביב ושל כל קבוצה שתבוא לשם פייבוריטית ברורה
יאללה נקסט סילבס...האיש זכה לכאן מחמאות, כולל ממני ומסתבר שהוא נשען על הזרים הטובים שהיו לו הרבה יותר מעל יכולותיו.adomi2 כתב:בחזרה לליגה שלנו
כמעט ירד ליגה והציג קבוצה רעה, שנייה רק לכפר סבא בחצי העונה השני
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב: יאללה נקסט סילבס...האיש זכה לכאן מחמאות, כולל ממני ומסתבר שהוא נשען על הזרים הטובים שהיו לו הרבה יותר מעל יכולותיו.
אין לי דעה מגובשת על סילבס, אבל מעבר לזה שקבוצתו העונה עמדה, פלוס מינוס, ביעדיה - לשפוט אותו על סמך כשלון זה או אחר, זה לא רציני. גם קשטן הגדול ירד ליגה, ומה עוד שתפקיד המאמן הוא די אוברייטד משמקובל לחשוב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
סוף, סוף דברי טעם בנושא מסי-רונאלדו.אדום זקן כתב: במקום לעשות השוואות אולי כדאי שתתענג על הזכות שנפלה בחלקך לראות את שני השחקנים הכי גדולים שדרכו על מגרש הכדורגל בעת ובעונה אחת.
לעשות השוואה מקצועית בינהם זה לעשות עוול.
לכל אחד מהם יש את הקסם שלו.
אחשלי לא ירדת לסוף דעתיTotti כתב: יאללה נקסט סילבס...האיש זכה לכאן מחמאות, כולל ממני ומסתבר שהוא נשען על הזרים הטובים שהיו לו הרבה יותר מעל יכולותיו.
סילבס מאמן לא רע בכלל.
התכוונתי בעיקר לזה ששנה הבאה במטר על מטר מגרש בקריית שמונה עם המאמן מספר 1 בהחרבת התקפות של קבוצות יריבות יהפוך את המשחק למאוד מאוד מתסכל.
הזדמנות טובה עבורו להוכיח את עצמו.adomi2 כתב:בחזרה לליגה שלנו
לא פוסל אותו על סמך כשלון אחד. רק לא מבין את ההייפ המוזגם סביבו. היה כזה גם סביב קורצקי, ראינו איך הוא הסתייםאורי אדום בנשמה כתב:
אין לי דעה מגובשת על סילבס, אבל מעבר לזה שקבוצתו העונה עמדה, פלוס מינוס, ביעדיה - לשפוט אותו על סמך כשלון זה או אחר, זה לא רציני. גם קשטן הגדול ירד ליגה, ומה עוד שתפקיד המאמן הוא די אוברייטד משמקובל לחשוב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סילבס מאמן מצוין.
איזי יעשה לו רק טוב כשידרוש ממנו התקפה.
אם סילבס יפתח לרעיונות התקפיים יחד עם חומר שחקנים טוב יותר הוא יכול להצליח מאוד
איזי יעשה לו רק טוב כשידרוש ממנו התקפה.
אם סילבס יפתח לרעיונות התקפיים יחד עם חומר שחקנים טוב יותר הוא יכול להצליח מאוד