רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
התכוונתי לזה שהוזכרו שחקן שמאופיין מאגו, מליקסון יבוא וימשוך את צומת לב עליו,
לכן לדעתי בוזגלו לא יסתדר חברתית בחדר ההלבשה ויצור בעיות בחדר ההלבשה
כי עד עכשיו הוא היה בשחקן שמשך צומת לב בקבוצה, זה עלול לפגוע בו לצערי
לכן לדעתי בוזגלו לא יסתדר חברתית בחדר ההלבשה ויצור בעיות בחדר ההלבשה
כי עד עכשיו הוא היה בשחקן שמשך צומת לב בקבוצה, זה עלול לפגוע בו לצערי
ההפך הוא הנכון, מליקסון ובוזגלו הם שחקנים שלוקחים תשומת לב משחקני ההגנה. כל עוד בוזגלו היה לבד הוא היה חנוק לרוב מליקסון ישחרר אותו ובוזגלו את מליקסון. כשמוסיפים לזה את הרמה של החלוצים צפו להתקפה פורייה ממש. הערכה שלי 80+שלומי12 כתב:אגב אני חושב שהחתימה שלו יכול לפגוע מקצועית במאור בוזגלו
אותי מענין לראות את חדר ההלבשה
כי שנה שעברה הם היו חברים כולם
כי שנה שעברה הם היו חברים כולם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בוזגלו מאופיין באגו?
בוזגלו הכי לא אגואיסט שיש, הוא שחקן שתורם לחדר ההלבשה בצורה מדהימה, תהיה בטוח שהוא ומליקסון יסתדרו והם יהפכו לחבורה מדהימה...
ואל תשכח שגם מליקסון חסר פוזות ואגו, ואם לאודות על האמת חוץ מדובב שלדעתי צריך לשחרר אותו זאת יכולה להיות הקבוצה עם הכי מעט אגו שהייתה לנו בשנים האחרונות.
אם כבר שחקנים עם אגו אז ערן לוי הוא כזה, דוד רביבו כזה, אלו שחקנים עם אגו, מליקסון ובוזגלו הכי לא...
בוזגלו הכי לא אגואיסט שיש, הוא שחקן שתורם לחדר ההלבשה בצורה מדהימה, תהיה בטוח שהוא ומליקסון יסתדרו והם יהפכו לחבורה מדהימה...
ואל תשכח שגם מליקסון חסר פוזות ואגו, ואם לאודות על האמת חוץ מדובב שלדעתי צריך לשחרר אותו זאת יכולה להיות הקבוצה עם הכי מעט אגו שהייתה לנו בשנים האחרונות.
אם כבר שחקנים עם אגו אז ערן לוי הוא כזה, דוד רביבו כזה, אלו שחקנים עם אגו, מליקסון ובוזגלו הכי לא...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
80 פלוס להערכתי הלכת רחוק מדי. זה ממצוע של כ-3 שערים למשחק. לא רואה את זה קורה, הלוואי ואוכל את הכובע.dor69 כתב: ההפך הוא הנכון, מליקסון ובוזגלו הם שחקנים שלוקחים תשומת לב משחקני ההגנה. כל עוד בוזגלו היה לבד הוא היה חנוק לרוב מליקסון ישחרר אותו ובוזגלו את מליקסון. כשמוסיפים לזה את הרמה של החלוצים צפו להתקפה פורייה ממש. הערכה שלי 80+
על הנייר אתה צודק, להערכתי באיזור 65-70 שערי זכות. מאוד מקווה שזה יספיק לאליפות. וכן אני לא פוחד לומר את זה. עם הסגל הזה, אלו המטרות!
בוזגלו & מליקסון באגפים וברדה/פלט/ארביטמן(2 מה-3) זה סיוט לכל הגנה בליגה!
בשקט בשקט ההתקפה הכי רעילה בליגה וגם מגוונת!
מהירה כשלעצמה, מתפרצות מהירות, משחק אגף, משחק עומק, משחק ראש, וכמובן המצבים הנייחים.
- המשוגע האדום
מעניין אותי למה כולם אומרים שהוא סיכם או עבר בדיקות והכל ועוד לא חתם?
הרי לאלונה יש אינטרס לשלוח את מאור כמה שיותר מהר למחנה אימונים בפולין,אין פה זמן לחכות...
הרי לאלונה יש אינטרס לשלוח את מאור כמה שיותר מהר למחנה אימונים בפולין,אין פה זמן לחכות...
- dardasmiley
א. יכול מאוד להיות שכמו שאמרו פה, חתם והכל אבל יפרסמו מחר בקטע של תאקט.המשוגע האדום כתב:מעניין אותי למה כולם אומרים שהוא סיכם או עבר בדיקות והכל ועוד לא חתם?
ב. יכול להיות שסיכם ועכשיו צריך לקבל טופס שחרור מהבגטים.
ג. לא חייבת להתפרסם הודעה רשמית בשביל שיתחילו לעבוד מאחורי הקלעים על כרטיס טיסה עבורו.
ד. יאללה שיחתום כבר! אוף!
60-70 עשתה מכבי עם זהבי בלבד בעונת שיא (החלוצים לא תרמו יוצר מדי שערים). כשיש לך את מליקסון, בוזגלו, ברדה, ארבייטמן ופלט (ועוד אחד מהם עולה מהספסל שזו כבר פריבילגיה אדירה) ההתקפה יכולה להניב יותר מ80 שערים והמטרה היא כמובן אליפותONmyOWN כתב: 80 פלוס להערכתי הלכת רחוק מדי. זה ממצוע של כ-3 שערים למשחק. לא רואה את זה קורה, הלוואי ואוכל את הכובע.
על הנייר אתה צודק, להערכתי באיזור 65-70 שערי זכות. מאוד מקווה שזה יספיק לאליפות. וכן אני לא פוחד לומר את זה. עם הסגל הזה, אלו המטרות!
בוזגלו & מליקסון באגפים וברדה/פלט/ארביטמן(2 מה-3) זה סיוט לכל הגנה בליגה!
בשקט בשקט ההתקפה הכי רעילה בליגה וגם מגוונת!
מהירה כשלעצמה, מתפרצות מהירות, משחק אגף, משחק עומק, משחק ראש, וכמובן המצבים הנייחים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הגזמתם אנחנו נכבוש אם מאור יגיע בסופו של דבר 70 שערים לדעתי, ואם ההגנה תהיה יציבה וחזקה ובנוסף המחליפים יתנו יכולת טובה אז גם נספוג פחות, להערתי נגיע ל72 שערים ונספוג 30.
סתם הערכה אישית...
סתם הערכה אישית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- המשוגע האדום
אגב בתקשורת בפולין יש לא מעט כתבות על זה שמאור חתם בבאר שבע והוא יפגוש את ורשה במחנה אימונים של הקבוצה
כרגע לפי מה שאני מבין שהדבר היחידי שעוצר את ההחתמה זה הצרפתים, יש קושי איתם במשא ומתן.

- ForeverRed
כל הסיכומים שווים לקליפת השום כרגע. העניינים עדיין יכולים להסתבך. מבחינתי הכל פתוח עד שלא יוצאת הודעה רשמית מהמועדון, וכדאי
מאוד שיתחילו לסגור עניינים כי בסוף זה עוד יתפוצץ לכולנו בפרצוף.
מאוד שיתחילו לסגור עניינים כי בסוף זה עוד יתפוצץ לכולנו בפרצוף.
עדיין יש בעיה עם ואלסיין בגלל שגם אם יחתום הבעל בית שלהם לא יכול לחתום על הטופס עד שכל הבעיות המשפטיות לא ייסתימו זה מה שאמרו שם
מעריב מפרסם שאכן סיכם עקרונית , שרק פערים טכניים עומדים על הפרק
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/59 ... 1&cat=7101" onclick="window.open(this.href);return false;
אכן הבעיה עם הפירוק , ע"פ מעריב סכום הפיצוי צפוי לעמוד על 250 אלף
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/59 ... 1&cat=7101" onclick="window.open(this.href);return false;
אכן הבעיה עם הפירוק , ע"פ מעריב סכום הפיצוי צפוי לעמוד על 250 אלף