אליניב ברדה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: אליניב ברדה

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב:
12 ספטמבר 2022, 08:53
חחח שמע אתה משהו
"אי אפשר להאשים את ברדה" שהשאיר זנבות כושלים?אז את מי להאשים?ומי בנה את הסגל הנוכחי?אני?

הגישה הזאת של לחתוך זרים כאילו לא צריך לשלם להם לאחר מכן זה מה שמביא אותנו שנה אחר שנה לשלם מיליונים לשחקנים כדי שישחקו במקום אחר. הגיע הזמן להפסיק את זה אחרת תהיה לנו קבוצה שלמה של מוקפאים.
ברדה והצוות המקצועי הביאו את מרטינס ואנסה בהרבה כסף. רוצים להחליף אותם?תמצאו להם קבוצה.
פה אני מסכים, המילה לשחרר עושה לי צרבת ומה גם שזה עולה כסף ולא מעט.
בואו נתחיל מהמקום הפנוי לזר לפני שאנחנו מחפשים מי יעוף

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

CrazyRed7 כתב:
12 ספטמבר 2022, 08:53
חחח שמע אתה משהו
"אי אפשר להאשים את ברדה" שהשאיר זנבות כושלים?אז את מי להאשים?ומי בנה את הסגל הנוכחי?אני?

הגישה הזאת של לחתוך זרים כאילו לא צריך לשלם להם לאחר מכן זה מה שמביא אותנו שנה אחר שנה לשלם מיליונים לשחקנים כדי שישחקו במקום אחר. הגיע הזמן להפסיק את זה אחרת תהיה לנו קבוצה שלמה של מוקפאים.
ברדה והצוות המקצועי הביאו את מרטינס ואנסה בהרבה כסף. רוצים להחליף אותם?תמצאו להם קבוצה.
לא הבנתי, אז לשיטתך אם יש לך חמישה זרים או שישה שחתומים לחמש שנים אז זהו חמש שנים קדימה אתה מסורדל?
אתה גם באמת חושב שאליניב קובע את אורך החוזה או עלות החוזה של הזרים שמחתימים?
בסוף פטרוצי ואלטון יקבלו פיצוי כדי לעזוב, זאת עובדה.
אני חושב שאם הוא לא יקבל מעמד של ישראלי גם אנסה בסוף יקבל את הפיצוי כדי שיעזוב.
אז לסחוב בכוח עם אנסה נניח עוד עונה ולשלם לו את הפיצוי עונה הבאה ולא הקיץ, זה השיקול שלך?
מילא מרטינש שעוד הראה כדורגל והחוזה שלו נגמר בקיץ הבא, כאן עוד יש הגיון, אבל בסוף אתה תשלם פיצוי לזר שלא מתאים מקצועית ויש לו חוזה לכמה שנים אצלך, אם לא הקיץ אז קיץ הבא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 ספטמבר 2022, 09:01
לא הבנתי, אז לשיטתך אם יש לך חמישה זרים או שישה שחתומים לחמש שנים אז זהו חמש שנים קדימה אתה מסורדל?
אז לסחוב בכוח עם אנסה נניח עוד עונה ולשלם לו את הפיצוי עונה הבאה ולא הקיץ, זה השיקול שלך?
מילא מרטינש שעוד הראה כדורגל והחוזה שלו נגמר בקיץ הבא, כאן עוד יש הגיון, אבל בסוף אתה תשלם פיצוי לזר שלא מתאים מקצועית ויש לו חוזה לכמה שנים אצלך, אם לא הקיץ אז קיץ הבא.
היה בלבול בין התגובות שלך בשתי הנושאים השונים ויצאה לי תגובה לא קשורה😂

לעניין, אני מסכים ולא מסכים. מצד אחד אתה צודק וצריכים לחתוך ולשדרג כשצריך. מצד שני יש לך שניים בהקפאה שעולים לך כסף, קודם תשחרר אותם מהפיירול לפני שאתה מחפש עוד הקפאות (ועוד כשיש לנו עדיין מקום פנוי לזר בכלל)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב:
12 ספטמבר 2022, 09:13
היה בלבול בין התגובות שלך בשתי הנושאים השונים ויצאה לי תגובה לא קשורה😂

לעניין, אני מסכים ולא מסכים. מצד אחד אתה צודק וצריכים לחתוך ולשדרג כשצריך. מצד שני יש לך שניים בהקפאה שעולים לך כסף, קודם תשחרר אותם מהפיירול לפני שאתה מחפש עוד הקפאות (ועוד כשיש לנו עדיין מקום פנוי לזר בכלל)
יש לך מסגרת תקציבית. אני בעד שכל עוד שברדה עומד בה צריך ללכת איתו עד הסוף. גם אם זה אומר 1.5 מיליון על זר אחד במקום זר פלוס ישראלי באותו הסכום, וגם אם זה אומר לבזבז חלק מהתקציב על פיצויים לזרים.
בסוף צריך להחליט מה רוצים, האם רוצים למקסם את הקבוצה הנוכחית ולהגיע הכי גבוה, או להחזיק עוד עונה שחקן של אנסה שעם כל הגול הגדול שלו אתמול זה שער ראשון שלו בליגה מזה 14 משחקים!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

לא יודע מה ציפיתם ממאמן שבונה סגל פעם ראשונה עם ציפיות כמו שלנו.
טובים ממנו נכשלו גם בפעם העשירית.
הוא טעה ומנסה לתקן שזה כבר מעיד שהוא מבין את הבעיות ולא מקובע.
סבלנות. הוא יהיה מאמן גדול.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

izguy83 כתב:
12 ספטמבר 2022, 09:34
לא יודע מה ציפיתם ממאמן שבונה סגל פעם ראשונה עם ציפיות כמו שלנו.
טובים ממנו נכשלו גם בפעם העשירית.
הוא טעה ומנסה לתקן שזה כבר מעיד שהוא מבין את הבעיות ולא מקובע.
סבלנות. הוא יהיה מאמן גדול.
השאלה האם עושים הכל כדי לתת לו את הכלים להצליח.
לא יכול להיות שאנחנו בשלב הנוכחי של העונה ובכל פעם נופל עוד מועמד ועוד מועמד לאייש את עמדת הזר השישי.
לאורך זמן זה יהיה בלתי אפשרי להצליח עם חטואל/אנסה/יחזקאל כשחקני ההרכב באגף השני.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 ספטמבר 2022, 09:42
לא יכול להיות שאנחנו בשלב הנוכחי של העונה ובכל פעם נופל עוד מועמד ועוד מועמד לאייש את עמדת הזר השישי.
לאורך זמן זה יהיה בלתי אפשרי להצליח עם חטואל/אנסה/יחזקאל כשחקני ההרכב באגף השני.
יש פה הגנה אוטומטית על דמויות מסוימות.
לשאלתך, לא עושים. חד משמעית.
המצב העובדתי בסגל מוכיח את זה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 ספטמבר 2022, 09:42
בוא לא נוריד ממנו אחריות לגמרי. הוא ידע מה התקציב שלו.
הוא גם בחר להביא את אליאס בסכום לא פרופורציונלי והשאיר שחקנים שעכשיו הוא מנסה להחליף.
כל הגאונים פה יודעים בדיוק מה היה צריך לעשות כשהם לא אימנו יום בקריירה. ברדה התחיל בקבוצת טופ-3 וטבעי שיעשה טעויות בבניית הסגל בפעם הראשונה. הוא ילמד מזה.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=414662

טור דעה מדוייק של אופיר בן שטרית.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 ספטמבר 2022, 09:01
פטרוצ'י ואלטון זה כבר מת אבל צריך ללמוד ממה שקרה איתם.
אתה מצפה מהמועדון להוסיף אליהם גם את מרטינס(שהוחתם ע"י ברדה לפני פחות משנה) ואנסה(אותו ברדה החליט להשאיר בקיץ). קצת חוצפה הייתי אומר. לפחות אל תנקה את הצוות המקצועי וברדה מאשמה.
עזוב שהשיטה הזאת לחתוך זרים בפיצויים משמעותיים או סתם להקפיא אותם ולשלם שכר היא מה שמביאה אותנו בסופו של דבר לצרות כלכליות ומקצועיות. החובות האלה לא נעלמים והם יושבים על התקציב שלנו.

ולא אמרתי לסנדל. מרטינס לא חתום ל5 שנים. רוצים זר נוסף?תמצאו לו קבוצה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב:
12 ספטמבר 2022, 10:11
פטרוצ'י ואלטון זה כבר מת אבל צריך ללמוד ממה שקרה איתם.
אתה מצפה מהמועדון להוסיף אליהם גם את מרטינס(שהוחתם ע"י ברדה לפני פחות משנה) ואנסה(אותו ברדה החליט להשאיר בקיץ). קצת חוצפה הייתי אומר. לפחות אל תנקה את הצוות המקצועי וברדה מאשמה.
עזוב שהשיטה הזאת לחתוך זרים בפיצויים משמעותיים או סתם להקפיא אותם ולשלם שכר היא מה שמביאה אותנו בסופו של דבר לצרות כלכליות ומקצועיות. החובות האלה לא נעלמים והם יושבים על התקציב שלנו.

ולא אמרתי לסנדל. מרטינס לא חתום ל5 שנים. רוצים זר נוסף?תמצאו לו קבוצה.
שוב אני כותב, אני מאמין שצריך לתת למאמן תקציב ולתת לו את כל הכלים כדי להצליח.
יש טעויות ויש כישלונות, אם המאמן מבקש לפעול בתוך התקציב, ולשחרר שני זרים כדי להביא שני זרים במקומם, בידיעה שזה ישפיע על מקום אחר בסגל שם הוא יצטרך להתפשר תקציבית אז זאת החלטה שלו וצריך לכבד את זה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני בעיקר מאוכזב שברדה המנהל המקצועי הסכים למינוי של ברדה המאמן.
זה מינוי קצר-רואי בשל עצלנות מחשבתית לחפש מאמן מנוסה שמתאים לנו, ועל הדרך לשרוף את ברדה (במקרה האופטמי תוך 2-3 עונות)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 ספטמבר 2022, 09:34
יש לך מסגרת תקציבית. אני בעד שכל עוד שברדה עומד בה צריך ללכת איתו עד הסוף. גם אם זה אומר 1.5 מיליון על זר אחד במקום זר פלוס ישראלי באותו הסכום, וגם אם זה אומר לבזבז חלק מהתקציב על פיצויים לזרים.
בסוף צריך להחליט מה רוצים, האם רוצים למקסם את הקבוצה הנוכחית ולהגיע הכי גבוה, או להחזיק עוד עונה שחקן של אנסה שעם כל הגול הגדול שלו אתמול זה שער ראשון שלו בליגה מזה 14 משחקים!
נעשו המון טעויות ואני מהמבקרים הגדולים של המערכת בנושא אבל גם כשעושים חישוב מסלול מחדש צריך שיהיה לזה טעם וטרקטור.
נתחיל מהמקום הפנוי שלנו לזר (גם זה לא בטוח בכלל שיגיע), להביא שם את הטוב ביותר שאפשר ולמקסם את הסגל הישראלי.
בגדול אני מסכים איתך ברמת הרעיון אבל לחתוך את מרטינש עכשיו כשכל אירופה סגורה לו זה מהלך עם קארמה רעה, תמצא לו פתרון ואז תפנה אותו.
אנסה במקום לחפש לו קבוצה ולהשתתף בשכרו או גרוע מכך לשחרר עם פיצוי אני הייתי הולך בכל הכוח בכיוון האזרוח ואז זה מפנה לי מקום של זר בינואר בלי לשלם כספים מיותרים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב:
12 ספטמבר 2022, 10:44
נעשו המון טעויות ואני מהמבקרים הגדולים של המערכת בנושא אבל גם כשעושים חישוב מסלול מחדש צריך שיהיה לזה טעם וטרקטור.
נתחיל מהמקום הפנוי שלנו לזר (גם זה לא בטוח בכלל שיגיע), להביא שם את הטוב ביותר שאפשר ולמקסם את הסגל הישראלי.
בגדול אני מסכים איתך ברמת הרעיון אבל לחתוך את מרטינש עכשיו כשכל אירופה סגורה לו זה מהלך עם קארמה רעה, תמצא לו פתרון ואז תפנה אותו.
אנסה במקום לחפש לו קבוצה ולהשתתף בשכרו או גרוע מכך לשחרר עם פיצוי אני הייתי הולך בכל הכוח בכיוון האזרוח ואז זה מפנה לי מקום של זר בינואר בלי לשלם כספים מיותרים
לא החתמת עדין זר שישי, אז לדבר על החלפה של מרטינש או אנסה זה כרגע לא מחובר למציאות, פשוט זה מרגיש שבמצב הנוכחי לאליניב יהיה קשה מאוד להצליח לאור הציפיות הקיימות לעומת הסגל הקיים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Sir Alex Ferguson כתב:
12 ספטמבר 2022, 12:12
לא החתמת עדין זר שישי, אז לדבר על החלפה של מרטינש או אנסה זה כרגע לא מחובר למציאות, פשוט זה מרגיש שבמצב הנוכחי לאליניב יהיה קשה מאוד להצליח לאור הציפיות הקיימות לעומת הסגל הקיים.
הסגל הקיים זה סגל שבין היתר הוא בנה גם הקיץ כמאמן וגם שנה שעברה כמנהל מקצועי, זה לא שהוא הונחת לקבוצה שהוא לא מכיר מראש

החכמה פה זה ללמוד מהטעויות ולתקן תוך כדי שאתה ממקסם את הקיים ובזה הוא ייבחן בהמשך העונה

שלח תגובה